2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من الان ۱۰ هفته و۳ روز هستم هیچ علائمی ندارم یعنی هیچچچچچچ علائمیاااا نه از لحاظ جسمی نه ذائقه غذایی قشنگ مثل قبل بارداریم هستم هیچ فرقی نکردم میگم نکنه رشدش متوقف شده باشه... چندروزه این فکر منو دیوونه کرده ولی هرکاری میکنم شوهرمم نمیذاره برم سونو میگه خیلی رفتی تا الان

دیگه یعنی تا این حد که گفتم خداکنه یکم خون بیاد بخاطر اون پاشم برم سونو🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😥

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره واقعا منم خیلی جوش زدم شیرینی بیشتراز ترشی دوست دارم ازمحصولات مرغ تخم مرغ و خودمرغ بدم میاد ولی ...

منم تا هفته ي پيش از تخم مرغ بدم ميومد ولي ديگه املت ميخورم تازگيا از شيريني خوشم نمياد زياد ولي شوري دوست دارم

بچه ها من الان ۱۰ هفته و۳ روز هستم هیچ علائمی ندارم یعنی هیچچچچچچ علائمیاااا نه از لحاظ جسمی نه ذائق ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣دقیقا عین من انقد بی علامت بودم میگفتم نکنه نیست اصلااااا

نی نی اولتونه؟؟چون معمولا اولین بچه خیلی آدم به جنسیت فکرنمیکنه دومی ولی دوست داره جنسیتش مخالف اولی ...

اره اول هستش اونم بعد از ٥بار انتقال منفي ،مهم نيست جنسيتش ولي همينجوري خوشم مياد بدونم واقعا فقط دعا ميكنم سالم باشه چون خيلي سختي كشيدم

منم تا هفته ي پيش از تخم مرغ بدم ميومد ولي ديگه املت ميخورم تازگيا از شيريني خوشم نمياد زياد ولي شور ...

نه من تنها چیزی که بدم میاد فقططططط مرغ و تخم مرغ هنوزم بیزارم فکرکنم دیگه تااخرعمربدم بیاد🙈🙈🙈

🤣🤣🤣🤣🤣🤣دقیقا عین من انقد بی علامت بودم میگفتم نکنه نیست اصلااااا

آره منم همین فکرارو میکنم 

میدونی این بارداری هفته به هفته رو تو اینستا میخونم برا هرهفته یه علائمی رو نوشته میبینم من هیچچچچ کدومو ندارم اصلا تو هیچ هفته ای 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره اول هستش اونم بعد از ٥بار انتقال منفي ،مهم نيست جنسيتش ولي همينجوري خوشم مياد بدونم واقعا فقط دع ...

منم واقعا جنسیتش برام مهم نیست ولی خیلی دوست دارم زود بدونم فقط برم براش خرید کنم