2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
عزیزم ضربان نی نی چندتا بود؟ برا من ۱۰۰ بود کم نیس بنظرت؟

نه عزیزم اولش از کم شروع میشه بعد بالا میره برایه من ۱۴۲بود نبینم مثله من استرس الکی به خودتو نینیت بدی به نظرم نینیشمام یه گل پسر تنبله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم زیاد اطلاعاتی ندارم در مورد آزمایش دفع پروتئین، ولی فکر کنم باید ناشتا باشی.

سلام ستاره جون نینی گلت خوبه؟ 

عزیزم من از دیروز حرکت پسرم خیلی کم و بی جون شده همسرم هی میگه چیزی نیست اما خودم دارم سکته میکنم 

میزنه ها اما اصلا جون نداره انگار شمام پیش اومده یه روزایی اینجوری بشی؟ یا طبیعی نیست

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من الان هفت هفتمه دریغ از یه دو علایم

عزیزم حاملگیای قبلیتون علائم داشتین مثل تهوع ؟ منم نگرانم چرا علائم ندارم ولی فکر کنم زود باشه تو حاملگی قبلیم تهوع شدید داشتم ولی یادمه کلی از موعدم گذشته بود 

سلام ستاره جون نینی گلت خوبه؟  عزیزم من از دیروز حرکت پسرم خیلی کم و بی جون شده همسرم هی میگه ...

سلام نیلدا جون عزیزم حرکات نی نی رو از چند هفتگیت فهمیدی ؟ منم جفتم خلفی هست میخوام بدونم از کی ضربه ها شروع میشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بچه ها حالت تهوع از کی شروع میشه من الان پنج هفته و دو روز هستم هنوز اصلا تهوع ندارم 

عزیزم نگران نباش من تا الانش حالت تهوع خاصی و عذر میخوام بالا آوردن نداشتم کلا علائم تو هر بدنی یجوریه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام نیلدا جون عزیزم حرکات نی نی رو از چند هفتگیت فهمیدی ؟ منم جفتم خلفی هست میخوام بدونم از کی ضربه ...

عزیزم من 19 هفته بودم که مثه نبض فقط خودم حس میکردم اما از هفته 24 دیگه خیلی قوی و قشنگ مثه ضربه حس میکنی کسیم دست بذاره رو شکمت حس میکنه

منم جفتم خلفیه 

حس کردنش هم خوبه هم بد اگه یه روز نزنه دور از جون میمیری و زنده میشی من واکسن کرونا زدم بچم 12 ساعت نزد مرگ و جلو چشمام دیدم😭😭 

الان از دیروز غروب انقدر ضعیف و بی جون میزنه باز دارم سکته میکنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
والا دکترم نوشته برام فردا میرم پیشش باید ببرم امروز هرجوری هست باید انجام بدم 

آزمایش ادرار قاعدتا ناشتایی نداره اما من چون آزمایش خون هم داشتم گفتن باید ناشتا باشی، خیلی زود برات دفع پروتئین نوشته که اخه الان چه دفع پروتئینی تو هفته 9 شاید عفونت ادراریه

اصلا نگران نشو لک لانه گزینیه ...منم روز ۹ ام تنروز هیچ علامتی ندارم همه جورش نگرانی داره چه با لکه ...

سلام عزیزم چون لکه بینیم طولانی شد استرس گرفتم

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت