2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
بچه ها من ۴ شنبه باید برم برا سونو قلب ! یه سوال اگه خدایی نکرده رشد نکرده باشن و قلب تشکیل نشده باش ...

عزیزم شکرخدا رشد دارن که علایم جدید داری و علایمت از بین نرفتن.نگران نباش قلب نازش الان داره میزنه و خودت خبر نداری.😍😍😍

پروانه جون دکتر برای قبل تخمک کشی وقبل انتقال ال دی داد؟؟آخه من پلی کیستیکم اصلا بهم نداد یراست منو ...

باید قبل از تخمک کشی و انتقال ال دی می دادن اگه پلی کیستیک هستی و پریود نامنظمی داری، به من قبل از تخمک کشی ال دی داد گفت رشد تخمکات بخاطر ال دی یک دست و منظم شده، قبل از انتقال هم تاکید داشت از ماه قبلش ال دی رو استفاده کنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید قبل از تخمک کشی و انتقال ال دی می دادن اگه پلی کیستیک هستی و پریود نامنظمی داری، به من قبل از ت ...

اصلا بهم ندادن من بدون قرص پریود نمیشم.موقعی که رفتم سونو برای تخمک گفت که یکدست نیستن فکرکنم بخاطر ال دی نداده بودن.اره شیراز سه سال پیش بهم ال دی دادن ولی اینجا نه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها من با وجود دوتا امپول و روزی س تا شیاف امروز بازم لک دیدم چیکارکنم 😱

بگو بهت قرص دوفاستون بده اگه هماتوم داری و باعث لکه میشه، من روزی سه تا می خورم دیگه لکه بینی ندارم.

اصلا بهم ندادن من بدون قرص پریود نمیشم.موقعی که رفتم سونو برای تخمک گفت که یکدست نیستن فکرکنم بخاطر ...

اشتباه کردن 

باید قبل از تخمک کشی و انتقال ال دی می دادن اگه پلی کیستیک هستی و پریود نامنظمی داری، به من قبل از ت ...

درکل خیلی پشیمونم الکی پولمو اینجا هدر دادم.همون موقع هم قبول نداشتم بوشهر ولی به اصرار همسرم رفتم اینجا.آخه سخت بود شیراز انجام بدم کسی هم نداشتم پیشم باشه

درکل خیلی پشیمونم الکی پولمو اینجا هدر دادم.همون موقع هم قبول نداشتم بوشهر ولی به اصرار همسرم رفتم ا ...

اگه می تونی حتما بیا شیراز، اینجا خیلیا رو دیدم که از بوشهر و اطراف میان، میان و برمی گردن، فوقش به شب خوردین شبو میرین هتل، ولی ارزش داره، اره بوشهر از نظر تشخیص برای معالجه من که اصلا قبولشون ندارم.

اگه می تونی حتما بیا شیراز، اینجا خیلیا رو دیدم که از بوشهر و اطراف میان، میان و برمی گردن، فوقش به ...

از لحاظ خونه که هیچ حله.ولی شوهر راضی نمیشه فعلا دارم باهاش حرف میزنم ببینم راضی میشه یانه.من الکی وقتمو سه سال توبوشهر هدر دادم با داروهای الکی که دیگه بدنم مقاوم شده به دارو دیر جواب میده

بچه ها من با وجود دوتا امپول و روزی س تا شیاف امروز بازم لک دیدم چیکارکنم 😱

زنگ بزن مرکز اسپرین اگه داری شاید بگن قط کنی 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
از لحاظ خونه که هیچ حله.ولی شوهر راضی نمیشه فعلا دارم باهاش حرف میزنم ببینم راضی میشه یانه.من الکی و ...

خب خداروشکر، من فکر کردم مشکل جا هست، بهش بگو اینجا وقت و عمرو و پولو هدر میدن، منم میومدم شیراز شوهرم اکثرا تو مسیر خلقش تنگ بود و حوصله نداشت، ولی دیگه چاره ای نداشت، تو هم حتما راضیش کن و بیا.

خب خداروشکر، من فکر کردم مشکل جا هست، بهش بگو اینجا وقت و عمرو و پولو هدر میدن، منم میومدم شیراز شوه ...

من چهارسال مدام اومدم شیراز خیلی خلقش تنگ میشد حتی یکی دوبارم با مامانم اومدم دکتر ولی چه میشه کرد حالا ببینم راضیش میتونم کنم که انشاءالله بعد عید بیایم

من چهارسال مدام اومدم شیراز خیلی خلقش تنگ میشد حتی یکی دوبارم با مامانم اومدم دکتر ولی چه میشه کرد ح ...

عزیزم، انشاءالله زودتر نتیجه بگیری گلم  

بگو بهت قرص دوفاستون بده اگه هماتوم داری و باعث لکه میشه، من روزی سه تا می خورم دیگه لکه بینی ندارم.

بله عزیزم هماتوم دارم دو س روز پیش خون ریزیزکرده بودم ک سونو گفت هماتوم داری ولی قطع شده بود امروز صبح دوباره شروع شد دوفاستونم دارم روزی دوتا