2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
راضی ھستین ازش؟خوبه منم دکترمو عوض کنم؟دکتر من خیلی جوونه انگار بی تجربست

من همه جوره قبولش دارم عزيزم تنها دكتري بود كه قبولش دارم چه قبل از بارداري چه بعداز بارداري. من برام مهم بود از دكترم ارامش بگيرم كه واقعا ازش ارامش ميگيرم. بازم دوست داشتي يه ويزيت پيشش برو بعد تصميم بگير

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رزیتا جونم فدات بشم انشاءالله روزی همه  اره عزیزم لکه بینی مدام دارم نه کم میشه نه قطع تا ...

ماشالا جون آنوکسان میزنی شما؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
ماشالا جون آنوکسان میزنی شما؟؟

نه عزیزم آسپرین داشتم فقط که چندروزه اونم قطع کردم ولی باز لکه بینی رو دارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم آسپرین داشتم فقط که چندروزه اونم قطع کردم ولی باز لکه بینی رو دارم 

دکتر نگفت لکه بینیت از چیه؟؟

دکتر منم آنوکسان و آسپزین و قطع کرد گفت بخاطر استرادیول روزی ۱۲ تا لیوان آب بخور

من لکه ام قطع شد 

البته منم دیروز بعد سونو گفت هماتوم نداری 

عجیب لکم واسه چی بود نمیدونم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دکتر نگفت لکه بینیت از چیه؟؟ دکتر منم آنوکسان و آسپزین و قطع کرد گفت بخاطر استرادیول روزی ۱۲ تا لیو ...

والا گفت طبیعیه تو آی وی افی ها شایعِ میتونه بدون دلیلم باشه برامنم دیروز گفت هماتوم دیده نشده بازم نمیدونم لکه بینی مداوم براچیه برامن اصلا قطع نمیشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکتر نگفت لکه بینیت از چیه؟؟ دکتر منم آنوکسان و آسپزین و قطع کرد گفت بخاطر استرادیول روزی ۱۲ تا لیو ...

چندتا استرادیول میخوری شما؟ساعتاش چجوریه؟

من ۳تا درروز میخورم تا دیروز هر۸ساعت همرو خوردم ولی تنظیم کردن ساعتش برام سخت بود حالا از امروز کردم ۲تا ۱۰ صبح یکی ۱۰ شب مشکلی که نداره؟