2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

سلام دوستای گل

من دیروز صبح بی بی چک زدم منفی شد تا شب که نگاه کردم حتی هاله هم نبود روز ۹ انتقال جنین ۳ روزه

امروز صبح ببخشیدا با عرض معذرت روی شرتم اندازه بد انگشت لک صورتی دیدم میتونه لک لانه گزینی باشه؟ یا دیروز فعالیتم بیشتر بوده به خاطر اونه؟ 

این روزای انتظار خیلی سخته

بچه ها من دوشب پيش ريفلاكس شديد گرفتم هي اسيد معدم ميزد بالا از ديروز صبح با سوزش گلو از خواب بيدار شدم انگار لوزم متورم شده و ميسوزه هيچ علائم ديگه اي هم ندارم اما استرس كرونا داره روانيم ميكنه. ميتونم قرص ازيترومايسين و استامينفن بخورم؟😔😔😔الان تست نشون ميده؟ 

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دونر خودت بردی؟ اخه من ندیدم دونر مام زیر 20تا تخمک بده 

بله خودم بردم. خانم دکتر خیلی ملاحظه اش را کرد و دوز خیلی پایینی دارو داد. دوشنبه پانکچره. دعا کنید با همینا به نتیجه برسیم. خیلی خرج کردیم و بیشتر از اون اعصاب و روان گذاشتیم. 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
بچه ها من دوشب پيش ريفلاكس شديد گرفتم هي اسيد معدم ميزد بالا از ديروز صبح با سوزش گلو از خواب بيدار ...

وقتی از اسید معدته چرا این قرصهارو بخوری؟

صبحا ناشتا اس امپرازول بخور و تو روز فاموتیدین

من جوری شدم که دریچه معدم درست کار نمیکرد و بسته نمیشد و با خوردن یه قطره اب قفسه سینم درد خیلی شدید میگرفت اصلا قابل تخمل نبود با خوردن این قرصها بهتر شدم دکترم گفت خیالت راحت هیچ ضرری نداره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام دخترا خوبین   کسی دکتر منصورملک اقصی میشناسه؟رفتید پیشش؟نتیجه گرفتین؟هرکس مرکز خوب تهران میشناسه که زود کار شروع میکنه از اول ارمایش وسونو و..نمیده.همسرم نمی خواد هر دفعه ببریم باخودمون  و نتیجه گرفتید .معرفی کنید.اسم دکتر تون هم بگید.تشکر فراوان

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها من دوشب پيش ريفلاكس شديد گرفتم هي اسيد معدم ميزد بالا از ديروز صبح با سوزش گلو از خواب بيدار ...

سلام چیکا جونم من دوبار گرفتم .اینا علایم نیست استرس نده ببه خودت.علائم سرماخوردگی ولی شدیدتر اونم اگر بیشتر امروز داشتی وحالت خدایی نکرده هر روز بدتر وبلاگم شدید شد برو دکتر.نگران نباش گلم

سلام دخترا خوبین   کسی دکتر منصورملک اقصی میشناسه؟رفتید پیشش؟نتیجه گرفتین؟هرکس مرکز خوب تهران ...

سلام عزیز دلم خوبی؟ الهی به سلامتی پس تصمیم گرفتی شروع کنی دوباره الهی اینبار با اولین انتقال صاحب یه دوقلوی ناز بشی عزیزم. 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان سلفری چیه؟ همه بایدانجام بدن؟

سلام عزیزم، نه همه انجام نمیدن اگه خدایی نکرده عدد ان تی بالا باشه تو غربالگری اول یا زن و شوهر فامیل باشن، یا سن مادر بالای 35 باشه سلفری پیشنهاد میشه

از مادر خون میگیرن و چون ژنتیک بچه تا هفته 18 تو خون مادر هست از لحاظ ژنتیک بررسی میکنن یه سری مشکلات ژنتیکی رو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام بچه ها یه سوال داشتم من۲۵ سالمه یپو ذخیرم خیلی پایینه و دوتا انتقال داشتم ک اولی سقط شد و دومی ...

@زینبی_بابا    

سلام عزیز دلم خوبی؟ الهی به سلامتی پس تصمیم گرفتی شروع کنی دوباره الهی اینبار با اولین انتقال صاحب ی ...

سلام نیلدا جونم خوبی عزیزدلم.نی نی خوبه.چقرر دلم براتون تنگ شده.من که از خدامه.میخوام.همسرم پایه نیست خودم باید شروع کنم موقعش که شد بگم بیاد وگر نه اصلا قبول نمیکنه.تروخدا همتون دعاکنید واقعا دیگه موندم چیکارکنم.حتی فکر کردن بهش اندازه یه سال بهم انگیزه زندگی میده .اینقدر دوست دارم دوقلوداشته باشم همه برام دوقلو دلامیکنن.دیگه ۱۱سال شده به خدا حکمتش شکر.نمیدونم چقدر دیگه باید منتظر باشم  

پس عزیزم سعی کن همون سونو اولی بری اون جنین دیده ولی دومی حتی جنین ندیده که بگه قلب تشکیل شده یا نه ...

چشم همین کارو میکنم نوبت میگیریم پیش سونو اولی انشاالله همه چی خوب باشه پناه برخدا ممنون عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ایشالا عزیزم قلبش تشکیل میشه مطمین باش خدا برات بهترینها رو در نظر داره

ممنون عزیزم انشاالله 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏