2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همین الان این تاپیک رو توی سرچهام پیدا کردم بقیه تاپیکها انگار فعال نیستن

کاش یکی باشه الان راهنماییم کنه

امشب سینافکتم رو نرفتم بزنم به دلایلی 

توی سیکل لانگ هستم

آنا جون هستین؟؟؟؟؟

الهی توکل به تو 
والله ازمایشگاهی که من میرم میگن بخورید

عزززیزم ممکن نیست که اثر آمپول بعداز شش روز توی خون مونده باشه حالا اگه ده اینا بود میگفتی از آمپوله ولی ۵۲رو امکان نداره آمپول ایجاد کرده باشه اصلاااا بد به دلت راه نده چون استرس برات خوب نیست مامان خانم 😍😍

من همین الان این تاپیک رو توی سرچهام پیدا کردم بقیه تاپیکها انگار فعال نیستن کاش یکی باشه الان راهن ...

سلام چه راهنمایی میخوای بگو اگه بدونیم میگیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزززیزم ممکن نیست که اثر آمپول بعداز شش روز توی خون مونده باشه حالا اگه ده اینا بود میگفتی از آمپوله ...

مرسی عزیزم خدا کنه تو اینترنتم زده هفته ی سوم بتا ۵۰ نرماله حالا به امید خدا فردا میرم ببینم چی میشه تو رو خدا برام دعا کن

سلام دوستان من که تا الان یک ساعت خوابیدم منتظرم هفت بشه برم ازمایش تو رو خدا یکی یه صلوات برام بفرس ...

سلام عزیزم انقدکه خودتو اذیت کردی.ولی درکت میکنم.کاش اصلا به کسی حرفی نمیزدی که حسودا خودشون و نرسونن بهت.اشکال نداره به امید خدا امروز استرست میخوابه و وارد استرس مراحل بعدی میشی.مثل من که امروز نوبت دکتر دارم نمیدونم سونو میکنه یا نه.خدا هوامونو داره

سلام عزیزم انقدکه خودتو اذیت کردی.ولی درکت میکنم.کاش اصلا به کسی حرفی نمیزدی که حسودا خودشون و نرسون ...

اینم بیبی چک قبل از از نمیدونم ولی لعنتی اونقدر تو دلمو خالی کرد باز با ناامیدی دارم میرم

سلام دوستان من که تا الان یک ساعت خوابیدم منتظرم هفت بشه برم ازمایش تو رو خدا یکی یه صلوات برام بفرس ...

انشالله با یه بتای تپل میای عزیزم مطمئن باش بی بی چکت قشنگ رنگ گرفته عزیزم نگران نباش 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷