2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
به امید دیدن جواب مثبت همه🙏🙏🙏🙏

خیییییلی مبااارکه. ان شاالله ب سلامتی تا اخر  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم رفتی حرم توروخدا منم یاد کن خیلی وقته نرفتم خیلی ناامیدم 🥺 انشالا حاجت روا باشی 🙏🏻

نازنین جونم ناامیدی کار شیطونه عزیزدلم 

بی بی نمیزنی؟

الان روز چندی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید لنفوسیت جواب نداد ینی عدد آزمایش تون بالا نرفت؟ یا بالا بود و بخاطر سقط شدن میگین جواب ...

نه عدد بالا رفت،دکتر گفت بهتر شده،اما بازم سقط شد،بعضیا میگن لنفوتراپی روش قدمیه و الان برای مشکل خودایمنی سرم آی وی آی جی استفاده میکنن،

چند تا سقط داشتین شما،مشکلاتون چیا بودن؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
اره عزیزم دکتر گف دوتا بی کیفیت و فعلا انتقال میدیم.خداکنه مثبت باشه عزیزم ازمایشم

انشاالله مثبت هستی دیگه بسپاردست خدا عزیزم

گریدجنینها چی بوده که گفته بی کیفیت؟ خداروشکرروسفیدت کردن همیناکه  

خیلی باحال بود کلی خندیدم مرسی واقعا😂😂 واااای پوشک من فعلا 8 تا گرفتم ماهی دوتا میخرم که بهم فشار ...

ای جونم عزیزم 🥰🥰🥰فقط سایز کوچیک نگیر زیاد استفاده نمیشه پسرمن ماهی ۵بسته پوشک استفاده میکنه هرچی میخوره ازاونور تخلیه میکنه‌🥴🥴🥴🥴

قربونت عزیزم فردا روز دهم منم صبح میزنم 🧐  الهی که تو مثبتی خدا هیچکسو ناامید نکنه 🙏🏻

الهی که فردا جفتمون تو تاپیک میترکونیم با بی بی مثبتمون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍