2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

این که مثبته دوتا خط قشنگ افتاده فقط یکم کم رنگه من قشنگ میبینم انشااالله به سلامتی عزیزم مبارکه ایشالا بتای خوبی داشته باشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز میشه ۳روز باید معلوم شده باشه کدوم مرکزی؟  نگفتن ساعت چند زنگ بزنی؟

من تبریز هستم مرکز آذربایجان میرم

اونوقت فردا باید برم بپرسم،گفتن سه روز دیگه بیاین برا فریز و... تعیین کنید

امسال میکوبم 
تو رو خدا    

اره من قشنگ اون خطو میبینم خیلی خوشال شدم هزارمرتبه شکررررر انشاالله همه یکی یکی از لیست انتظار در بیایم راستی تزریق اچ سی جی نداشتی که؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
گلم مبارکت باشه چندمین بار انتقالت بود چندتا جنین چندروزه داشتی

ممنون عزیزم.من یبار پارسال دوتا تخمک داشتم دوتا جنین شد انتقال دادن منفی.الان ۹تا تخمک داشتم ۸تا جنین شد.۶تا فریز کردن ۲تا بی کیفیت و ۳روزه انتقال دادن.چن گفتن ممکنه تو محیط ازمایشگا از بین بره ولی داخل رحمت رشد کنه.انشاله که گرفته باشه

وای بحق همین روزا انشالله همتون به زودی زود مثبت بشین     

دعا کنین مثبت بشه روح مامانم اروم بشه 

وقتی از این دنیا رفت من فهمید دوقلوهام مرده دق کرد

دعا کنید انشالله به زودی هممون مثبت بشیم 

خدا دل همه مامانا رو شاد کنه  

كزاز رو هر ده سال يكبار بايد زد براي جاي زخم و اينجور چيزا

این همون واکسنیه که موقع عقد میزنن؟ من اونموقع چون 10 سال شده بود یه واکسنی زدن برام اما اصلا کارت واکسنمو پیدا نمیکنم که ببینم چی بود

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️