2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
من از دیروز و واسه استرسی که واسه لک بینی داشتم سمت چپ قفسه سینه ام خیلی تیر می کشه. نفس کشیدنی انگا ...

آره عزیزم اگه اذیتت نکنه میتونی بذاری.......

فقط رو شکم و کمرت نباید بذاری........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوگلی جان انشااا .. که مامان شدی عزیزم،منم بیمار دکتر یونسی هستم و قراره سرم بزنم،لطفا میگی سرم ها ر ...

عزیزم سرمهارو معمولا از داروخونه های بزرگی مثل ۱۳ آبان، شهید کاظمی، هلال اهمر، ۲۹ فروردین و.... میتونی تایید و تهیه کنی.......

عزیزم ظاهرا بار اولو تاییدش سخته و اکثر دوستان آزاد تهیه کردن........

البته دوستانی که سابقه بارداری ناموفق (بتای+) و سقط داشتن راحت میتونن تایید بگیرن......

باز سعیتو بکن حالا دوستانی که اخیرا تایید گرفتن میان دقیقتر راهنماییت میکنن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلااام خدا رو شکر من امروز بیبی چکم مثبت شد امروز 😭😭😭😭روز دوازده انتقال بودم ان شاءالله ...

عزیزم خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتت........

بالاخره انتظارت پایان شیرینی داشت........

گوارای وجودت عزیزمممممممممممممم......

به سلامتی بغلشون کنی عزیز دلم.........

عزيزم جنينهايي كه انتقال دادي فريز بودن يا نه؟

فریز بودم.

کلا جایی که من میرم اعتقادی به جنین فرش ندارن.

فقط برا کسایی که ار خارج میان فرش میزارن چون نمیتونن زیاد بمونن

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
مرسی عزیزم انشااله باسلامتی دوران بارداریتون رو طی کنید آز ایمنی و انعقاد هم انجام دادین؟ استراحت ت ...

نه ایمنی ندادم

اما چون خواهرم سر بارداریش مشکل انعقادی داشت منم ترومبوفیلب مثبت شدم ینی لب مرزه

احتمالا تا اخر بارداری انوکسان باید بزنم

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
فریز بودم. کلا جایی که من میرم اعتقادی به جنین فرش ندارن. فقط برا کسایی که ار خارج میان فرش میزارن ...

شما كجا ميري عزيزم؟ چون دكتر منم گفت جنين فريز بهتره و برام فريز كردن كه ماه بعد اولين انتقالمو داشته باشم

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه
تا جایی که یادمه حدود بیست روز تا یک ماه فکر میکنم طول میکشه....

ایمنیا ده روز نهایت دو هفته زمان میبره.....

کاریوتایپ یه ماه زمان میبره که البته برا من اونم با ایمنی و انعقادیا آماده شد.......

قرص ال دی خر است ،گاو است......... من دیشب خوردم .صبح تا حالا گلاب به روتون فقط بالا می یارم یعنی ...

عزیزم به دکترت بگو شاید تغییرش بده........

با آب میوه بخور و آخر شبم بخور شاید کمتر اذیتت کنه.......

بچه ها توروخدا اين سوالمو جواب بدين لطفا. براي فريز كردن فقط جنين هاي گريد a فريز ميشن يا گريد b c ه ...

عزیزم ۴ نی یعنی ۴ بسته که هر بسته لااقل سه چهار تا جنین هست.........

معمولا جنینای با کیفیت خیلی پایینو فریز نمیکنن ولی معملومه جنینای خوبت زیاد بودن که ۴ بسته شده........

بچه ها سلااام خدا رو شکر من امروز بیبی چکم مثبت شد امروز 😭😭😭😭روز دوازده انتقال بودم ان شاءالله ...

عزیزم مبارکت باشه انشااله بارداری خوبی داشته باشی سالم بغلش کنی😍🤗🍼🍼

خدایا شکرت چه ماه پر برکتی بود دوستای عزیزم انتظارشون به پایان میرسه خدایا شکررررت😍😍

خدایا...شکرت😍
سلام دوستای عزیزم، پیاماتونو که خوندم واقعا اشک تو چشام.جمع شد کهوچقدر شماها مهربون هستین و چقدر من ...

لیلا جون انشااله که نی نی توام همین سه تا جنین هستن نگران نباش 

انشااله که دیگه به پایان انتظارت نزدیکی

به زودیم خبر خوب بتای تپلتو برامون میاری

😍😍😍🍼🍼🍼❤❤❤

خدایا...شکرت😍
ایمنیا ده روز نهایت دو هفته زمان میبره..... کاریوتایپ یه ماه زمان میبره که البته برا من اونم با ایم ...

اهان من اشتباه کردم پس...البته من فروردین 95 انجام دادم برا همین یادم رفته   

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اهان من اشتباه کردم پس...البته من فروردین 95 انجام دادم برا همین یادم رفته    

عزیزم برا منم مال ۹۴ هست شاید برنامشون تغییر کرده........