2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046360 بازدید | 684509 پست
عزیزم اتفاقا امیدوار باش چون دردای تو ممکنه واسه لانه گزینی باشه من که اصلا علائم و هیچ گونه دردی ن ...

منم دیوونه شدم گریه میکنم به شوهرم میگم بمون خونه هیچ جا نرو... 

آخه همه میگن به علائم توجه نکن چون بعضی‌ها بدون علائمند کلا

ببخشید اینو میگم

داخل واژنم آنقدررر تیر میکشه آنقدر اذیت میشم

دردا یه طرف استرسش کشند ست بخدا.... 

از نالیدن بدم میاد ولی دست خودم نیست 

بعضیا پرتحملن ولی من کم طاقتم خیلیییی... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دوستان من اینسری تو انتقالم ازروز دوم درد شدید گودی کمر داشتم ک گاهی خوب میشد و گاهی شدید درد میگرفت ...

تبسم جون یادم رفت شما چندم انتقالی؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@پروانه۲۱ گلم شمابرای انتقال چندبارسونوشدین ؟ کلا ازمراحلش برام میگی اگه زحمتی نمیشه فدات بشم

سلام عزیزم من سیکلم بلند بود اول تا سوم پریودی رفتم بهم از ۱۵ سیکلم دارو داد چون برام خراش اینا نوشته بود ۱۶سیکلم رفتم ازمایش قبل هیسترو و۱۸سیکلم رفتم برایه عمل هیسترو وبعد اول تا سوم پری بعد هیسترو سنو کرد واسترادیولو برام شروع کردن دوشنبه میشه ۱۵ سیکلم من باید باز برم سنو کنه وبر اساس زخامتم یه روز وبرام تعیین کنه برایه انتقال کلا ۶ بار رفتم این بار با روز انتقال اگه حساب کنی ولی اگه خراش نداشته باشی دوروز کمترمیری

خدا نکنه انشالا شما با بتای خوب خوشحالمون میکنی

برات خیلی ناراحت شدم. ان شااله که خدا خودش به زودی دلت رو با بچه های سالم  شاد کنه. واقعا سخته، خدایا خودت نذار هیچ بنده ایی از درگاهت ناامید برگرده🥺

سلام دوستان صبی ساعت 6 زیر دلم حدود ۲۰ دقیقه درد میکرد که بعد خوب شد اما از ظهر بعد شکمم ورم کرده وی ...

عزیزم فکر کنم اینطوری که میگی انقباضات رحمه برای منم میشه یدفعه یه طرف شکمم مثل پرتقال گوله و سفت میشه دکترم گفته طبیعیه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نا امیدم عزیزم چون خیلی درد دارم در طول روز... 

نگار جون ناامید نباش، واقعا خدا باید بخواد، ان شااله که به سلامتی برات یه بارداری سالم میخواد.

من اصلا درد ندارم، ولی از همون روز انتقال سمت راست تخمدانم درد گرفت هنوز هم همون سمت گاهی تیر میکشه. از اول سیکل هم که آمپول ها رو تزریق میکردم سینه دردم شروع شد و الان هنوز ادامه داره. وقتی سوتین رو باز میکنه و آزاد میشه خیلی شدید در میگیره ولی وقتی بسته است، دردی ندارم.

از طرفی من اصلا ترشحات کشدار و یا آبکی ندارم، معمولا خیلی ها این حالت رو دارند و از علائم بارداری هست.

منم دیوونه شدم گریه میکنم به شوهرم میگم بمون خونه هیچ جا نرو...  آخه همه میگن به علائم توجه نک ...

نمیدونم چرا فک میکنم چون علائم ندارم حتما منفی😥

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم فکر کنم اینطوری که میگی انقباضات رحمه برای منم میشه یدفعه یه طرف شکمم مثل پرتقال گوله و سفت می ...

از من کل شکمم سفته قبلا سرفه میزدم الان طوری  شکمم مثل اینکه یخ کرده وبسته درد میکنه 

فقط دعا میکنم این چندروز هم بگذره تکلیفمون به مثبت یا🥺

مشخص بشه

عزمزمه من هم میخوام مام از اول شروع کنم، چون از شهرستان میام، خلوته واقعا؟ میخوام با دکتر علیرضایی ش ...

گلم من دکترم مطبش جای دیگست برا عملام رفتم مام.اره خیلی خوبه خلوته سر ساعتی ک گفتن رات میندازن

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗