2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
عزیزم رویان یه مرکز نیمه دولتیه ولی خب از لحاظ نظم همه کاراشون دقیقه فقط خوب یه ذره شلوغه مثلا هر دف ...

ممنونم‌ازت

مریض‌هاروتندتند‌ویزیت‌میکنن‌یاوقت‌میزارن؟

صبح‌هاویزیت‌میکنن‌یابعدازظهرها؟

ببخش‌زیادسوال‌می‌پرسم‌ودکتراولت‌کی‌بود؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوستان یه سوال، آمپول پروژسترون جاش همیشه زیاد میسوزه؟ من دیشب اولین آمپول پروژسترون رو تزریق کردم، ...

پروژسترون که فک کنم باید به باسن یابازو.تزریق بشه

همونم دردناکه و بعد گوله میشه و دردناک من الان تقریبا 14،15 روز میگذره دیگه تزریق نکردم اما هنوز یه قسمت از بالای رونم نزدیک به جای که پروژسترون زدم بی حسه انگار یه حالت سر شدگی داره هنوز

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم‌ازت مریض‌هاروتندتند‌ویزیت‌میکنن‌یاوقت‌میزارن؟ صبح‌هاویزیت‌میکنن‌یابعدازظهرها؟ ببخش‌زیادسوا ...

عزیزم هر سوالی داشته باشی جواب میدن بعد دکتر میری پیش کار شناس که اون اگه نیاز باشه دارویی یا آزمایشی برات مینویسه یعنی دکتر کارهایی که باید انجام شه تو پرونده مینویسه کارشناس کاملانجام بده هر سوالی داشته باشی از کارشناس میپرسن

بستگی داره که دکتر صبح هست یا بعد ازظهر بعضی وقتا صبح هست بعضی وقتا بعد از ظهر بعضی روز ها نیست اصلا

من دکتر قاضی بود که رفت مام فکر کنم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزیزم. بهمن اتفاقا به خونه ام خیلی نزدیکه‌ انتخاب دکتر چطور؟مهم هست که دکتر کی باشه گویا.&nb ...

خواهش می کنم 

ببین دکتر عارفی خوبه، منتها بهتره از مطبش تو سعادت آباد وقت بگیری. خود بیمارستان بهمن هم میاد ولی اونجا شلوغه. 

دکتر رزاقی هم عالیه. فقط الان خیلی سخت میشه ازشون وقت بگیری، اگر نتونستی، بنظرم با همون عارفی برو جلو.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اهان من فکرکردم تهرانید منم به سختی ازطریق آشنامون داروخونه داره گرفتم هنوزم نرسیده دستم منتظرم برسه ...

چه بد یعنی اینترالیپید هم نیست الان؟ آی وی آی جی هم که کلا نبود خیلی. به داروخانه ها سر زدین نداشتن یعنی؟

عزیزم هر سوالی داشته باشی جواب میدن بعد دکتر میری پیش کار شناس که اون اگه نیاز باشه دارویی یا آزمایش ...

مرسی‌قربونت‌برم

حالا‌دکترمشایخ‌صبح‌هاهس؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ساران جون شما نمیدونی هپارین رو چجوری باید اماده کمم؟

عزیزم هپارین 1 میل آمپولو که تو سرنگ انسولین میکشی و به شکم یا بازو خیلی خیلی آروم تزریق میکنی کاری نداره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
چه بد یعنی اینترالیپید هم نیست الان؟ آی وی آی جی هم که کلا نبود خیلی. به داروخانه ها سر زدین نداشتن ...

اصلااااا پیدانمیشه من قبل انتقالم هم همه جارو گشتم آخر رفتم از۱۳ابان گرفتم اینسری هم به سختی گیراوردم

ولی ۱۳ابان داره اگه خواستید ازاونجا بگیرید

اصلااااا پیدانمیشه من قبل انتقالم هم همه جارو گشتم آخر رفتم از۱۳ابان گرفتم اینسری هم به سختی گیراورد ...

ای بابا

ممنون عزیزم💚

سلام عزیزم خوبی؟ شما که با علیرضایی بچه دارشدی،الان خبر از شرایطش داری؟چند نفر  تو همین تایپی ...

عزیزم میشه بگی این دوستان چرا از علیرضایی ناراضی هستن؟

منم بعد بارداریkhooobiرفتم با علیرضایی

ولی الان راضی نیستم ازش

اصلا بدون بررسی نظر میده

احتمالا دکترمو عوض کنم

عزیزم هپارین 1 میل آمپولو که تو سرنگ انسولین میکشی و به شکم یا بازو خیلی خیلی آروم تزریق میکنی کاری ...

عزیزم یعنی کل مواد داخل شیشه رو بکشم به سرنگ؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩