2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عزیزدلم امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی بحق شیش ماهه امام حسین چند روز دیگه خبر بارداریتو بدی و ...

ان شالله بسلامت بغل بگيريشون

بارداري راحتي داشته باشين

براي منم دعا كنين

البته هنووو دكتر نرفتم

عزیزدلم امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی بحق شیش ماهه امام حسین چند روز دیگه خبر بارداریتو بدی و ...

مرسی قربونت برم .نذرت قبول باشه

نگران نباش .انشالله که دو هفته دیگه قلب قشنگشون هم میبینی .منم به نیت سه تاتون آیت الکرسی میخونم گلم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

💔💔💔💔💔💔💔 سلام دوستان 

ببخشید یه سوال داشتم تو آزمایش اسپرم عدد dfi کجا نوشته ؟ و به انگلیسی چی نوشته همین dfi ? 

من میخام بدونم تو ازمایش همسرم این چک شده یا نه یعنی نمیدونم دکترشون نوشته یا نه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نه عزیزم عارفی بود ممنون عزیزم

مبارکت باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 انشالله سالم بغلش بگیری ❤🙏 میشه برا منم دعا کنی دلم خیلی شکسته 💔

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام عزیزم.چطوری؟میگم تو گاهی درد تو واژن نداری؟یا تیرکشیدن تخمدان؟نه مداوم ها گاهی

سلام عزیزم چرا الان که یکم شکمم بزرگ شده تخمدانم خیلی تیر میکشه واژنم گهگاهی تیر میکشه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
باز واسه تو دوتاس راحت تری من که یدونس از الان داغ کردم انقد استرس و نگرانی داره

واقعا با اين حجم استرس خدا به بچه هامون رحم كنه من دوتا اعصاب داغون تحويل جامعه ميدم اخرش😂

خداياشكرت....❤️ 
باید به چهلوی چپ دراز بکشی یه متکا باریک هم بذار بین پات نشستن خوب نیست

اخه تا دراز میکشم گلاب ب روت ...

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
خخخخ افرین حالا ما اسم انتخاب کردیم نمیدونم بگیم یا نه شوهرم میگه بگو به کسی چه هرکی حرفی زد من جواب ...

چه شوهرت فهمیده س آفرین حالا به ماهم نمیخوای اسمشو بگی؟

سلام عزیزم من دکتر شهرستان برای بیماری ایمنیم(پسوریازیس) بهم قبل انتقال پردنیزولون داد انتقالم که من ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

من مشکم آنتی تی پی او هست عددشم خیلی بالا نیست. 118 بود رنج نرمال ۳۵ هست.

متخصص ایمنی به من نصف پردنیزولون و ای وی ای جی داده

یه متخصص ایمنی دیگه هم رفتم ازش پرسیدم پردنیزولون میدین؟ گفت نه هیدروکسی میدم. بعد کلا درمورد آی وی آی جی صحبت کرد و فقط آی وی ای جی نوشت فکر کنم یادش رفته بود هیدروکسی رو بنویسه. چون به جز این یادش رفته بود برای آی وی آی جی تاییدیه بیمه بهم بده. چون بطور روتین به همه تاییدیه میده. برا تاییدیه با عجله دوباره پیشش رفتم تعجب کرد بود که چرا تاییدیه نداده. ولی دیگه درمورد هیدروکسی ازش نپرسیدم.

این دوتا متخصص به قطع کردن قرص ها موقع لانه گزبنی هم اعتقاد ندارن 

حالا خیلی مرددم

یک هفتست روزی دو تا هیدروکسی و نصف پرد شروع کردم دارم فکر میکنم حداقل کمش کنم. بقول شما مساوی باشه

هر دو رو یک ماه نصف بخورم ماه بعدی یکی

دکتر شما درمورد قطع کردنش چند روز قبل و بعد انتقال نگفته بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ای جووونم نامدار باشه عزیزم، راستی مبارک باشه تخت و کمد گل پسرت منم خدا بخواد این هفته میرم برای خری ...

فداتشم مرسی. بسلامتی بری برای گل پسرت خرید کنی عزیزم.خوشبحالت وقتی حس کنی خیالت خیلی راحتتره من همچنان منتظرم😂😂😂

اخه تا دراز میکشم گلاب ب روت ...

منم همینم روزی سه چهار بار بالا میارم و کلا حالت تهوع همش هست هیچ قرصی هم اثر نمیکنه

دمیترون هم یبوست میاره

چاره ای جز سازش نیست دیگه

برلی این فسقلیا همه چی تحمل میکنیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚