2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
خواهش عزیزم .نه گلم امروز موردی نداشت .ولی بعدش دیگه نرو چون من یادمه بعد از پانکچر اولم رفتم پیاده ...

ممنون از جوابت، خیالم راحت شد. پس ان شااله تا قبل انتقال لکه بینی یا خونریزی تموم میشه؟

من هنوز نه استرادیول دارم و نه پروژسترون. فردا بهم احتمالا میگن که باید چکار کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من از فردای روزی که انتقال دادم ببخشید سینم درد میکرد الان درد نمیکنه طبیعیه؟

منم دوروزه دردم قط شده 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
به سلامتی عزیزم.انشالله که تخمک های تپل و خوب داری  آره یه مقدار خونریزی و یا لکه بینی طبیعیه ...

عزیزم منم هفته ی دیگه پانکچر دارم دکترم گفت پیاده روی مشکل نداره‌ که 

سلام عزیزم خوبی  یسوال داشتم من دوستم تنبلی تخمدان داره چند ماه پیش پانکچر شد ۴۸ تا تخمک ازش ...

سلام عزيزم

در مورد كسي كه تنبلي تخمدان داره نميدونم به چه شكلي ولي اينو ميدونم معمولا ذخيره تخمدانشون خيلي بالاست عدد ٧-٨ يا شايد بالاتر ولي به خاطره تنبلي تخمك گذاري انجام نميشه.اينكه بدون دارو اينا اين تعداد فوليكول دارن نميدونم ولي يه خانم جوان با ذخيره تخمدان مناسب و سالم هر سيكل ١٠-١٥ تا فوليكول در روز سوم داره كه فقط يكي يا دوتا از اونا بالغ ميشن.تو پيج مام تو اينستا بري تو يكي از پست ها توضيح داده اگر پيدا كنم لينكش رو برات ميزارم

به به ميبينم كه همه وارد فاز استرس شدين الحمدالله و ديگه چيكاي بيچاره رو ترور نميكنيد😂😂😂نگران نبا ...

😂😂😂😂

آره الان کمر درد دارم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی گلم شما آندومتریوز دارین قبل اینکه متوجه بشی علایمی چیزی هم داشتی مثل درد لگن یا پر ...

سلام. نه عزیزم‌ من هیچ درد و علائمی نداشتم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون از جوابت، خیالم راحت شد. پس ان شااله تا قبل انتقال لکه بینی یا خونریزی تموم میشه؟ من هنوز نه ...

آره گلم تا اون موقع تموم میشه البته اینم بگم ممکنه بعد از انتقال هم لکه بینی پیدا کنی که طبیعیه 

استرادیول که نداری ولی اگر قرار بر انتقال فرش باشه فکر کنم از فردا باید پروژسترون تزریق کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من نزدیک پریودی همیشه یه مقدار نوک سینه هم درد میگرفت و این دفعه دردش ادامه دار هست

واسه من تا امروز درد میکرد از صبح درد نمیکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍