2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من يكم راجبش خوندم هيچكس از بالا بودن اين مورد بد نگفته همه جا نوشته پايين بودنش خوب نيست و ممكنه با ...

اره نمیدونم چرا جایی از بالا بودنش حرف نزده!!!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام خانما تورو خدا هرکس راهکار پایین اومدن دی اف ای رو میدونه بگه لطفاااا...چه کاراها و داروهایی لا ...

سلام عزیزم شوهر من سه ما قرصxovit خورد از ۲۱ اومد ۱۵ خداروشکر

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
میگن جفت خلفی کمر درد داره درد کمرت بخاطر همینه 

چه جالب نمیدونستم مرسی گفتی، پس واسه اینه داغووونم

از الان رو پا وایسادن برام سخت شده حالا تازه ماه 5امم😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من پست های قبل رو نخوندم و یا ندیدم. ان شااله که بارداری خوبی داشته باشید. هیچ راهی نداره که دکتر م ...

عزیزم قبل ۸ هفتگی ماما ویزیتم میکنه و برنامه ریزی میکنه و یه سری آزمایش خون باید انجام بدم ولی سونو انجام نمیشه. اینجا کلا معتقد هستن که بدن رو تا جایی که میشه بزارن بصورت طبیعی کار خودش رو انجام بده. الان منتظرم ببینم کی بهم ماما وقت میده.

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم نتونستم تگت کنم شما هم آمپول زدی همین جور بودی ❓❓❓❓❓❓❓❓❓ بچه ها لطفا اگه میدونید جواب بدید من ...

عزيييييزم اميدوارم باردار باشيييي😍😍 اگه تونستي يه بيبي بزن خوشحالمون كن😀

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
پس عزیزم بعید میدونم مشکل ضخامت داشته باشه دو تا تعداد نرمشه.....  مشکل داشتی بیشتر تجویز می‌ک ...

اهاان پس خداروشکر خیالم راحت شد ولی به من گفت یکی رو صبح بخورم یکی رو شب برا همین منم یکی رو 11 صبح میخورم یکی رو 11 شب تا ببینم خدا چی میخواد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دخترا من ده بسته استرادیول دو میلی چرخشی دارم زیاد خریدم تا 2024تاریخ داره 28تایی هر بسته250توم ...

سلام خانومی هنوز داری من میخوام؟؟ خارجیه درسته؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزدلم ،خودت غصه نخوری گلم بالاخره باداروکنترل می‌کنی بهترمیشی یجورایی باهاش دوست باش که بتونی راحت ...

ممنون عزیز دلم خیلی راحت و خیلی زود باهاش کنار اومدم خداروشکر.مرسی فدات

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین