2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم فک نمیکنم شما مطمئنید؟

عزیزم شما گذشته از قسمت مالیش مطمئنا قلب بزرگی دارین که میخواین اهدا تخمک انجام بدین، من هم دو بار اهدایی گرفتم، بار اول متاسفانه چون فک میکردم سریع جواب میگیرم مبلغ دو برابر عرف پرداخت کردم ولی بار دوم خانمی که لطف کردند و اومدند واقعا قسمت مالیش خیلی براشون مهم نبود ولی باز به صورت توافقی انجام میشه، 

اگه سنتون کم باشه که داروهای کمی بهتون میدن، قیمت عرفش بیا ۴ تا ۵ میلیون هست 

😭😭اشتباه کردم، ماه پیش هیسترو و خراش انجام دادم، الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم

پاشو برو انتقالتو انجام بده دختر، اگه که به استخاره اعتقاد داری پس باید علم ۱۴۰۰ سال پیش هم اعتقاد داشته باشی و با خرما و شیر مشکل نازایی رو برطرف کنی 😆

عزیزم شما گذشته از قسمت مالیش مطمئنا قلب بزرگی دارین که میخواین اهدا تخمک انجام بدین، من هم دو بار ا ...

بله عزیزم من۲۶سالمه دوتا بچه دسته گل هم دارم ولی فک میکردم بین حداقل۱۰تا۱۵میلیون باشه اما با این مبالغی که دوستان گفتن منصرف شدم آخه مشکلی رو ازم حل نمیکنه😔

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
عزیزم شما گذشته از قسمت مالیش مطمئنا قلب بزرگی دارین که میخواین اهدا تخمک انجام بدین، من هم دو بار ا ...

قربونت برم عزیزم لطف داری بخدا که قصدم هم کمک به دیگری بود و هم حل مشکلات زندگیم اما اون مبلغ هیچ کمکی بهم نمیکنه

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
بله عزیزم من۲۶سالمه دوتا بچه دسته گل هم دارم ولی فک میکردم بین حداقل۱۰تا۱۵میلیون باشه اما با این مبا ...

عزیزم از ته دلم از خدا برات میخوام که مشکل مالیت حل بشه، ولی کاری که شما قصد داری انجام بدی  ثواب داره، ولی به هر حال ضرر جسمی هم خواهد داشت

بله عزیزم من۲۶سالمه دوتا بچه دسته گل هم دارم ولی فک میکردم بین حداقل۱۰تا۱۵میلیون باشه اما با این مبا ...

خدا براتون نگه داره، ولی اگه میتونین برین دعای یه خانواده همیشه پشت سر خانوادتونه، من خودم واقعا تو شرایط خیلی بدی بودم و وقتی اهدا کننده پیدا کردم خیلی اوضاع روحیم بهتر شد، باهاشون صحبت کنین من برای اهدا کننده اولم اصلا مسئله مالیش برام مهم نبود چون ایشون هم خیلی از نظر مالی مشکل داشت و شرایطشون واقعا خاص بود مبلغ دو برابر بهشون پرداخت کردم، 

عزیزم از ته دلم از خدا برات میخوام که مشکل مالیت حل بشه، ولی کاری که شما قصد داری انجام بدی  ثو ...

قربونت برم میدونم ضرر داره تا حدودی مطالعه داشتم اما حاضر بودم ضررشو به جون بخرم به خاطر مشکل زندگیم

چون دیگه بچه نمیخوام و خواستم کمکی کنم

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
قربونت برم میدونم ضرر داره تا حدودی مطالعه داشتم اما حاضر بودم ضررشو به جون بخرم به خاطر مشکل زندگیم ...

امیدوارم بدون انجام این کار مشکلات مالیت نه تنها حل بشه بلکه چندین چندین برابرش بهت برسه به زودی، بعد شما هم اگ  دوست داشتی و  ذخیره ات خوب بود و دلت خواست برو دل یک خانواده رو شاد کن 

خدا براتون نگه داره، ولی اگه میتونین برین دعای یه خانواده همیشه پشت سر خانوادتونه، من خودم واقعا تو ...

عزیزم من پست هام اینجا هست بازم اگه توی تاپیکتون کسی بود و حاضر شد یکم بهم بیشتر از مبلغ عرفش رو پرداخت کنه من حاضرم انجام بدم براشون و همونجوری که اونا مشکل منو حل کردن منم مشکل اونا رو بتونم ان شاالله حل کنم براشون❤

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
امیدوارم بدون انجام این کار مشکلات مالیت نه تنها حل بشه بلکه چندین چندین برابرش بهت برسه به زودی، بع ...

خیلی ممنونم عزیزم،چشم حتما

من هربار که حامله شدم با اولین اقدام باردار شدم و هرماه هم الان علائم تخمکگذاریم رو کاملا متوجه میشم نمیدونم ذخیره تخمدانم چجوریه ولی در همین حد از بدن خودم میدونم پریودهام هم سروقت هست همیشه

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️