2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
سلام بچه ها کسی بود قبل موعد پریودش پهلو چپش درد بگیره و به زیر دلش بزنه  باردار باشه؟! یکم ...

سلام گلم 

بله عزیزم از علائم بارداریه 

انشاالله که مامان شدی 

من سر هر دو بارداریم کشاله رانم خیلی تیر میکشید 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر به موقع زایمان کردی.برام دعا کن به موقع بیان .اصلا من پول دستگاه هم ندارم بدم

عزیز دلم اصلا به اینا فکر نکن انشاالله به موقع میان و اصلا تو دستگاه نمیرن 

وزنشون الان خوبه ؟ نرماله ؟ 

به نظرم وزنشون اگه موقع دنیا اومدن خوب باشه تو دستگاه نمیرن 

من تو مطب یه خانمی رو دیدم که ۳۵هفته زایمان میکنه ولی تو دستگاه نرفته بود چون وزنش بالا بود 

استرس نداشته باش فقط به چیزای خوب فکر کن انقدر تو تایپیک دوقلو داشتیم که اصلا تو دستگاه نرفتن 

الان  حسابی استراحت کن که وقتی ایشالا دنیا میان انرژی زیاد داشته باشی 

الان حتما در مورد شیر دادن تحقیق کن که بتونی خودت شیر بدی این خیلی خیلی مهمه 

برو تو پیج دکتر ظریف خیلی راهنمایی میکنه در مورد همه چی 

چون وقتی بچه ها دنیا میان هر کی میخواد راهنمایی غلط بکنه ولی اینجوری خودت همه چی رو میدونی میتونی همه چیرو کنترل کنی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دخترو پسر فداتشم😘❤️

ای جانم 😍😍😍🧿🧿🧿

انشاالله سالم و به موقع بغلشون کنی 

ببین زیاد لباس نخری فقط واسه دوماه اول 

اصلا به این فکر نکن میان سیسمونی میبینن 

چون یه وقت به خاطر اندازه ها نمیتونی استفاده کنی 

از خدا امشب فقط یه چیز می‌خوام ایمانش و تو قلبمون زیاد کنه جوری که وقتی گفتم توکل بخدا بی‌خیال باشیم انگاری که اصلا مشکلی از اول نداشتیم و نیست و پشت و پناه محکمی داریم خدا قوت دلمون و زیاد کنه انشاالله التماس دعا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ای جانم 😍😍😍🧿🧿🧿 انشاالله سالم و به موقع بغلشون کنی  ببین زیاد لباس نخری فقط واسه دوماه ا ...

زنده باشي گلم خيلي ممنونم. راستش من اينقدر از اين رسومات بدم مياد كه كلا سنت شكني كردم چه موقع عروسي چه جهاز و اين حرفا اصلا نذاشتم كسي بياد اظهار نظر بكنه😄فعلا زياد لباس نگرفتم نفري دوتا سرهمي گرفتم. بخاطر اين مريضي خيلي كارام مونده فقط صحيح و سالم به دنيا بيان بقيش حل ميشه. 

خداياشكرت....❤️ 

سلام بچه ها من روز9ا انتقالم کف پاهام  انگار تو یخ گذاشتم خیلی سردن بنظرتون نشونه خوبیه؟؟

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏

ببخشید روز نهم انتقال هستم😚

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
ببین استرس نداشته باش. الکی خودت باعت از بین رفتنشون نشو. حسن این تاپیک اینه که هممون شبیه هم هستیم ...

ممنون مارگریت عزیزالان پیامت رو دیدم مهربون😊😘

آره چندتا معرفی کرد الان یکی رو گرفتم ببینم بهش میسازه یا نه . امیدوارم دچار مشکل نشم . خدا خیرش بده ...

اره همه ازش تعریف میکنن،تو این شبها برای همه منتظرا دعا کن که سال دیگه این موقع همه بچه هامون صحیح وسلامت بغلشون باشه

زنده باشي گلم خيلي ممنونم. راستش من اينقدر از اين رسومات بدم مياد كه كلا سنت شكني كردم چه موقع عروسي ...

اره عزیزم خوب کاری کردی 

چون نی نی ها تو هوای سرد دنیا میان همون سرهمی از همه بهتره و خودتم راحتی 

برند ریکالاکو،  بی سی سی خیلی خوبه برو تو پیجش سفارش بده 

این ست های بیمارستانی هم واسه ماه اول عالیه  

سلام بچه ها من روز9ا انتقالم کف پاهام  انگار تو یخ گذاشتم خیلی سردن بنظرتون نشونه خوبیه؟؟

سلام عزیزم 

الان هر چی علائم داری فقط به خاطر وجود داروهاست گلم 

اصلا توجه نکن بهشون 

انشاالله که مامان شدی 

بچه ها ببخشيد يه شوال داشتم من شياف استفاده ميكنم بعدش احساس خارش ميكنم چيكار كنم😑 شما هم همينطور ه ...

بله 

از دکترت بپرس اگه مشکلی نداره مقعدی بزار اینجوری راحتری 

سلام عزیزان میگم یه سوال توروخدا هرکسی میتونه راهنمایی بکنه من الان تو سیکل انتقالم سیکلم بلند مدته که با ال دی شروع میشه نوع ال ی که بهم دادن لویتود هستش که 21 تا قرص هورمونیه و7تا قرص دارو نما و آمپول سینافکت برا 14 روز داده که دیروز پریود شدم هنوز دوتا قرص مونده بخورم و  برا دو روز دیگم آمپول دارم برا شنبه که 30 میشه نوبت سونو دارم که میشه روز 5 پریودم الان  نگران اینم 5 پریود دیر نیس برا شروع استرادیول و اینا؟؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏