2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام عزیزم خب به سلامتی خدا رو شکر که رفتی. انشالله که مشکلی نیست و انتقال میدی. چرا کرونا نه عزیزم ...

قربونت برم سارای مهربونم..امید ب خداااا..دعام کن‌ عزیز دلم ❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=203309316]سلام سارای عزیزم...بلاخره با هر بدبختی بود صبح زود حرکت کردیم...بیچارههه شوهرم داغو ...

فدای شما دوست مهربونممم...توکل بخدا.دعام کن عزیزم ❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
الهی بمیرم. سوفی جون منم از جنین اهدایی گرفتن پشیمون شدم. وقتی دیدم این مشکل برات پیش اومد دنیا روی ...

عزیزدلم خیلی ها که اهدا می کنند، جنین های افرادی بودند که تعیین جنسیت داشتن و لزوما افرادی نبودن که مشکل داشتن 

من تازه دارم تلاش می‌کنم تو مرکز مام پیش دکتر شاکریان و اطرج نوبت بگیرم. این متن شما رو دیدم کلی دو ...

شما تعيين جنسيت هستين؟ من تعيين جنسيت رو كفتم ، اطرج كه عاليههه من همسرم باهاش ويزيت انلاين شد كلي تحقيق كردم كفتن خيلي كارش خوبه 

سلام سارای عزیزم...بلاخره با هر بدبختی بود صبح زود حرکت کردیم...بیچارههه شوهرم داغون شده..خودمم نمید ...

ان شاالله هیچ مشکلی نیس و راحت نی نی هاتو میاری خونتون  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

نمی‌دونم چی بگم گلم 

زبونم قاصره خدا خودش هوای دلتو داشته باشه گلم .😭😭😭😭🥺🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام اناجون بله انتقال دادم و شکر خدا مثبت شدم ولی با بتای کم روز ۱۸ هستم دوروزه لک دارم بالاخره ادم ...

خدارو شکررررر. 

مبارکه انشالله به سلامتی بغلش کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگ بتونم صبر کنم شنبه  هفته بعد شما روز چند انتقالی

روز ۴ جنین بلاست

ان شاالله قلب خوشگلشو ببینی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
جنین دارم  ولی بعد از ۵ بار پانکچر، یه منفی، یه شیمیایی، یه پوچ، یه ایست قلب جنین، دیگه جون ند ...

اله جانینان نمی‌دونم چی بگم که آرومت کنه انشاالله گره از مشکلاتت باز بشه و دلتو خدا آروم کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه عزیزم نداشتم،فقط ۶ هفته خونریزی شدید داشتم که رفتم سونو گفت هماتوم داری،،الان خداروشکر جذب شده

مرسی گلم خدا نینیاتو حفظ کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍