2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046592 بازدید | 684530 پست
بچه ها سانازی امروز بی بی زد؟ سارایی جان امروز بی بی زدی شما؟ مامانای جدید مبارکتون باشه😍😍😍

من اخرین بار دیروز بیبی زدم.منفی بود و تقریبا مطمعنم منفیم دیگه فردا هم.نوبت ازمایشمه که خواستم انجام ندم.ولی بچه ها مخالفان،سانازی هم امروز بی خبرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از همه ی دوستان ک لطف داشتن، بچه ها ازمایشی ک داده بودم تیتر نبود،دوباره ازمایش دادم ۹۱۵۰ بود ...

ای جانننن چنتاانتقال داده بودید؟ امروز چند انتقال هستید؟

قطعا 2 یا حتی بیشتر نینیه  

ان شالله که بارداری راحتی داشته باشی عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره نوشته بقيه جنين ها در صورت بلاست شدن فريز ميشن  شما زنگ زدين يا رفتين مركز؟ منم برم ببينم ...

ما بعد از یک ماه و نیم رفتیم . گفتن بکی بلاست شده فریز کردیم. هزینشو گرفتن

شما چند تا گرید c داشتی؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
تعدادشو ننوشته شما بقيه جنين هاتون مشخصات شون چيه هشت سلولي ان يا شش سلولي

هشت و شش رو از کجا میشه فهمید

من ۴ کرایو دارم با گرید a و b. 

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
ممنونم از همه ی دوستان ک لطف داشتن، بچه ها ازمایشی ک داده بودم تیتر نبود،دوباره ازمایش دادم ۹۱۵۰ بود ...

مبارکه عزیزم

فکر میکنم دوتا گوگولی تو دلته😍😍

ای جانننن چنتاانتقال داده بودید؟ امروز چند انتقال هستید؟ قطعا 2 یا حتی بیشتر نینیه     ا ...

۳ تا جنین بلاست،امروز روز ۱۴ بود،استرس گرفتم میگن ریسک ۳ قویی زیاده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ای جانننن چنتاانتقال داده بودید؟ امروز چند انتقال هستید؟ قطعا 2 یا حتی بیشتر نینیه     ا ...

عزیزم شما دیگه جنین پسر ندارین؟ 

بار بعد دختر ها رو‌انتقال میدین؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام به همه تبریک به همه کسانی که در مسیر مادرشدن هستند و خدا قوت به همه کسانی که برای مادر شدن ...

1.اsssefat
2.سووووین
3.اtamana366
4.اberenjak
5.آلیسوم
6.مهسیما۶۲
7..ماشالا
8.یاسین و یاسمین۱
9.اsarvesahi
10.نغمه۹۹
11.اniknam
12.جاخالی