2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان کسی میدونه جنین هایی که فریز میکنن احتمال داره ک از بین برن؟؟ 

احتمال داره عزیزم اما خب خودشونم جنین های با کیفیت فریز میکنن که بعد از دراومدن احتمال از بین رفتنش خیلی کمه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
@سیلویاجان من شهریورماه احتمالا برم توسیکل انتقال ولی قبلش هیستروبایدبشم خواستم بگم چه مکمل‌هایی واز ...

به سلامتي عزيزم 

براي انتقال ويتامين E يك روز در ميان ، اسپرين هر روز و ال ارژنين روزي ٦ گرم ، من پودر ال ارژنين ميخوردم ولي اينجا قرصش هست ، ويتامين d هم روزي ١٠٠٠ و اگر پايين هست كه بايد ٨ هفته هر هفته يك عدد ٥٠ هزار بخوريد بايد حداقل از يك ماه قبل انتقال شروع كنيد 

سلام خانما من دوتا سوال داشتم ممنون میشم هر کس میدونه جوابم رو بده

امپول واریوپپتیل ۳و ۷۵ رو ده روز قبل از شروع استرادیول برام تجویز کرده یدونه بزنم.کاراییش چیه و برای چی داده؟

من تقریبا ۲۲ رو دیگه انتقالمه و الان فولیک ۱ و امگا ۳ و ویتامین دی میخورم.و روزانه کلسیم هم میخوردم.کلسیم رو بدون تجویز پزشک میخورم.اشکالی نداره؟موردی برای انتقالم پیش نمیاره؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم این روزا نمیرید مطب دکتر صالحی؟ میخام اگه میری بپرسی تزریق واکسن کرونا برای شرایط همسرمون بد ن ...

نه عزیزم شوهرمم فعلا دارو‌داره.اتفاقا خودمم میخواستم بپرسم میترسم شرایط شوهرم بدتربشه.حالامیخوام توپیجشون بپرسم.بهتون‌میگم میخوای شما خودت هم بپرس شرایطو بگو ببینیم نظرش درمورد هردو یکیه یانه

یا رب العالمین
سلام خانما من دوتا سوال داشتم ممنون میشم هر کس میدونه جوابم رو بده امپول واریوپپتیل ۳و ۷۵ رو ده روز ...

این آمپول برای غیر فعال کردنه تخمداناس عزیزم نگران نباش. کلسیم ام مشکلی نیست ولی زیاد نخور 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانما من سینه هام مدتی حساس شدن ی موقع هایی انگار سنگ شده و سفت اصلا نمیتونم دست بزنم ی موقع ها هم خ ...

منم علائم ها از بین رفته

ولی از ظهر کمرم درد میکنه 

گیج شدم بخدا