2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
سلام‌دوستان صبحتون بخیر وشادی  موهای جلوی سرم میخوام رنگ کنم  ان شاءالله خدا بخواد شهریو ...

نه عزیزم چه مشکلی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه ماه مونده به انتقال .هر شب ۴۵ دیقه میرم. صبحهای تعطیل هم ۷ صب میرم. الان تازه اومدم سنگگ هم ...

خیلی خوبه😍😍👍انشالله که موفق باشی عزیزم.نوش جان.منم از امروز ببعد همین کارو میکنم

۱۲ سیکلم بود میترسم شنبه برم باز عقب بیوفته 

عزیزم من سیکلم نچراله چهارشنبه رفتم همه چی خوب بود بهم اچ سی جی داد یکشنبه انتقال دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خیلی خوبه😍😍👍انشالله که موفق باشی عزیزم.نوش جان.منم از امروز ببعد همین کارو میکنم

گندمی جان یه سوال

شما بیبی زدید کاملا سفید شد یعنی مثلا هاله ای ردی،خیلیییییییی کمرنگگگگگگگگ هم ننداخت؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسلامتی ان شالله با این انتقال مامان میشی

ممنونم عزیزم

تبسم منم دقیقا اطراف شکمم خارش گرفته فک کنم واسه تزریق های دور ناف باشه

اخه من تقریبا از ی ماه مونده ب انتقالم هم میزدم دور ناف ها رو من خودم هپارین میزنم ولی کلا تازگیا خارشم زیاد شده 

من بیبی زدم بچه ها

سفیده  

اما انگار در حد توهم یه هاله صورتی داره البته تو عکس مشخص نمیشه که عکس بزارم خودمم به زور با نور کم میتونم ببینم نمیدونم توهمه،یا هست‌امروز 10 انتقالم اگه اوکی بود نباید کمی واضح تر هاله میفتاد و البتهههههه کلا سیستم بدنم بتا دیر میره بالا ولی خوب باتوجه به اینککه جنین پنج روزه بوده الانم 10 روز گذشته یعنی15 روزه باید یه چیز واضحتری میفتاد یا چی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از ته قلبم برات آرزو می کنم خیلی زود مامان بشی

مرسی عزیزم. همچنین خودت، ان شااله که دلت خیلی زود با بچه های سالم و صالح شاد و شاد میشه. هر بار که امضات رو میخونم برات خیلی دعا میکنم.

اخه من تقریبا از ی ماه مونده ب انتقالم هم میزدم دور ناف ها رو من خودم هپارین میزنم ولی کلا تازگیا خا ...

نمیدونم من هی اومدم اینجا بپرسم اتفاقا بعد گفتم حتما واسه تزریق هاست،ان شالله که نشانه س

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بیبی زدم بچه ها سفیده     اما انگار در حد توهم یه هاله صورتی داره البته تو عکس مشخص ن ...

بیبی چک همینش ادم و داغون میکنه دیگه چاره ای نداریم باید تا ازمایش صبر کنیم