2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اینجا همه با جنین بلاست نتیجه گرفتن؟؟ من جنینامو سه روزه ان خیلی نا امیدم بچه ها خانم هایی که مثب ...

منم سه روزه فريز كردن همه رو اما اون دو تا رو گذاشتن ٥ روزه بشه واسه انتقالم 

بخواد بگيره هيچ فرقي نداره 

اینجا همه با جنین بلاست نتیجه گرفتن؟؟ من جنینامو سه روزه ان خیلی نا امیدم بچه ها خانم هایی که مثب ...

عزیزم خیلیا با جنین سه روزه مثبت شدن،استرس رو از خودتون دور کنید و بسپرید به خدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان فندق تبریک میگم  شما علائم هم داشتی؟

مرسي قربونت برم م من ، به نظر منا دنبال علائم نباش من بارداري قبليم پر علائم بودم نسبت به اين ، اگر امپول هم ميزني كه ديگه هيچي خيلي شبيه به پريود بودم چون سينه درد چند روزي داشتم دل درد و كمر درد پريودي هنوزم دارم لكه بيني ممتد بودم اما استراحتمو زياد كردم 

[QUOTE=201872297]عزیزم خیلیا با جنین سه روزه مثبت شدن،استرس رو از خودتون دور کنید و بسپرید به خدا[/QUOTE

مرسی عزیزم

توکل بر خدا

آخه اینجا بیشتریا جنین شون بلاست بوده به خاطر همین یکم نا امید شدم 

سلام عزیزم .خراش چیه؟هزینش چقدره؟

يه خراش قبل انتقال داخل رحم ميدن خيلي كوچولو باعث ميشه جنين بره همونجا راحتتر و زودتر لانه گزيني كنه شانس رو بالاتر ميبره ديگه و حتي بلاست و حتي انتقال دو مرحله ايي ميگفت همه اينارو همون انتقال اول بخواين از دكترتون 

[QUOTE=201872297]عزیزم خیلیا با جنین سه روزه مثبت شدن،استرس رو از خودتون دور کنید و بسپرید به خدا[/Q ...

نه عزيزززم نگران نباش اون بالايي حواسش هست به اونايي فكر كن كه طبيعي ميشن اونا كه ١ روزه هم نيستن😘

يه خراش قبل انتقال داخل رحم ميدن خيلي كوچولو باعث ميشه جنين بره همونجا راحتتر و زودتر لانه گزيني كنه ...

من امروز ازمایش دادم ساعت سه بعد ازظهر جوابش میاد.اما بی بی چکام منفی بود روز ۱۱ و ۱۲ انتقالم.یعنی به دکترم بگم انجام میده؟