2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
آره عزیزم .اگر خدا بخواد و همه چی به خوبی پیش بره همین ماه انتقال میدم .فقط یکم نگران ضخامت آندومترم ...

به سلامتی فدات شم خیلی برات دعا میکنم گلم. اصلا نگران نباش اگه کم باشه سونو بعد برات بیشترش میکنه. دوباره چند سیکلت سونو میشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر دو رو شبها شیاف عصرها امپول 

عوارض امپول بیشتر از شیافش هست من تو ۳ انتقال منفی امپولشو میزدم خیلی درد پری داشتم ولی این بار شیافشو میزارم در پری خیلی کم دارم میادمیره ولی کمر درد شدید دارم

به سلامتی فدات شم خیلی برات دعا میکنم گلم. اصلا نگران نباش اگه کم باشه سونو بعد برات بیشترش میکنه. د ...

قروند برم عزیزم مرسی 😘

سونوی بعدی میشه ۱۵ سیکلم

البته از ۱۱ سیکلم گفته ۳ تا بخورم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بعد از هیسترو باردار شدید؟

اره گلم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آره عزیزم .اگر خدا بخواد و همه چی به خوبی پیش بره همین ماه انتقال میدم .فقط یکم نگران ضخامت آندومترم ...

عزیزم اولین سونویی که شدید ضخامتتون چند بود که با دو تا استرادیول سیکلتون رو شروع کردید ؟؟

سلام عزیزم بله همون ساعت باید باشه عزیزم  من شبها راحت تر بودم

سلام عزیزم خوبین

من فردا انتقالمه

استرادیول و امپول پروژسترون مصرف میکنم

امروز از صبح سر درد دارم دارم از استرس میمیرم نکنه کرونا گرفته باشم😭😭

دوستان من دیگه ازدرد گودی کمرم دارم میمیرم ب نظرتون اگ چسب کمر ضددرد بندازم رو گودی کمرم مشکلی ایجاد ...

گرم نزن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
گرم نزن

بچه ها من پلی کیستکی خفیف روز ۱۱وروز ۱۳پری آمپول اچ سی جی زدم الان ۵روز دیگه موعدم ه واز دوروز پیش درد پریودی داشتم که از دیروز عصر قطع شده اصلا علائم ندارم حتی سینه درد ویا ترشح هیچی .وروز ۱۱بیبی منفی شد امکان داره باردار باشم وپری نیاد یا نه همون منفیه 😔

من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر