2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
خوب چرا دونه ای؟ تو بسته اش فقط ۹۰ تا هست

عزیزم منم برا تاپیکت گزارش زدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آخه دکتر گفت فقط یه ماه روزی یه دونه بخورم. یعنی بیشتر بخورم؟ این داروخونه های انلاین که هیچ کدوم مو ...

من‌شهرری دونه ای خریدم‌الان نمیدونم داره یا نه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه دکتر گفت فقط یه ماه روزی یه دونه بخورم. یعنی بیشتر بخورم؟ این داروخونه های انلاین که هیچ کدوم مو ...

من روزی ۳ تا میخوردم

من باز نکرده دارم 

دونه ای هم دارم یه بسته نصفه

اما الان نمیدونم چند تا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم بسلامتی باشه  من بیمارستان مهر  چیز خاصی نداره همزمان یه چیزی به سرم وصل میکن ...

عزيزم مبارك باشه انتقالتون

من يه تعدادي جنين دارم ميخام منتقل كنم احتمالا جاي ديگه

بيمارستان مهر دكتر خوب ivf اش كيه؟ 

سلام سیلویا جون دکتر به شما چندماهگی اجازه پرواز داد؟

سلام عزيرم 

ببخشيد من سرم شلوغ بود مباركت باشه مثبت شدين انشالله تا اخرش به سلامتي براتون پيش بره 

من تا انجام غربالگري دوم مي مونم ولي من تو نت خوندم تا هفته ٣٦. پرواز ها اجازه سوار شدن ميدن 

سلام عزيرم  ببخشيد من سرم شلوغ بود مباركت باشه مثبت شدين انشالله تا اخرش به سلامتي براتون پيش ...

مرسی عزیزم انشالله ❤️

غربالگری دوم میشه چند ماه؟

من دوست دارم زودتر برگردم اگر همه چیز خوب باشه انشالله

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان . من ذخیره تخمدانم ۰/۱ هست ، خیلی کمه ، به نظرتون میتونم با این ذخیره تخمدان ، تعیین ج ...

عزیزم با این زخیره صد در صد جنینت کم میشه وجنینم کم باشه معمولا جنس دلخواهم کمه پس شانست خییییلی پایین میاد ببخشید انقدر رک گفتم ولی من از ۹تا جنین یکپسر داشتم باز تصمیم با خودته میخوایی یه بارامتحان کن شاید اونجوری نباشه

سلام بچه ها.روز ۱۲ انتقالم.بدنم لرز میگیره سردم میشه موهای تنم سیخ میشه .زیر دلمم تیر میکشه علایم خو ...

ان شالله علائم مثبت شدنه. خیلی ها با این علائم مثبت شدن 

خدایا شکرت
اصلا ادم بهشون فكر ميكنه ديوونه ميشه. الهي كه هيچكس درگير اين مريضي كوفتي نشه ولي خيلي زور داره بابت ...

یکی از خواهرام خیلی رعایت می کرد از همه زودتر گرفت 😑

خدایا شکرت
سلام بچه هامن یک ماهه جنین بلاست انتقال دادم ومثبت شدم ولی روندبتام خیلی کنده که دکترگفت احتمالاخارج ...

عزیزم جای دیگه برو سونو برا منم اتفاق افتاد دکتر اولیم مرد بود اصلا دقت نکرد ولی چند روز بعد یه دکتر دیگه پیدا کرد تو لوله بود درد داری؟

مرسی عزیزم انشالله ❤️ غربالگری دوم میشه چند ماه؟ من دوست دارم زودتر برگردم اگر همه چیز خوب باشه ان ...

سونو انومالي و غربالگري دوم از هفته ١٨ شروع ميشه ، من بيمه ندارم تازه بايد برم بيمه بگيرم كه ماركت پليس از اول نوامبر باز ميشه و ترجيح ميدم كارام و اينجا انجام بدم