2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048997 بازدید | 684689 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان دکتر من این آزمایشارو. فقط برای ابتدای سیکل ای وی اف من گفت انجام بدم میشه چک بکنید. نطرتونو بگید. اگر. مثلا از ایمنی و. این جور. چیزارو ندادم برم انجام بدم😁

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

دوستان یه سوال من قرص دوفاستون که روزی دوتا دکترم گفته تو سیکل انتقال بخورم دوتاشو باهم میخورم و ساعتای مختلف روز مشکلی نداره به نظرتون؟؟؟

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
ممنونم آنا جون، همین تعداد جنینایی هم ک برام تشکیل شده بعد از خدا مدیون راهنماییهای شما،لیلا جون و ب ...

ایشالله این سری مامانی عزیزمممممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من خیلی خوندم انگار بیشتر بچه های میکرو جنسیت پسر دارن !؟ البته‌ اول خدا قسمتمون کنه بعد سالم ...

عزیزم ربطی نداره........

اتفاقا تو این بارداریا که لقاح آزمایشگاهیه و جنین دستی انتقال داده میشه اصلا نمیشه گفت جنسیت چی میتونه باشه.......

اتفاقا کسایی که هم زمان با من انتقال داشتن و مامان شدیم همه مون دخمل دار شدیم......

پس ربطی نداره.....

مهم سالم بودنشونه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم  آنا و لیلا جون انشا الله هرچی از خدامیخواید بهتون بده ممنون که جواب سولای منو ...

فدات عزیزم........

ایشالله مصلحت خدا با خواسته دلت یکی باشه و فرزند سالم و صالحی قسمتت بشه عزیزم......

سلام.همسرم3بار رویان و2بار ابن سینا ازمایش داده وهربار مورفولوژی صفر بوده ازمایش کاریوتایپ ایمنی انع ...

عزیزم به نظرم با خانوم دکتر ادامه بده اما بابت همسرتم این چیزایی که میگمو بگو رعایت کنه.......

مورفو همسر منم صفر بود و با کمی رعایت یک شد.......

شلوار لی ممنوع......

تو خونه لباس هنک بپوشه......

شستشو با آب سرد......

حموم داغ ممنوع......

سونا و جکوزی ممنوع......

سیگار و الکی و قلیون و امثالهم ممنوع.....

میوه و سالاد زیاد بخوره......

آب زیاد بخوره.......

هر شب یه ربع قبل خواب کمپرس یخ رو ب ی ض ه ها بذاره......

فقط کیسه یخ رو مستقیم روی پوست نذاره از رو لباس زیرش بذاره......

اگه طبع همسرت گرمه تو خوردن گرمی زیاده روین نکنه......

شبا یه استکان عرق کاسنی بخوره......

اگه چربی داره پاییش بیاره و مکملویتامین ای هم اگه چربی داره نخوره....

موبایل تو جیب شلوار نذاره.....

لب تاپ رو پاهاش نذاره......

فعلا اینا به ذهنم رسیدن......

عزیزم خیالت راحت مامان میشی بودن کساییکه با مورفو صفر مامان شدن.......

این صفر مطلق نیست عزیزم......

تعداد وقتی زیر یه درصده صفر محسوب میشه......

اگه صفر مطلق بود اصلا جنین تشکیل نمیشد واستون......

با رعایت این چیزا کیفیت جنین بالاتر میره عزیزم.......

ضمنا خودتم حتما همه چیو بررسی کن و آزهای تکمیلیتو بده تا مطمئن شی خودتم هیچ چیز بررسی نشده نداری......

آزهای ایمنی،انعقادی، هیسترو و......

دوستان میشه بکید. چطوری اینجا عکس بذارم میخوام عکس آزمایشامو. بذارم کمکم کنید

عزیزم عکسو تو یه سایت آپلود عکس آپلود کن و لینک مستقیمشو اینجا بذار.......

دوستان کسی میدونه هزینه هیستروسکوپی تو بیمارستان بهمن حدودا چقدر میشه؟

عزیزم حدودای دو تومن در نظر بگیر فکر کنم همین حدودا باشه حالا یکم کمتر یا بیشتر......

سلام مهربوناي خودم بالاخره روز موعود رسيد و با دكتر آصف ويزيت شدم خيلي هم خوشم اومد، گفت چون ذخيره ...

خدارو شکر عزیزم.......

پس ایشالله دیگه این مانع هم از سر راه مامان شدنت کنار میره و به زودی خبر بتای تپلتو میدی......

سلام دوستان ی سوال داشتم من اان قرص اسپرین و فولیک اسید و ال دی رو با هم استفاده میکنم  هرشب می ...

عزیزم سعی کن برا اطمینان بینشون فاصله بدی........

ولی آسپرین و ال دی رو فکر کنم با هم بخوریم بد نباشه اتفاقا فکر کنم آسپرین از عوارض ال دی کم میکنه چون ال دی و امثالهم غلظت خونو بالامیبره......

آب فراوون هم یادت نره......

ممنون عزیزم من تا حالا فولیکو اخر شب میخوردم شنیده بودم جذبش زیاد تره... ممنون از راهنماییت

فقط فولیکو وقتی که کلسیم میخوری نخور یعنی کنارش لبنیات نباشه......

چایی هم بعدش نخوری......

شما میکرو انجام دادین میشه بگین چه کارایی کردین وهزینه اش چقدره

بله عزیزم من میکرو انجام دادم.......

الان بعد خوندن همه پستا مراحل درماتی خودمو میذارم واست.......

برا من حدودای ۷ تومن بار آخر شد البته بع غیر از بحث سرمو و سلکسانا و......

عزیزم ای اس آرت لب مرزه البته برا من بالاترم بود.......

این نشون میده احتمالا غلظت خونو داری بد نیست آزهای انعقادی تکمیلیم بدی.....