2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048400 بازدید | 684654 پست
ممنون مامان سبحان جان و انا جون و ليلا جان  مامان سبحان من هميشه زنگ ميزنم به همون تلفن گويا ا ...

سلام به همه دوستان ، ماماني جون عزيزم سر خود استراديول رو شروع نكن ، اصلا شايد سيكلت بلند باشه يعني هفته آينده كه بري دوباره مجبور به استفاده از ال دي بشي كه خوب اون از روز پنجم هست و مشكلي برات پيش نمياد ، ميدونم الان هم ال دي خورديها ولي باز هم ممكنه ال دي داشته باشي براي من هميشه اينطوري ميشد يعني من هميشه سيكلهاي انتقالم يه ٣ ماهي طول ميكشيد ، طول كشيدن سيكل اذيت كننده هست ولي خوب نتيجه مهمه كه ان شا الله براي شما هم نتيجه خوبي داشته باشه ، ديگه همه چيز رو بسپار به خدا .

سلام دوستان من باید 25 تا اچ دی بخورم طبق دستور دکتر. می خوام بدونم چند روز بعد آخری پری می شم؟ خودم ...

عزیزم بستگی به بدنت داره......

من پریام منظم و ۲۷-۲۸ روزه بودن معمولا پنج الی ۷ روز بعد پری میشدم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون مامان سبحان جان و انا جون و ليلا جان  مامان سبحان من هميشه زنگ ميزنم به همون تلفن گويا ا ...

ماماني جون يه كار ديگه هم ميتوني بكني اگر راهت نزديكه شنبه بلند شو برو رويان روز سومت ميشه ديگه شنبه اونجوري حداقل خيال خودت راحت ميشه .

ماماني جون يه كار ديگه هم ميتوني بكني اگر راهت نزديكه شنبه بلند شو برو رويان روز سومت ميشه ديگه شنبه ...

اگه راهم نزديك بود ميرفتم تهران نيستم واقعا بي ملاحظه هستن نميگين راهشون دوره نميتونن بيان تلفن لعنتيشونو درست كنن يا جواب بدن دلم ميخاد خفه اشون كنم از بس تو اين هفته حرص خوردم 

سلام دوستان من امروز سونو دادم و خدا را شکر مشکلی نبود و تزریقام شروع میشه . روزی دو تا پیورگان و ۱ منوگون تا ۵ روز.

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
سلام دوستان من باید 25 تا اچ دی بخورم طبق دستور دکتر. می خوام بدونم چند روز بعد آخری پری می شم؟ خودم ...

منم همين ماه ٢٥ تا ال دي خوردم هميشه پريوديام ٢٨ روزه اس ٩ مرداد پريود شدم الان اين ماه كه ٢٥ تا قرص خوردم امپول ديفرلين زدم ديروز پريود شدم 

بیایید بهم انگیزه بدید... خودم سالم سالمم ولی همسرم مشکل اسپرم داره و زده ۱۰۰ شکل آبنرمال. بنظرتون چند درصد میکرو بهمون جواب میده؟

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
اگه راهم نزديك بود ميرفتم تهران نيستم واقعا بي ملاحظه هستن نميگين راهشون دوره نميتونن بيان تلفن لعنت ...

عزیزم حرص خوردن و استرس بار فشار روانی روتو زیاد میکنه......

یه ماه نهایتا دیر شروع کنی بهتر از اینه که نتیجه نگیری......

اولین چیزی که تو این راه نیاز داری صبره وگرنه خیلی بهت فشار میاد......

پس یکم به خودت فکر کن و مواظب خودت باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بیایید بهم انگیزه بدید... خودم سالم سالمم ولی همسرم مشکل اسپرم داره و زده ۱۰۰ شکل آبنرمال. بنظرتون چ ...

عزیزم خوش اومدی.......

ایشالله بهترینا منتظرته......

عزیزم نگران نباش خدا بهواد با همین شرایطم حواب میگیرین فقط چند تا نکته میگم بگو همسرت رعایت کنه.......

با آب سرد خودشو بشوره......

شلوار لی نپوشه......

تو خونه خنک بپوشه......

شبا کمپرس یخ یه ربع قبل خواب بذاره روی ب ی ض ه ها.....

البته از رو لباس زیر بذاره و کیسه رو مستقیم رو پوست نذاره......

میوه و سالاد زیاد بخوره......

اگه طبعش گرمه زیادی بهش گرمی نده و شبها یه استکان عرق کاسنی بهش بده ولی اگه طبعش سرده تقریبا همون روال تغذیشو داشته باشه.....

یعنی اگه طبعش سرده گرمی و سردیو با اعتدال مصرف کنه......

دوش با آب داغ نگیره......

سونا و جکوزی ممنوع......

موبایل تو جیب شلوار نذاره.......

سیگار و الکل وامثالهم ممنوع......

در نهایت بگم مام مورفو بین صفر و یک نوسان داشت شکر خدا جواب گرفتیم......

از دوستان بازم بودن که با مورفوی صفر جواب گرفتن......

امیدوار باش عزیزمممممم.....

عزیزم حرص خوردن و استرس بار فشار روانی روتو زیاد میکنه...... یه ماه نهایتا دیر شروع کنی بهتر از این ...

مرسي عزيزم

واقعا الان ديگه بيخيال شدم ديشب تا صبح داشتم حرص ميخوردم گفتم خدا اگه بخاد ميشه اگه هم نخواد نميشه حتما خيريتي توش هست يا كلا سيكل من اينجوريه همه مثل هم نيستن ايشالله كه هر چي باشه اخرش مثبت باشه🙏🏻🙏🏻

سلام دوستان عزیز 

به کسایی که مامان شدن تبریک میگم و دوستانی که منفی شدن هم نا امید نباشن انشاءالله به وقتش نی نی شون رو بغل میکنن 

من رفتم ازهای ایمنی و انعقادی رو انجام دادم و بردم پیش دکتر زرنانی که گفتن مشکل خاصی ندارم فقط به خاطر انتی تی پی او کمی بالاست بهم لووتیروکسین داد

بعد از ویزیت با دکتر زرنانی رفتم پیش دکتر انصاری که دستیار اقصی هست و همه کار رو ایشون انجام میده چون ام ار ای رحم کرده بودم به خاطر شک به آدنو میوز وقتی همه آزمایش ها رو دید و سونو سه بعدی رحم و ام ار ای هم دید گفت احتمالا رحمت باعث سه بار منفی شده شاید مجبور باشی سروگیت بگیری 

یکم ناراحت شدم انتظار نداشتم 😔😔😔