2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048991 بازدید | 684689 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون تاثیری داشت برای همسرت؟

والا در کل برا همسر من تو شرایطتش بهتر بود حالا اینکه الکارنتین نقش داشت نمیدونم اما همه کارایی که کرد باعث شد رو به بهتر شدن بره!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزيزم حالا اين همه سونو واسه چي هست 

خوب عزیزم زمان مناسب انتقال رو باید بدونن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خيلي خيلي ممنونم ازت تورك عزيز برام دعا كن حداقل يكيش هم برام بگيره راضيم 

عزیزم ایشالله که میگیره!!!!

دوستان يك سوال دارم جنينهاي من اين سري هچينگ هم بودن ، الان جنين ٣ روزه هم ميتونه هچينگ بشه يا ٥ روزه بودن جنينهام ؟ چون به خودم چيزي نگفتن وقتي همسرم رفته بود براي تسويه حساب يه ٤٥ هزار تومان جدا براي هچينگ جنينها ازش گرفته بودن ، حالا خودم كه تحقيق كردم ديدم در حالت عادي در بدن بعد از ٥ روزگي جنينها هچينگ ميشن ، حالا هر كس ميدونه لطف ميكنه جواب من رو بده .

بچه ها شما با رزاقی هیستروسکوپی شدید تو بهمن یا ابن سینا،هزینش ازاد چقدر میشه ؟؟

عزيزم من پارسال تو ابن سينا هيستروسكوپي شدم١٧٠٠با ازمايش شد 

والبته من از رزاقي خواستم تو بهمن انجام بده كه گفت دوربين ابن سينا براي هيستروسكوپي خيلي پيشرفته تره و منم رفتم ابن سينا

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
دوستان يك سوال دارم جنينهاي من اين سري هچينگ هم بودن ، الان جنين ٣ روزه هم ميتونه هچينگ بشه يا ٥ روز ...

مامان سبحان جون من تا شنيدم جنيناي بلاست و هچينگ ميكنن عزيزم اما سه روزه رو تا حالا نشنيده بودم 

دوستان عزیز من به عنوان یه دکتر داروساز با ۱۷  سال سابقه کار بهتون اطمینان میدم هیچ اتفاقی برای ...

واي عزيزم خيالمونو راحت كردي خدا خيرت بده ❤️😘

ماری جون ان شاله خیره به فال نیک بگیرر عزیزم این علامتا روووووو  منتظر خبرای خیلی خوب ازتون هس ...

قربونت برم بهمچنين انشاالله هممون با هم زايمان كنيم 😜😜

افسون جون فقط مواظب باش و سنگين و سبك نكن و به خودت فشار نيار احتياط كن عزيزم 

مامان سبحان جون من تا شنيدم جنيناي بلاست و هچينگ ميكنن عزيزم اما سه روزه رو تا حالا نشنيده بودم  ...

ممنونم ماري جون ، آخه سري قبل بهم گفتن كه جنينهام بلاست هستن ولي اين سري چيزي نگفتن ولي خودم هم همين فكر رو ميكردم ميخواستم مطمئن بشم .