2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیز من به عنوان یه دکتر داروساز با ۱۷  سال سابقه کار بهتون اطمینان میدم هیچ اتفاقی برای داروهاتون نمیوفته انقدر استرس ندید به خودتون. داروی یخچالی اگه بیرون یخچال باشه بی اثر میشه اما داروهای دیگه اگر به دمای بالای ۵۰ درجه برسه خراب میشه. اگر هم دارو رو تو یخچال بگذارید تا زمانی که یخ نزنه ترکیب دارو، هیچ اتفاقی واسش نمیوفته.

بچه ها من زنگ زدم مطب دکتر عارفی به ماماش گفتم اونم به دکتر گفت صدای دکتر میومدم می گفت از فلانی بعی ...

خدارو شکر عزیزم پس با خیالت راحت ادامه بده!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماری جون ان شاله خیره به فال نیک بگیرر عزیزم این علامتا روووووو  منتظر خبرای خیلی خوب ازتون هس ...

نه بابا چه زودی؟

دکتر من میگفت ۳-۴ روز اول کافیه بعدش با خیال راحت میتونین برین سر کار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان من ديروز قرصم تموم شد بايد منتظر باشم كه پريود بشم وحالا سئوالم اينه كه وقتي پريود شدم دكتر گفته ازروزاول تاسوم يه روزش برم مطب اخه ميدونيد ميخواد بهم وقت انتقال بده واينكه ايا بايد پاك بشم كه انتقال انجام بده يا نه همون روزسوم يا چهارم برام انجام ميده واين رفتن به مطب نميدونم قضيه ش چيه يعني دوباره معاينه وسونو بايد بشم ممنون ميشم اگه جواب بديد

بچه ها شما با رزاقی هیستروسکوپی شدید تو بهمن یا ابن سینا،هزینش ازاد چقدر میشه ؟؟

عزیزم فکر کنم یه چیزی تو مایه های ۱۳۰۰ الی دو تومنه یادمه به بار یکی ابن سیما هیستروش شده بود ۱۳۰۰ حالا نهایتا یکم بیشتر شده.....

ضمنا بستگی داره هیستروت فقط تشخیصی باشه یا نیاز به درمانم داشته باشی اما حدودای ۲ تومن مد نظرت باشه.

فکر کنم ابن سینا مناسبتر باشه قیمتش!!!!!

آناجون یخچال یونولیتی دارم دماسنج ندارم. همش فکر می کنم وقتی یخ توش باشه دماش دمای فریزر میشه. باید ...

عزیزم نه یخ توش باشه کم کم باشه حدودای ۱۷-۱۸ میشه من یخ رو میذاشتم و دماسنجم با فاصله عز یخ میذاشتم. ببین فقط یخت نچسبه به داروهات یکم فاصله بده یا یه پارچه بذار به هم نچسبن بعد روزی نهایت دو بار چکش کنی و یخشو عوض کنی برا تابستون فکر کنم کافی باشه!!!!!

من بعضا که دیر میشد یخشو عوض کنم حتی به ۲۵ هم میرسید. راستی برا اینکه یخش دیر ذوب بشه یه پتو هم رو یخچال یونولیتی بندازین!!!!!

بچه ها کیا همسرشون ازقرص فرتیل استفاده کرده و نتیجه داشته؟ می شه راهنمایی کنه دراین زمینه،چون من هم ...

مرمر جون قرصش به درد نمیخوره همسر منم قرصشو میخورد دکتر گفت قرصش دزش خیلی پایینه بخواد بخوره روزی ۷-۸ تا بخوره اینطوری معدش اذیت میشه بعد برا همسر من شربتش رو تجویز کرد که اون موقع ما پیدا نکردیم و قرص جوشانشو گرفتیم که دزش اگه اشتباه نکنم ۱۰۰۰ بود که معادل شربتش بود!!!!!

دوستان عزیز من به عنوان یه دکتر داروساز با ۱۷  سال سابقه کار بهتون اطمینان میدم هیچ اتفاقی برای ...

عزیزم ممنون که اومدی همش دلم میخواست بیایی و یه جواب قابل اعتماد بدی!!!!!

سلام دوستان من ديروز قرصم تموم شد بايد منتظر باشم كه پريود بشم وحالا سئوالم اينه كه وقتي پريود شدم د ...

عزیزم انتقال فریز داری؟

روز اول تا سوم روز سونو هست و بر اساسش برات چه برا انتقال فرش و پانکچر چه انتقال فریز دارو میده و مثلا میگه چند روز دیگه مجدد برا سونو بری!!!!!

عزیزم انتقالت ۱۴-۱۵ سیکلت به بعده!!!!!