2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
عزیزم الان ازش پرسیدم می گه خودش مشکل تخمک گذاری داشته شوهرشم یکم ضعیف بوده بعد 5 سال هم باردار شده ...

بهاره جون پس خیلی شرایطش بد نبوده بی انصافی کردن سوقش دادن به سمت میکرو!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واي من تا حالا سلكسانمو تو يخچال ميزاشتم اون پايين يعني خراب شدن چيكار كنم😢

ماری جون نگران نباش پایین یخچالم فکر نکنم خیلی سرد باشه یه دماسنج بذار کنار داروهات ببین دماش چقدره!!!!!!

ترجیحا یخچال نذاری بهتره خیالت راحتتره همون حدودای ۲۰ درجه نگهش داری دیگه خیالت تخت تخت میشه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خیلی ناراحتم من توی بارداری م انوکسپارین وپروژسترون ها رو تو یخچال گذاشتم.... نکنه اثر نکردن وسقط شد؟ ممکن علت ایست قلبی دونه م اثر نکردن آمپول ها باشه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

منم کلزان رو بیرون از یخچال گذاشتم چون داروخانه تاکید داشت تو یخچال نذار.
خونمون هم بعید میدونم زیر 25 درجه باشه من روزا کم پیش میاد کولر بزنم. چون سرمایی ام.
آخه این چه دماییه خب نگهداریش خیلی سخت میشه   

خدایا شکررررررر
ماری جون نگران نباش پایین یخچالم فکر نکنم خیلی سرد باشه یه دماسنج بذار کنار داروهات ببین دماش چقدره! ...

مرسي انا جون همون موقعه درشون اوردم گذاشتم تو اتاقمون كه خنكتره اخه منطقه ما هواش خيلي گرم نيست و تراس بازه درش و اتاق خنكه راستي رو جعبه اش نوشته دور از نور و يخ زدگي و ديدم روش نوشته تو يخچال نزاريد احتمالا براي يخچالايي هست كه خيلي خيلي سرد هستن و حتي باعث يخ زدگي مواد غذايي ميشن حالا گذاشتم بيرون بعيد ميدونم تو تركيبش تاثير گذاشته باشه البته اميدوارم توكل به خدا 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
بچه ها خیلی ناراحتم من توی بارداری م انوکسپارین وپروژسترون ها رو تو یخچال گذاشتم.... نکنه اثر نکردن ...

عزيزم ايندفعه نزار داخل يخچال ولي حق داري فكر ادم بهم ميريزه 

منم کلزان رو بیرون از یخچال گذاشتم چون داروخانه تاکید داشت تو یخچال نذار. خونمون هم بعید میدونم زیر ...

داروخانه كه به من هيچي نگفت براي سلكسانم اما براي پروستروژن گفتن نزاريد داخل يخچال نميدونم والاااا ا

بچه ها خیلی ناراحتم من توی بارداری م انوکسپارین وپروژسترون ها رو تو یخچال گذاشتم.... نکنه اثر نکردن ...

عزیزم اصلا دیگه به این چیزا فکر نکن شک نکن هر چیزی حکمتی داره!!!!!!

منم کلزان رو بیرون از یخچال گذاشتم چون داروخانه تاکید داشت تو یخچال نذار. خونمون هم بعید میدونم زیر ...

آزیتا جون عزیزم این دفعه از یخچال یونولیتی و یخ کمک بگیر و با دماسنجم دماشو کنترل کن!!!!!

خيلي ممنون عزيزم ، لطف كردي ، ان شا الله كه علايمت هم علايم مادر شدن باشه ، من كه اون سري هم علامت خ ...

خواهش عزيزم من اولين باره كه اينجوري شدم توكل به خدا انشالله براي هممون خير باشه و مامان بشيم خيلي خيلي زود🙏🏻❤️

داروخانه كه به من هيچي نگفت براي سلكسانم اما براي پروستروژن گفتن نزاريد داخل يخچال نميدونم والاااا ا

عزیزم همیشه یادت باشه به حرف داروخونه اکتفا نکنی رو هر دارویی دمای نگهداریش قید میشه همیشه سعی کن بر اساس اون نگهش داری!!!!!!

بچه ها من زنگ زدم مطب دکتر عارفی به ماماش گفتم اونم به دکتر گفت صدای دکتر میومدم می گفت از فلانی بعیده که یادش رفته شیاف رو بزاره ...

خلاصه ک گاو پیشونی سفیدم من ... بس که همیشه مخ دکترو می خورم

در نهایت گفت اشکالی نداره منبعد استفاده کن 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
چشم عزيزم ميپرسم تا فردا بهت خبر ميدم عزيزم مواظب خودت و فندقات باش منكه از ديشب خواب ندارم ديشب ٧دف ...

ماری جون ان شاله خیره به فال نیک بگیرر عزیزم این علامتا روووووو 

منتظر خبرای خیلی خوب ازتون هستم 

من روز هشتم انتقالم می رم سرکار

نهم و دهمم تعطیله نمی رم 

بنظرتون زود نیست هشتم ؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آزیتا جون عزیزم این دفعه از یخچال یونولیتی و یخ کمک بگیر و با دماسنجم دماشو کنترل کن!!!!!

آناجون یخچال یونولیتی دارم دماسنج ندارم. همش فکر می کنم وقتی یخ توش باشه دماش دمای فریزر میشه.
باید برم دماسنج بگیرم چون 20 تا کلکزان اضافه آوردم باید نگه دارم برای سیکل بعدیم
شما دما رو اندازه میگیری حدودا چنده؟

خدایا شکررررررر