2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
آزیتا جون ... نگران نباش... من اینو نمیگم ... اینو یه پروفسوری که متخصص ناباروی مردان و ما رفتیم پیش ...

لیلا جون ممنون از توضیحات عزیزم
فقط از دیروز یه موضوعی ذهن منو مشغول کرده . یکی از دوستهام که اونم اطلاعات زیادی تو این قضایا داره بهم گفت بهتره همسرت عمل نکنه. الانم از رو صحبتهای شما اینطور فهمیدم که  کسی که از نظر تعداد مشکل داره عمل می کنن؟؟ یعنی عمل،  DNA رو درست نمی کنه؟؟ چون برای همسرم درصد DNA ش 52درصد بود که خیلی زیاده.
همسر من از نظر تعداد مشکلی نداره تعداش خیلی بالاست و نرماله. فقط مورفولوژیش  صفر درصد بود. عمل واریکوسل دقیقا چیو تغییر میده شما میدونی؟

خدایا شکررررررر
بچه ها جون من اومدم جوانه بخرم جوانه ماش ريشه هاي سفيد و خوبي داره اما جوانه گندم اينطور نيس انگار ...

افسون جون کلا جوانه ها همشون خوب و مفیدن و باید تو رژیم روزانه مون باشه. ولی جوانه گندم غنی تر از بقیه ست. ظاهرشون هم دقیقا همونه که میگی. 

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به مامان ماري جوووون به سلامتي عزيزم وروجكهات چطورن؟ جات خالي بود عزيزم. خوب كاري كردي اومدي❤❤ ...

قربونت برممممم مامي جوووون❤️❤️❤️الهي يازده روز ديگه نامه مادريمونو بهمون بدن و بقيه هم يكي يكي مادر بشن 🙏🏻❤️

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
مامان ماری جون به سلامتی عزیزم...... بله عزیزم مال داروهاته...... منم هفته اول انواع دردارو داشتم ...

مرسي انا جونم مرسي كه هستي😍😘❤️

سلام دوستاي خوبم ممنونم از دعاهاي خيرتون 😘😘😘😘 منم چهارشنبه دوتا بلاست انتقال دادم  و چون ...

سلااممم ماري جون ان شاله به سلامتي

عزيزم ، الان ان شالله جوجه هات دارن بهت مي چسبن 

راستش من سري قبل انتقالم از قبل انتقال پروژسترون داشتم و ازون موقع سينه درد هم داشتم

تا بعدش كه مثبت شدم باهام بود..

و خب يكي از علامتاي بارداريه 

الهي كه برا شما بخاطر بارداري باشه 😘

مراقب خودت باش

دوستايي كه انتقال داديد يا داريد

ميشه بگيد دكترتون كيه...

من ك دكتر عارفي پزشكم هستن در جريانيد

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
افسون جون کلا جوانه ها همشون خوب و مفیدن و باید تو رژیم روزانه مون باشه. ولی جوانه گندم غنی تر از بق ...

مرسي آزيتا جون

عههه رفتم جوونه ماش خريدم

دير ديدم پيغامتونو

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلااممم ماري جون ان شاله به سلامتي عزيزم ، الان ان شالله جوجه هات دارن بهت مي چسبن  راستش من ...

فدات بشم افسون جاااان انشالله خواستمون با خواست خداوند يكي باشه و به ارزومون برسيم راستش من سه بار انتقال دادم دوبارش نچرال بود و يكبارش هورموني ولي هيچ كدوم سينه هام اينطوري نشده بود و امپول پرستروزن هم از جمعه پيش شروع كردم اما از امروز صبح درد گرفته انشالله كه خير باشه 🙏🏻❤️🙏🏻دكتر من چوبساز هست تو بيمارستان كاندي انتقال جنين رو هم با سونو انجام ميده و روز انتقال گفت اندومترت شده ٨ 

ماري جون راستي چيكار كردي، يه شب موندي بيمارستان؟

نه عزيزم يك ساعت همونجا بودم بعدشم اومدم خونه اما از خونه نرفتم بيرون كار هم نكردم از فردا ديگه ميخوام پاشم اروم اروم كاراي سبك انجام بدم البته راه ميرم تو خونه توكل به خدااااا

نه عزيزم يك ساعت همونجا بودم بعدشم اومدم خونه اما از خونه نرفتم بيرون كار هم نكردم از فردا ديگه ميخو ...

به سلامتي عزيزم. كار خوبي كردي به نظرم تو خونه زمان زودتر ميگذره و خونه آرامش بيشتري داره😘😘😘

مهسا جون یه آزمایش هست ca125 حالا انجامش بده + بشه یعنی داری ولی اگه نرمال بود مثل من نمیشه ردش کرد. ...

آنا جون به دکترای عمومی هم بگم این آزمایش رو برام می نویسن ؟

هزینه اش چقدر ؟

آزمایشگاه معمولی میشه انجام داد؟

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157