2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست

دوستان يه چيزي ميگم دعوام نكنيدا😔😔😔

من رفته بودم بيرون يه هوايي بخورم و آمپولام رو بزنم . اصلا يادم نبود ديروز انتقال دادم يه دفعه ذوق كردم پريدم بالا پايين.

يه دفعه احساس كردم خيس شدم وحشت كردم و تازه يادم افتاد ديروز انتقال داشتم.

يه مقدار ترشح يا مايع سفيد اومده بود.

چيكار كنم، خيلي نگران شدم.

دوستان يه چيزي ميگم دعوام نكنيدا😔😔😔 من رفته بودم بيرون يه هوايي بخورم و آمپولام رو بزنم . اصلا ي ...

اصلا نگران نباش عزیزم،! بالا پایین هم نمیپریدی ترشح میومد ،،، به قول آنا جون جنین که وارد رحم میشه مثل کنجد توی عسل،،، خیالت راحت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ليلا جونم نگران شدم ميگم نكنه جنين داشته لانه گزيني ميكرده يه دفعه از ديواره رحم جدا شه

نه فدات شم!،، اصلااااا تاثیری در لانه گزینی نداره،،، خیالت راحت،، این استرس بدترین چیز ،،، خیالت راحت باشه ،مگه کنجد از عسل جدا میشه اونم همینه،،،نگران نباش عزیزم فکرتو خراب نکن

دوستان يه چيزي ميگم دعوام نكنيدا😔😔😔 من رفته بودم بيرون يه هوايي بخورم و آمپولام رو بزنم . اصلا ي ...

مامی جون ایرادی نداره عزیزم..آرامش از اون مهمتره...ببین یادمه یکی از دوستان همینجا گفتش که دقیقا از بعد انتقال پسرشون مریض شد و باید به اون رسیدگی میکرد و حتی یکی دو روز داروها رو قطع کرد به خیال اینکه دیگه همه چی تمام شد اماااااا حتی فکر کنم دو قلو باردار شد پس دیگه فکر نکن بهش اما مراقب باش و احتیاط کن چون باعث ارامش و دوری از استرس میشه و انشالا که میای و خبر خوش رو میدی بهمون...ا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

برا چي بيرون رفتي دختر؟؟؟ 😑😑😑

خيلييي برا بيرون رفتن زوده 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
برا چي بيرون رفتي دختر؟؟؟ 😑😑😑 خيلييي برا بيرون رفتن زوده 

افسون جون دكتر من اصلا به استراحت زيادي اعتقادي نداره ميگه همه چيز مثل قبل ولي كارهاي سنگين انجام نديد.

من بيرون رفتم تازه خودمم رانندگي كردم. يعني اصلا تو خونه تنها هستم.همسرم رفت ماموريت

همه كارهام رو خودم ميكنم ولي آروم و سبك. ولي بيرون كه بودم يه دفعه يادم رفت و بالا و پايين پريدم😁

ميشه لطفا منو راهنمايي كنيد:

هر چند كه شرايط ما در باردار شدن طبيعي نيست ولي من فكر ميكنم كسي كه طبيعي باردار ميشه كه اين موقع ها اصلا خبر نداره چه اتفاقاتي داره ميفته و هيچي رو رعايت نميكنه. ما كه كلي امپول و قرص هم كنارش مصرف ميكنيم چرا بايد اينقدر رعايت كنيم.

ميشه لطفا منو راهنمايي كنيد: هر چند كه شرايط ما در باردار شدن طبيعي نيست ولي من فكر ميكنم كسي كه طب ...

آفرین دقیقاااا حرف تمام پزشکا هم بعد انتقال همینه ... چون کسی هم که باردار میشه دقیقا تو همین مرحله جنین وارد رحم میشه از لوله ها تا لانه گزینی کنه... دیگه وقتی جنین بره اون تو بخواد بگیره میگیره ... ببین یادم اومد lisa جون دقیقا از انتقال برگشت دید آشپزخونه رو آب برداشته ... نشست کف زمین با همسرش به تمیز کاری مشکلی هم پیش نیومد خداروشکر و الانم بارداره ... فقط کار سنگین نباید انجام داد... مامی جون ایشالله مثبت میشی

آنا جون ... شما فکر کنم درمانای من یادت باشه... بعد از اون میکروی ناموفق پیگیر درمان همسرم شدم ... و ...

آره عزیزم یادمه......

دیگه چاره ای نیست مجبوریم جور خیلی چیزا رو خودمون بکشیم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستاي گلم از همتون ممنونم ، من خودم واقعا با شادي تك تكتون شاد ميشم به همين خاطر هم اومدم اينجا گفت ...

بهترین کارو کردی عزیزم......

ایشالله به زودی بازم شادمون میکنی!!!!!

دو هفته دیگه ایشالله!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com