2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
بعد از لقاح هر مرحله از تقسیم سلولی و رشد اسمای مختلفی دارن،،،بعد از لقاح اول تقسیم دو سلولی ، چهار ...

ليلا جون ممنون از توضيحات كاملت

به نظرت تو مثبت شدن ممكنه تاثير بذاره؟

سلام دوستاي عزيزم من انتقال دادم و تازه رسيدم خونه خيلي ساده گرفتن و هيچ مراقبت خاصي هم نياز نداره ...

مامی جون مبارکه عزیزم......

عزیزم انوکسوپارین مثل هپارین و سلکسان و کلکزان و..... هست ضد انعقاده برا روون شدن خون و بهتر شدن خونرسانی!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون آنای عزیز انشاءاله دخترت به سلامتی بدنیا بیاد و همه ی دوستای گلم بزودی خبر مادر شدنشو همینجا ب ...

نیلو جون عزیزم دخملی من فرضته من بیشتر از نه ماهه زمینی شده و بغل مامان باباشه......

ایشالله قسمت تک تکتون بشه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان ميشه بگيد جنين بلاستوسيت يعني چي؟

عزیزم وقتی اسپرم داخل تخمک میره و بارورش میکنه تا زمانی که هنوز پوسته تخمک شکافته نشده یعنی جنین بلاستوسیت نشده بعد شکافتن دیگه میشه بلاستوسیت و به زودیم لانه گزینی شروع میشه.....

نیلو جون عزیزم دخملی من فرضته من بیشتر از نه ماهه زمینی شده و بغل مامان باباشه...... ایشالله قسمت ت ...

انشاءاله خدا دختر گلتو درپناه خودش حفظ کنه وزیر سایه ی پدر مادرش بزرگ بشه آره چون زیاد از دخترت ننوشتی منم فکر کردم شاید الان هنوز بارداری      

خدایا...شکرت😍
ستايش جون عمق رحم رو با يه وسيله فلزي بود فكر كنم اندازه گرفتن، واسه بعضيا توي مرحله سونوهاي قبل از ...

مرسی پر پر  جون ،اینم باید حتما از دکترم بپرسم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
لیلا جون من رفته بودم آز هورمونی و سونوی رنگی رو به دکترم نشون بدم گفت زودتر بیوپسی انجام بده بعد یه ...

عزیزم ذخیره به سن ربطی نداره تخمکهای هر کسی تو دوره جنینی مشخص شده. عزیزن عدد ذخیرت خوبه اما کمتر بشه خوب شرایطت سختتر میشه اما به این زودی به مرحله بحرانی نمیرسه!!!!!

تاپيك رنگ و بوي اميد گرفت باز حس ميكنم خدايا شكرت اميدوارم يكي يكي به زووودي مامان شيم هممون، آنا ج ...

فدات عزیزم خوب اون وقتم میاییم از تجربیات مامان بودنمون میگیم.......

خلاصه اینجا چراغش به لطف خدا و همت شما دوستای گلم همیشه روشنه!!!!!

مرسی عزیز دلم خیلی دوست دارم برم ولی شوهرم میگه فعلا نه اگه فردا بی بی پر رنگ شد حتما میرم ولی اگه ن ...

عزیزم میشه بگی چه حالتهایی داری که با ماههای قبل فرق میکنه؟

من خیلیها رو دیدم بعد از میکروی ناموفق طبیعی باردار شدن. ولی همشون مشکل اصلیشون تنبلی تخمدان بوده. ک ...

آزیتا جون عزیزم غیر ممکنی وجود نداره!!!!!!

عزیزم ذخیره به سن ربطی نداره تخمکهای هر کسی تو دوره جنینی مشخص شده. عزیزن عدد ذخیرت خوبه اما کمتر بش ...

سلام آنا جون سوال داشتم من مردادماه آزمایش هورمونی دارم احتمالا شهریور ماه سیکل میکرو شروع کنم،البته مشکل از همسرم هست به نظر شما توی این ۲ماه چی بخوریم که دونفریمون تقویت شیم؟

مرسی عزیز دلم خیلی دوست دارم برم ولی شوهرم میگه فعلا نه اگه فردا بی بی پر رنگ شد حتما میرم ولی اگه ن ...

من که از بس همه علایم بارداریو تو پریودی تجربه کردم اگه به زمانی باردار بشم عمرا از رو علایم بتونم تشخیص بدم،تقریبا همه علایم بارداریو من تو پریودی دارم😁😁

من که از بس همه علایم بارداریو تو پریودی تجربه کردم اگه به زمانی باردار بشم عمرا از رو علایم بتونم ت ...

عزیزم من حالت های این ماهم کلا با علایم عادتم فرق میکنه همیشه قبل از عادتم ترشح سفید داشتم ولی این ماه روزهای تخمک گذاریم داشتم بعد قطع شد و روز عادتم که گذشت ترشح بدون رنگ دارم مثل آب بعد حالت تهوع دارم همش شب ها دارم میخوابم حالم بد میشه دلم سنگینه همش بعد هر یک ربع تو دستشویی هستم خیلی ادرارم زیاد شده خسته شدم سرگیجه دارم زیرشکمم گاهی اوقات تیر میکشه دهنم آب جمع میشه همش همیشه قبل از عادتم سینه هام درد میگرفت این ماه درد نداره الان دو روزه یکدفعه تیر میکشه و گز گز میکنه باز خوب میشه همه علایم دارم شوهرم میگه اگه حامله نبودی یه آزمایش کامل حتما بده مشکل پیدا کردی    

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
سلام دوستان، روزتون بخیر، عذر میخام من یه سوال داشتم، ممنون میشم راهنماییم کنید، من 1 مرداد پروسه ی ...

عزیزم من یه خلاصه ای از پروسه میکرو دارم که اینجا واست تو دو پست میذارم ولی در مورد تغذیه از من میشنوی از کسی تقلید نکن و طبق روال عادیت بخور!!!!!

ضمنا سعی کن چیزای نفاخ و چیزی که باعث یبوست بشه نخوری!!!!!