2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
صبورا جون عزیزم خوش اومدی به جمعمون.... عزیزم معمولا برای اینکه با احوال پرسی صفحات تاپیک پر نشه اکثرا دیگه پست با مضمون احوال پرسی خالی نداریم.... چون اینطوری تاپیک یکم که بگذره خیلی سنگین میشه و نمیشه ازش استفاده کرد!!!!! عزیزم ایشالله به زودی همه چی روبراه میشه و همه مون طعم شیرین مادر شدن رو میچشیم.... عزیزم از خودت و مشکلاتت و درمانات بگو تا تو صفحه اول ثبتشون کنم.... ایشالله به زودی برچسب مادر شدنتم جلو اسمت اضافه می کنم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Salam be dostaie khobam Ana jon moteasefane dar arze 2 hafte hematomam az 6 mil be 43 mil reside Esterahate motlagh bodam nemidonam chera bozorg shode Nemidonam chi kar konam joz khabidan hich kari az dastam bar nemiad Khili ghose daram ke bachamo az dast bedam Kasio mishnasi hematome bozorg dashte ninish salem monde bashe? Mitarsam Khili mitarsam ba roshd kardanesh baese az bin raftane bacham beshe
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
سلام دوستان جواب ازمایش من منفی شد بازم خدا برام نخواست امیدوارم بچه های دیگه با خبر خوب بیان ..
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن
سما عزیزم بودن دوستانی که با وجود هماتوم تا ته مسیر رفتن.... عزیزم تو این مرحله وظیفه تو فقط استراحت و در کنارش توکله!!!!! عزیز دلم میدونی که عمر دست خداست پس از خدا بخواه دردونت رو حفظ کنه!!!!! ما دوستاتم برات از خدا میخواییم که مصلحتت رو تو تولد نوزاد سالمت قرار بده و ایشالله عروسیشو ببینی!!!! فقط دیگه سعی کن استرست رو کنترل کنی چون کمکی که نمیکنه بهت فشارم میاره!!!!! پس بسپارس به اون بالاسری!!!!! آرام عزیز دلم میدونم الان هیچی تسکینت نمیده اما بدون که بهترین در انتظارته!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
Ana jon hematome bozorg dashtan? Male man alan 40% gerefte migan bishtar az 60% janino seght mikonan ba in osaf man hafte dige bekhad hamintor roshd kone be 60% mirese Felan faghat khabidam hata be pahlo ham bemikhabam
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
نگار جون معجزه خدا گوارای وجودت. انشالله که خوشحالیت با یک بتای توپ تکمیل بشه. آنای عزیز خوشحالیم که بهتر شدی و باز تو رو زیاد اینجا می بینیم. سما جون توکل به خدا کن و از خدا بخواه که نی نیتو صحیح و سالم بعد از 8-7 ماه تحویلت بده. آرام جان خیلی ناراحت شدم. میدونم الان تو دلت چه غوغایی هست. انشالله که خدا خودش به بهترین شکل سورپرایزت می کنه. دوستای دیگه که امروز و فردا آزمایش دارین انشالله که دلتون شاد بشه و خبر خوش مادر شدنتون رو بشنویم.
سلام بچه ها از دعاهاتون ممنون ایشالا خدا نصیب تک تکتون کنه زنگ بزنید ازمایشگاه بهتون بگه مثبت بتام ۴۳۰شده روز پانزده ممنون از لطفتون به یادم بودید . از خدا می خوام خیلی زود همتون مامان بشید . الهی امین
سُمی جان گوارای وجودتتتتتتت امروز یکی دیگه ار دوستانمون که همون روز با شما با طرازی انتقال داشت ایشونم مثبت شده الهی که بارداری راحتی داشته باشی و زایمان راحت تری برای ما هم ویژه دعا کن خواهر
سلام دیبا جان. دکتر جنتی از شوهر شما هم آزمایش پروسسینگ گرفت؟ از شوهر من گرفت و گفت میشه میکرو کنید. به نظرت من میتونیم میکروی موفقی داشته باشم و جنین های خوبی تشکیل شه؟
خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
ارام جون عزیزم ایشالا خدا بهت صبر و ارامش بده . ایشالا دفعه بعد مامان بشی عزیزم . دیبا جونم شکر خدا که دوستتم نی نی دار شده تو این سایت نیست احتمالا اگه اون روز بوده که دیدمش ایشالا به سلامتی و دل خوش . مامان ایدین مرسی عزیزم ایشالا نی نی شما هم به سلامتی بدنیا بیاد