2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045285 بازدید | 684447 پست
۱. ۳۶ سالمه. ذخیره تخمدانم ۱.۷ بود اینسری شده  ۱.۴. دکتر آل یاسین میگفت تخمدانهات کوچیکه. کلا ب ...

خیلی ممنون که این قدر کامل جواب دادی گلم

ببین عزیزم خدا رو شکر تمام بررسی ها برات انجام شده و اگر انوکسا یا آسپرين داشتی یعنی از عوامل محیطی چیزی کم نذاشتی

اگر جنین شناس کیفیت تخمک و اسپرم رو تایید کرده 

باز هم باید پانکچر کنی

همسرتون بهتره یه dfi انجام بدن، اگر بالا بود اون وقت در مورد میکروسرجری با اورولوژیست صحبت کنین، احتمالش هست حتی طبیعی باردار بشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز لطنیدونیچی میدونی بهم بگو 

عزیزم من پارسال پانکچر شدم و جنین هام فریز شدند و الان انتقال دادم.مال من یه سال طول کشید.

اما اگه بخوای فرش انتقال بدی نهایتا یه ماه و نیم طول میکشه

سلام دوستان  شب خوش  آسپرین رو تا هفته چندم باید ادامه بدیم ؟ امروز از دکترم پرسیدم گفت ...

عزیزم من اصلا آسپرین ندارم. چون مشکل گوارشی دارم. اما انوکسا رو بخاطر شریان رحمی فکر کنم تا آخر دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبی میگم یه مشکلی هست یه سال درگیرشم ولی روم نمیشه و خجالت می کشم مطرح کنم بازم ببخشید این سوال رو میپرسم راستش یه سالی هست هر روز از واژنم باد خارج میشه موندم چیکار کنم علتش چی میتونه باشه ؟ درمانی داره؟

ميگه دكتر وحمت رو براي انتقال 5روزه آماده كرده !!! كلا يه چيز كه بخوان آدم حرفش رو ادامه ندن ،نميدو ...

عجب جواب مسخره ایی!!!! 

فرق آماده سازی رحم برای جنین 3 روزه و 5 روزه در تعداد روزهایی هست که قبل از انتقال پروژسترون مصرف کردی 

گلم بین روز تقسیم کن آمپول و شیاف رو 

و اینکه واژینال و رکتال فرقی نداره

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبی میگم یه مشکلی هست یه سال درگیرشم ولی روم نمیشه و خجالت می کشم م ...

سلام عزیزم، عزیزم با خیال راحت بپرس خجالت نداره که

ببین همون ورزش های کگل کمک کننده هست و به مرور تاثیرش رو نشون میده

من خودم پیش کلانتری انتقال دادم خیلی قبولش دارم برخوردشم که عالیه ولی قصدم این بود اگه این دفعه منفی ...

خداراشکر عزیزم

من چون پیش فشارکی خراش دادم گفتم خوبه پیش خودش هم انتقال بدم