2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048417 بازدید | 684655 پست
سلام ب مامان های جدید مبارکتون باشه انا جان انشالله ک زود تر خوب بشی بری سراغ نی نی هات سوگل عزیزم درما میکنم از من س شنبه دارو قطع کردم دو روز بعد یعنی پنجشنبه عادت شدم
فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم. آناجون ایشاله حالت خوب باشه و روند بهبودی رو طی کنی. به عزیزانی که مثبت شدن تبریک میگم و برای کسانی که انتقال داشتن هم آرزو میکنم همگی مامان شن. آناجون از شوهرم تو ابن سینا آز گرفتن(اسپرموگرام و پروسسینگ) که باز مورفو صفر بود ولی تو بررسی پروسسینگ دکتر جنتی گفتن اسپرم خوب داره و میتونید میکرو کنید و قراره منم تو این هفته تشکیل پرونده بدم و اولین ویزیت رو بشم تا اینکه به امید خدا بریم تو سیکل میکرو. منم خوشحالم که میتونیم میکرو کنیم و از یه جهت میگم نکنه اسپرماش کیفیتش خوب نباشه چون تو پروسسینگ مشخص شد که داره و من تلاشم بی نتیجه باشه. آناجون میشه بگی اسپرمی که از طریق اون آزمایش متوجه شدن خوبه برای میکرو چه فرقی داره و اینکه آیا اصلا کیفیت لازم رو داره یا نه. و اینکه برای میکرو عکس رنگی ازم میگیرن؟ در ضمن من چون تنبلی خفیف هم دارم از هایپرشدن میترسم و آیا رابطه ای بین این دو وجود داره یا نه؟ ببخشید سوالام زیاد شد. به امید موفقیت همه بچه های گروه دوستتون دارم دوستای خوبم
خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
سلام دوستان خوبین من حالم خوب نیست اصلا استرس و عصبی شدم مهرانا جون عکس رنگی روباید بگیری عزیزم اناجون عزیزم منم ی سوالی داشتم اینکه بیبی چک منفی بشه توروز دوازده انتقال بازم منفی می مونم تااخر؟
چقدر خوبه که هستی...
سوگلی جان d3 برای لانه گزینی میدن دکترا. من بعداز انتقال دکتر بهم داد از همون روز انتقال و گفت هفته ای یه دونه بخورم.
الهی و ربی من لی غیرک ( خدا یا من به جز تو چه کسی را دارم)
سلام دوست جونام به همه مامانای جدید تبریک میگم آناجونم امیدوارم که بهتر شده بشی بچه ها همیشه به یادتونم
خدای مهربونم نی نیامو به دستای مهربون تو میسپرم خودت فقط حافظشون باش
سلام دوستای گلم... آناجون خداراشکربهتری وداری به حس قشنگ مادر شدن نزدیک میشی.... مامانای جدیدتبریک میگم بهتون..ایشاا...دوران بارداری رو ب سلامتی سپری کنید و دوستایی که انتقال دادین ایشاا...بایه بتای توپ خوشحالمون کنن.... دوستان کسی روز21پری آمپول دیفرلین تزریق کرده? امکان داره بعدش روپری تاثیربزاره وباتاخیربیاد....اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم جوابم وبده ودرآخر دوستای عزیز مارو از دعای خوبتون بی نصیب نکنید
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!