2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
مامان آیدین عزیزم تبریک میگم مبارکت باشه عزیزم،ایشالله عروسیش رو ببینی
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم بین سه تا ده روز طول میکشه سوگلی جون
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
اناجونم خداروشکر ک موفق بوده انشاءالله این سختی هاتموم شه و راحت شی مامان آیدین مبارک بچه ها م یادم رفت ال دیمو دیشب بخورم چکارکنم الان ازخاب پریدم
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
بچه ها حالا که منفی شدم باید چیکار کنم؟؟علتش چی بوده؟ نیاز به سونو یا ازمایش خاصی هست؟؟ ؟زنگ زدم مرکز گفت کیفیت جنین هم خوب بوده.اخه دلیل منفی شدنش ینی چی میتونه باشه.من ک امسال دیگه نمیتونم انتقال بده.چون بیمه هزینه قبول نمیکنه.سال بعد هم باید دوباره از اولش شروع کنم.کاشکی لااقل فریزداشتم.حوصله دردسراشو ندارم. ایندفعه چقد دروغ گفتیم تا جور شد که انتقال دادیم.هیشکی هم نمیدونه.نمیدونم دفعه بعد دیگه چطوری جیم بشیم
سلام به همه مادران آناجونم خدا روشکر بهتری ببخشید دسترسی به نت نداشتم که جویای حالت باشم اما تمام صفحات رو خوندم و دیدم چقدر درد داشتی خداروشکر بهتر شدی ان شااله خدا کمکمون کنه تا همه نتیجه بگیریم به همه مامانای جدید تبریک می گم امیدوارم بارداری خوب همراه با خاطرات خوب داشته باشین ما هم اصلن ناامید نمی شیم و همچنان پرقدرت قرصامون رو می خوریم آمپولامونو می زنیم تا اون بالاسری دلش به رحم بیاد و یه نظری هم به ما کنه
دوستای گلم من بالاخره بعد چند شب نشسته خوابیدن ودرد کشیدن امشب رو تونستم افقی بخوابم.... خیلی تو این چند شب بیخوابی و درد کتفام اذیتم کرد.... جالب این بود که اصلا بابت جای عمل درد نداشتم و فقطاگه درد کتف رو نداشتم خودمم باورم نمیشد عمل کردم.... خلاصه الان خیلی بهترم... فقط یکم کتفام درد میکنن اما قابل تحملن.... دلم برا همه تون تنگ شده.... فرصت کنم سعی می کنم با لبتاپ آن بشم تا صفحات قبلیو بخونم و اطلاعاتشون رو ثبت کنم.... خیلی دوستون دارم و بهترینارو براتون میخوام....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون خدا را شکر که بهتری . نگرانن نباش این دردا کم کم تموم میشه. منم بعد از لاپاراسکوپی تا سه چهار روز نمیتونستم تکون بخورم.
الهی و ربی من لی غیرک ( خدا یا من به جز تو چه کسی را دارم)
فدات الهه جون.... یاخچیام.... پونه جون عزیزم آره دیگه باهاش کنار اومدم البته نسبت به روزای قبل خیلی قابل تحملتره....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com