2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوگلی جون ایشالله که مثبت میشی عزیزم شما علایم پریودی داشتی؟
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سوگلی عزیزم ایشالله به زودی خداوند خودش دامنت را سبز میکنه، میدونم خیلی سخته منم که شرایط شما رو دارم و احساس پریود شدید میکنم دیگه به خودش سپردم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
دوستان من فردا وارد 8 هفته میشم و دارم شبی3تا استرادیول میخورم طبق نظر دکترم باید کم کم تعداد قرصها رو کم کنم و طبق دستورش من آخرین قرص رو 19 آبان میخورم که وارد 10 هفته میشم اونموقع حالا سوالم اینه بنظرتون زود نیست واسه قطع کردنش؟نباید تا 12 هفته ادامه بدم؟
آنا جونم سلام ایشالله که حالت بهتر شده. باشه عزیزم من امروز وارد روز سیزدهم انتقال میشم. از دیروز سرمای شدید خوردم،اما. فقط شلغم خوردم،میتوانم قرص سرماخوردگی بخورم،مشکلی. پیش نمادینی عطسه و سرفه دارم اگه جنین هام. گرفته بودن دیگه با این مریضی فکر نکنم سالم بمونن