2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
سلام بله عزیزم  خداهزار مرتبه شکر مثبت شدم  فقط چون بتام یه مقدار گفتن پائینه فردا مجدد ...

خدا رو شکر عزیزم ،انشالله که همه چیز به خوبی پیش میره  😍مبارکت باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال من ۱.۲۵ هستش  کمه پس.. یعنی تا درمان نشم سیکلو شروع نمیکنن برام؟

درمان چی منظورت هست ؟فقط میتونی خودت رو تقویت کنی ، ذخیره ت بد نیست عزیزم ،خیلی ها با ذخیره نزدیک به صفر طبیعی باردار شدن ،بعدش هم همه چیز بستگی به جوابدهی تخمدانها به داروها داره ،من که خیلی به ذخیره اعتقادی ندارم ،کی قراره وارد سیکل بشی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مال من ۱.۲۵ هستش  کمه پس.. یعنی تا درمان نشم سیکلو شروع نمیکنن برام؟

عزیزم ذخیره ات خوبه چرا نگرانی 

اونایی که زیر نیم هم بوده طبیعی باردار شدن تو که نزدیک رنج نرمالی 

ناامید نپاش 

دختر خوبی باش ناشکری نکن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
۱۲ تاریخ پریودمه قرار دومین روز پریودبرم  مشکل از همسرمه عزیزم

خوب پس نگران نباش دختر خوب ،انشالله که همه چی به خوبی پیش میره ،منم ذخیره م حدودا همینقدر هست ،الان داخل سیکلم برای بار سوم ،کدوم مرکزی ؟

خوب پس نگران نباش دختر خوب ،انشالله که همه چی به خوبی پیش میره ،منم ذخیره م حدودا همینقدر هست ،الان ...

ایشالاه خودتم عزیزم😘😘😘

من باره اولمه بیمارستان معتضدی کرمانشاهدمیخوام انجام بدم ...

رفتم گرفتم.ظاهرا نرماله.بازم باید برم دکتر ببینم چی میگه.درست نتونستم تفسیر کنم.بچه مونم دختره❤ ان ...

سلللللااامممممبارکه گل دختری به به به فرشته نازداری دیگه بایدنازشوبکشی. 

نترس هیچی نیست دیگه گلم, خداروشکر. 😍😍😍

تبریک میگم عزیزم. ممنون وای دعاکن گلم فردا برم ببینم چندتاشدن

ایشالاه خودتم عزیزم😘😘😘 من باره اولمه بیمارستان معتضدی کرمانشاهدمیخوام انجام بدم ...

انشالله که همین بار اول نتیجه میگیری عزیزم 🙏😍