2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
آنا جونم من بعد دوماه ونیم پریود شدیم.... الان روز نهم هستم هنوز خونریزی دارم زیاد نیست اما متوسطه.. ...

عزیزم به نظرم با دکترت مطرح کن هر چند تا ده روز موردی نداره.....

عزیزم با دکترت تماس بگیر ببین راهکارش چیه!!!!

ایشالله خیره و بدنت حسابی داره پاکسازی میکنه.....

عزیزم فقط گرمی و قاعده آور حواستباشه نخوری که تشدیدش کنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم 13ساله که منتظرم دوبار آی وی اف و4آی یو آی کردم ولی نشد الانم میام تهران تحت نظر پاکروش هستم نمی ...

عزیزم بررسیهای تکنیلیو انجام دادی؟

آزهای ایمنی انعقادی کاریوتایپ دی اف آی اسپرم و.....

هیسترو شدی؟

اگه این دفعه همه چیو دکترت برات بررسی کرد که فبها نه که اصرار کن حتما برات همه چیو بررسی کنه و موش آزمایشگاهیت نکنه!!!!!

ایشالله این دفعه حتما مامانی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
mamani-maman شما خودت  مشکل داشتی یا همسرت؟ تواین مدت کارخاصی کرده بودی که فکر کنی به طبیعی ب ...

عزیزم یه سری مشکل داشتن ظاهرا، سرم و لنفوسیت تراپی و هر چی به ذهنت برسه داشته.....

عزیزم اتفاقا تنها کاری که کرده این بوده بیخیال بوده!!!!!!!

بازم میاد خودش توضیح لازمو میده!!!!!

سلام بچه هااااا       دلم براتون يه ذره شده بود به خدااا 😭 ليلا عزيزممم ❤️❤️❤ ...

عزیزم دل مام واست یه ذره شده......

وروجکت چه طوره عزیزم؟

ملق میزنه؟

انا جونم چقدر خوبه همه هستين 😍😍😍 

من خوبم انا جان ، فقط خيلي بي انرژيم يه كار مي كنم خسته ميشم نميدونم همش ميگم نكنه غذا كم ميخورم يا چيزي كه بايد بخورمو نميخورم براي بچه ، فكر كنم استرس الكي دارم 

يه سونو كردم هفته هشت صداي قلبشو شنيديم ❤️ ديگه رفت تا هفته نوزدهم تا دوباره سونو كنن ، من كه نميدونم وضعش چطوره سپردمش به خدا دست من بود هر هفته ميرفتم سونو ببينم اون تو چه خبره 😬

دختر پرنسست چطوره انا جون؟ 💜💜

عزیزم بررسیهای تکنیلیو انجام دادی؟ آزهای ایمنی انعقادی کاریوتایپ دی اف آی اسپرم و..... هیسترو شدی؟ ...

مرسی عزیزم که جوابم را دادی کلی آزمایش از من وهمسرم گرفت الان یک سال فقط داره آزمایشات را انجام میده ولی دقیقا نمیدنم چه آزمایشهایی.ولی هیسترو نشدم 

عزیزم بررسیهای تکنیلیو انجام دادی؟ آزهای ایمنی انعقادی کاریوتایپ دی اف آی اسپرم و..... هیسترو شدی؟ ...

الان چند ماه هست آزمایش مایکوپلاسم میدم مثبت میشه با اینکه هردوره دارو مصرف میکنم گفت تا این مشکل برطرف نشه نمیتونم آی وی اف را شروع کنم.

-------------------------------------------------------- آنا جون  داشتم کانال تون رو میخوندم ...

آتریسا جان hla مثبت چیه؟میشه یک توضیحی بدی؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

لیلا جان سلام عزیزم ماشاالله دختر پرانرژی هستی منم کاملا باهات موافقم من الان دارم تمام تلاشم را میکنم ولی در نهایت ما که نیامدیم به این دنیا که فقط بچه بیاریم خیلی کارهای مثبت دیگه میشه کرد امروز با خوندن ماجرای دوستمان مامانی مامان به خودم گفتم اگه خدا بخواد با وجود آندو هم میخواد به امید پیروزی و شکست آندو

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
ممنون عزيزم لطف کردي. انشالله خدا نيني شما رو حفظ کنه انشاللهشما هم بارداري خوبي داشته باشي و نيني ر ...

عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه هم بابت نی نی و هم  این که رحمت خداوند شامل حالت شده است برای ما هم دعا کن

انا جونم چقدر خوبه همه هستين 😍😍😍  من خوبم انا جان ، فقط خيلي بي انرژيم يه كار مي كنم خست ...

عزیزم طبیعیه.....

فقط بعد بارداری تیروئیدتو چک کردی؟

مال من بعد بارداری حسابی کم کارتر شده بود.....

اگه چک نکردی حتما چک کن....

من خيلي از ديشب سردرد دارم داغونم ميشه يه دومه شياف ديكلو بزنم ؟؟

پرپر جون عزیزم حافظم اجازه نمیده بدونم تو چه مرحله ای هستی....

بگو تا بگم میتونی شیاف بذاری یا نه....