2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
دختر فروردين به نظرم شما جنينهات زياد بوده خيلي؟ درسته؟! ميتونم بپرسم مشكلتون چي بوده؟! عزيزم وقتي تعداد تخمك خيلي زياده احتمال اينكه تعداديش خوب نباشند زياده. ولي ميشه چندتاييش هم خوب باشند. چرا اين چند تا جنين باقي مونده رو باز نميكني نگه داري تا روز پنج هر كدومش رسيد به روز پنج و خوب بود انتقال بدي! به عنوان اخرين بار. بعد بري دنبال اهدايي. جنينهات كجاست؟! تو كدوم مركز؟! شنيدم بعضي مراكز تو تهران مانيتور ميكنن تقسيم جنينها رو و اينجوري اونهايي كه سالم به نظر مياند رو انتخاب ميكنند. شايد بد نباشه بپرسي از دكترت. انشالله كه هر تصميمي ميگيري خير باشه و به زودي بياي خبراي خوب بدي. ❤️

نازی جون ،آره عزیزم متاسفانه منتوی۴باری که پانکچرشدم هربارهایپرشدم بارآخرم ۱۹تاتخمک داشتم که به خاطرشرایط اسپرم شوهرم فقط۱۰تاجنین تشکیل شد.

درموردمشکلمونم ،مااول به خاطرمشکل اسپرم شوهرم اقدام کردیم که همه جوره مشکل داشت،منم پلی کیستیک خفیف بودم ولی بعدازورودبه سیکل واستفاده داروهای هورمونی مشکل منم شدیدشدقبل ازشروع هرکاری لاپاراسکوپی شدم که کلی مشکلم اونجاروشدفیبروم کیست آندومتریوزکه همه مشکلاتم توی همون عمل رفع شدوخداروشکر دوباربعدش که هیستروسکپی شدم دیگه مشکلی نداشتم،تمام بررسی هاهم انجام دادیم ژنتیک ،ایمنی وانعقادی وهرچی که فکرشو بکنیدوبه جزاینکه آنتی تی پی او ی من کمی بالابودمشکل دیگه ای نبود ولی توتمام انتقالام هم سلکسان داشتم هم پردنیزولون،آخرین انتقالم هم سرم هم آمپول جی اس اف داشتم،انتقال سومم۲مرحله ای بود یعنی بعدازانتقال دوروزبعدش دوباره انتقال داشتم(یه روش آزمایشیه)۳انتقال آخرم هم جنینام هم هچینگ شدن هم بلاست باکیفیت Aبودن وهردفعه جنین شناس میگفت ازنظرظاهر عالین حتمامیگیره ولی متاسفانه تاحالا نشده،جنینهام توابن سینا توتهران هستن.یادمه یکی ازدوستان گفتن شکل ظاهردلیل سلامت جنین نیست وممکنه مشکل ژنتیک داشته باشه واسه همین بعدازنتیجه نگرفتن تو۶بارانتقال تصمیم به انتقال جنین اهدایی گرفتیم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام ... ماه رمضانتون مبارک دوستای عزیزم ... چقد خوبه شنیدن خبر بارداری .. مبارک باشه به همه ی مامانای جدید تاپیک .. مامان الینا جون شما کجایی؟ خونریزیات تموم شد ؟ منم هفته ی 28 بارداریمم ... و سه چهار روزه دردای شدید لگنیم و رحمم شروع شده ... استخونای ناحیه تناسلیم انگاری داره خرد میشه از درد!! فک کنم حسابی داره جا باز میکنه ...الهی به حق لحظه های مبارک این ماه عزیز به زودی زود دامن همه ی خانمای منتظر سبز بشه با یه نینی سالممم و تپل و دوست داشتنییییی ...

حمیده جان انشاءلله که بقیه بارداریتم بسلامتی بگذره ودردونتوبادل خوش بغل کنی.تواین روزاهمه یمارودعاکن دعای خانمای باردارخیلی گیراس.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنای عزیز یه سوال داشتم این پی جی اس که برا جنینا انجام میدن ، همون که از نظر ژنتیک بررسی میشه .. بعدش انتقال میدن ...بوده یا شما دیدی یا شنیدی که بعد از اینکه از اون آزمایش سالم دراومد یعنی مشکلی نداشت جنینو انتقال بدن و نگیره ؟ یا همه اوون حنینهایی که یه سلول برمیدارن آزمایش میکنن بی برو برگرد مثبت میشه انتقالش ؟ یعنی این آزمایش ژنتیک یا پی جی اس روو جنین یه جور گارانتی حساب میشه برای اینکه وقتی انتقال دادن مثبت بشه جواب آزمایش ؟

رویا جون پی جی اس سلامت جنین رو تعیین میکنه اما اینکه بدن و رحم این جنین رو قبول میکنه یا نه دیگه اونش معلوم نیست......

بستگی به مادر و شرایط رحم و بدنش داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ... ماه رمضانتون مبارک دوستای عزیزم ... چقد خوبه شنیدن خبر بارداری .. مبارک باشه به همه ی مامانای جدید تاپیک .. مامان الینا جون شما کجایی؟ خونریزیات تموم شد ؟ منم هفته ی 28 بارداریمم ... و سه چهار روزه دردای شدید لگنیم و رحمم شروع شده ... استخونای ناحیه تناسلیم انگاری داره خرد میشه از درد!! فک کنم حسابی داره جا باز میکنه ...الهی به حق لحظه های مبارک این ماه عزیز به زودی زود دامن همه ی خانمای منتظر سبز بشه با یه نینی سالممم و تپل و دوست داشتنییییی ...

حمیده جون به سلامتی عزیزم......

ایشالله صحیح و سالم بغلش میکنی....

منم از این دردا داشتم انگاری که استخون ناحیه واژن داشت خورد میشد.....

نگران نباش ولی به دکترت بگو شاید برات ایزوپرین تجویز کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الاله جون چقدر از دیدم اسمت خوشحال شدم......عزیزم کجایی؟دلم برات تنگ شده بود.....عزیزم نگران نباش بعضا این جور چیزا پیش میاد.....واسه اینه فکرت درگیره و غرق فکر میشی یهویی با شنیدن صدا میترسی.....سعی کن هی با خودت تکرار نکنی که میترسی و.....ایشالله به زودی بهتر و شادتر میشی و  آماده مامان شدن میشی....

ممنون آنا جون که به فکرم بودی

من فردا میرم یه مرکز جدید واسه نوبت ، میخواستم یزد یا اصفهان سیکلم رو شروع کنم ولی واسه اینکه استرس مسیر رو نداشته باشم همین شیراز کارم رو انجام میدم

محتاج دعای شما دوستان هستم

تو این ماه عزیز من رو هم فراموش نکنید

آنا جون يا بقيه دوستان يك سوالي دارم ازتون من ٣ ماه هست كه خونريزيهاي پريودم حجمش نسبت به قبل خيلي بيشتر شده قبلا ديگه روز سوم تقريبا خونريزيم تمام ميشد و بعدش خيلي كم ميشد و تا روز سوم هم به مقدار زياد الان نبود ولي اين ٣ ماه تا روز ٤ و پنج خونريزي خيلي زيادي دارم علتش نميدونم چي ميتونه باشه ، ممنون ميشم اگر از دوستان كسي ميدونه راهنماييم كنه .

ممنون آنا جون که به فکرم بودیمن فردا میرم یه مرکز جدید واسه نوبت ، میخواستم یزد یا اصفهان سیکلم رو شروع کنم ولی واسه اینکه استرس مسیر رو نداشته باشم همین شیراز کارم رو انجام میدممحتاج دعای شما دوستان هستمتو این ماه عزیز من رو هم فراموش نکنید

فدات عزیزم......

من که ببصبرانه منتظر خبرای توپت هستم.....

بوسسسسسسس....

آنا جون يا بقيه دوستان يك سوالي دارم ازتون من ٣ ماه هست كه خونريزيهاي پريودم حجمش نسبت به قبل خيلي بيشتر شده قبلا ديگه روز سوم تقريبا خونريزيم تمام ميشد و بعدش خيلي كم ميشد و تا روز سوم هم به مقدار زياد الان نبود ولي اين ٣ ماه تا روز ٤ و پنج خونريزي خيلي زيادي دارم علتش نميدونم چي ميتونه باشه ، ممنون ميشم اگر از دوستان كسي ميدونه راهنماييم كنه .

عزیزم فکر نکنم جای نگرانی باشه اما با دکترت مطرح کن تا خیالت راحت تر بشه.....

لیلا جون آخه چقدر شما ماه و عزیزی...باور کن الان میخواستم پیام بدم و از حالت با خبر بشم وقتی حاضریتو نمیزنی یه حس سکوتی داره این گروه..مثل آنا جون که وفتی سرشلوغه و نیست آدم دلش میگیره و همینطور نازی جون...آفرین به شما خانم با سلیقه و خوش ذوق..انشالا اون طالبی هم به ثمر رسیده و نوش جان کردی..عزیزم ممنونم ازت فدای سرت..همینکه لطف داری و وفت میگذاری و تایپ میکنی یعنی یه دنیاااا😙😙😙😙

قربونت عزیزم تو به من خیلیییییییی لطف داری .... من خودمم یه روز نیام دلم براتون تنگ میشه ... اینجا برای من قوت قلب ...        

عزیزم شایدبه خاطرتغذیت باشه منم ماه گذشته خونریزیم وحشتناک بود خوب که بررسی کردم متوجه شدم به خاطراین بوده که من ماه گذشته هرروزدارچین وعسل میخوردم،شماهم بررسی کن شاید چیزقاعده آورخوردی

سلام، آنا جون امپول سلکسانو چطوری و چه موقع از روز بزنم

ستایش جون من صبحا میزدم فقط هر موقع میزنی با پروژسترون یه دو ساعتی حداقل فاصله بنداز.....

عزیزم سلکسان تزریقش زیرجلدیه و معمولا دور ناف تزریق میشه به اندازه ۴ انگشت از ناف فاصله بده و تزریق کن.....

قلقشو بخوایی صفحه ۶ رو نگاه بنداز نکات تزریق یه سری آمپولارو اونجا گذاشتم....

الهه صبر عزیز مبارکت باشه ... مرسی که اومدی این شادیت رو با ما تقسیم کردی هر مثبتی که میشنویم برای ماها یه نور امید....

پرپر جون انقدر میگی من فکر کنم دوقلو بشه واااای خیلی خوبه ...من به اینکه ماها برای هم دعا میکنیم خیلی معتقدم ... ایشالله خودت به زودی با یه بتا تپل شادمون میکنی..

با اجازه آنا جون ...رویا جان اون آزمایش روی جنین و یا همون پی جی اس که پرسیدی فقط تا 40 درصد میتونه یه بارداری رو تضمین کنه ... من از یه پروفسور و یه متخصص که خودشون انجام میدادن پرسیدم و اونا گفتن مثلا اگه این آزمایشو انجام بدی دیگه اون جنین هایی که تا هفته 6 یا 7 متوقف میشن رو انتقال نمیدی ... حالا اگه بری هفته های بیشتر نمیشه تضمین داد... ممکن یکی تو هفته های بالاتر یهو یه ژن جهش پیدا کنه .... بنابراین بازم تضمین صد در صد نیست به من گفتن اگه اونحوری بود میشدیم خدا فعلا به اون حد نرسیدن.... یادمه به لیزا هم گفته بودن بعضی جنینات اگه منتقل میکردی تا هفته 6 میرفتی ولی سقط میشد ... دلیلش هم اینه نمیتونن همه بیماریهارو بررسی کنن ... بعد خب خیلی هم حساس هم خیلی گرونه..اینجا فقط 3 جا انجام میدن من فکر میکردم 1000 یورو بعد گفتن نخیر 2000 یورو خب خیلیی زیاد و حتما هم برای انجامش باید برم خصوصی نمیشه دولتی انجام بدم بعد تقاضا بدم مگر اینکه دکتر تشخیص بده باید این آزمایشو انجام بدم...خب البته مزایا هم داره لااقل میفهمی به جنین امیدی هست یا نه و البته برای کسانی که بیماریهای ژنتیکی دارن واقعا خوب و لازم هستش ..ولی اصلا نمیگم کسی انجام نده ..چون به قول دکتر گفت الکی دیگه نمیری انتقال ومخصوصا برای اونایی که یه سری بیماریها مثل تالاسمی دارن خیلی راه حل خوبیه و اونایی که حتما باید یه جنس مشخصی باردار بشن چون مثلا ممکنه اگر پسر دار بشن دارای نقص باشه ... و میدونی اگه انتقال دادی به هر حال بارداری ایجاد میشه و بقیه دست خدا ست دیگه...و اگر کسی بتونه انجام بده خیلی هم خوبه ..