2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
بچه ها این گلا رو خودم کاشتم تو تراس... تقدیم تک تکتون ... ایشالله با روحیه و با شادی به این تلاش ادامه میدیم وبه امید خدا به آرزومون میرسیمتقدیم آنا جون که همیشه کمکون میکنه...nazi جون تا زودتر همه هورمونات اوکی بشن بری دنبال نی نی هات ... برای رویا جون که انتقال بدیو و بیای خبر خوش مامان شدنتو بدی... برای aatrisa که خدا بهترین راهو جلوی پات بذاره و انقدر همه چیز برات آسون پیش بره که خودت کیف کنی و زودی مامان شی... برای منتظر رحمت جون که براش همه چیز راحت پیش یره و اینبار بیای با یه بتای تپل شادمون کنی...افسون جون که خدا با یه نی نی سالم دلتو پر از شادی کنه... برای پرپر جون... برای دختر فروردین عزیز...برای adi جون ...برای lisa ...bahar ..hanagoliiii که بارداری رو راحت بگذرونن همچنین مامان ایلیا عزیز...و بقیه دوستان این تایپیک ....

فدات عزیزم......

آفرین......

ایشالله به زودی خونت با گل دخملا وگل پسملای مامانی پر بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه امیدوارم همه برنامه هاتون عالی پیش رفته باشه😙انا جون خوبی دخمل گلت خوبه؟انا جون بازم سوال دارم...دوشنبه باید برم غربالگری دکترم یه سری ازمایش نوشته که باید ناشتا باشم حالا نمیدونم قرص تیروییدمو بخورم یا نه؟شما خوروی رفتی از دادی؟

سلام عزیزم......

شکر خوبیم.....

دخملیم خوبه.....

عزیزم به سلامتی......

خداروشکر همه چی خوب داره پیش میره.....

عزیزم من قرص تیروئیدمو کلا همیشه میخوردم حتی وقتی برا عمل میرفتم و قرار بود ناشتا باشم دکترم میگفت لووتیروکسین رو با یه قلوپ آب بخور.....

پس بخور عزیزم....

ایشالله همه چی خوب و عالی پیش میره....

بوسسسسسس

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاممن جدیدا خیلی ترسو شدم تا صدایی میشنوم دلم میریزه ، فرقی نمیکنه روز باشه یا شب، صدا از بیرون باشه یا از تو خونه، حتی تو خواب ، نمونه اش چند شب پیش از تند تند زدن قلبم که رو شکم خوابیده بودم بیدار شدم ، اول فکر کردم زلزله میاد بعد فهمیدم که تپش قلبم هست که منو تکون میده ، نگران خودم شدم در حالت عادی تپش قلب ندارم از بعد از میکرو دی ماه که منفی شد بیشتر شده مثلا یه نمونه دیگه تو ماشین نشستیم و ساکتیم و بعد یه دفعه همسری شروع میکنه حرف زدن من از جام می پرممیخواستم نظرتون رو بدونم

الاله جون چقدر از دیدم اسمت خوشحال شدم......

عزیزم کجایی؟

دلم برات تنگ شده بود.....

عزیزم نگران نباش بعضا این جور چیزا پیش میاد.....

واسه اینه فکرت درگیره و غرق فکر میشی یهویی با شنیدن صدا میترسی.....

سعی کن هی با خودت تکرار نکنی که میترسی و.....

ایشالله به زودی بهتر و شادتر میشی و  آماده مامان شدن میشی....

سلام به همه دوستای گلم،مخصوصا آنای عزیزم....

اومدم یه خبر خوب بدم منم مثبت شدم اونم دوقلو    

دعام کنین بچه ها

خداجونم ممنون بابت معجزه های زیبایی که بهمون بخشیدی...خودت حافظ دوقلوهامون باش💑
[QUOTE=42848557]عزيزم منم اهوازم، واسه همين دغدغه ها و استرس رفتن به تهران و مرخصي گرفتن از كار و دانشگاه ترجيح دادم اهواز انجام بدم چون واقعا الان امكان رفتن واسم نبود ، شماره كلينيك رويان جهاددانشگاهي اهواز رو واست ميذارم ببين به دردت ميخوره ميتوني جواب سوالتو بگيري06137220155[/Qآره پرپرجون واقعا استرس رفت وآمدخیلی بده ،من۵ساله مدام توراه ماهشهرتهرانم،ترجیحم اینه که ایندفعه اهوازاقدام کنم تااسترسم کمترشه.بابت شماره ایم که گذاشتی ممنون عزیزم.

سلام به همه دوستان ، دختر فروردين عزيز خوشحال شدم كه دوباره اومدي پيش ما ، ان شا الله به حق اين ماه عزيز شما هم به زودي مامان بشي عزيزم .

سلام به همه دوستای گلم،مخصوصا آنای عزیزم.... اومدم یه خبر خوب بدم منم مثبت شدم اونم دوقلو    دعام کنین بچه ها

واي خداي من چه قدر خوبه اين روزها خيلي از دوستان مثبت شدن ، خدا رو شكر الهه صبر عزيز ، بالاخره پاسخ صبوريت رو گرفتي ، ان شا الله كه بارداري خوب و راحتي داشته باشي براي ما هم خيلي دعا كن عزيزم .

سلام به همه دوستای گلم،مخصوصا آنای عزیزم.... اومدم یه خبر خوب بدم منم مثبت شدم اونم دوقلو    دعام کنین بچه ها

سلام الهه صبر عزیزم.....

تا اسمتو دیدم دلم یه جوری شد.....

گفتم ایشالله خوش خبره.....

خداروشکر درست فکر کردم.....

عزیزم گوارای وجودت.....

بالاخره میوه صبرتو چشیدی عزیزم......

ایشالله صحیح و سالم بغلشون کنی.....

مبارك باشه الهه صبر، گواراي وجودت. 😍 

يعني ميشه منم دو قلو دار بشم. خدا جونم. ❤️❤️❤️ 

انشالله كه صحيح و سالم بغل بگيريشون. ميشه بياي از مسير درمانت و كارهايي كه كردي بگي. 

آنای عزیز یه سوال داشتم این پی جی اس که برا جنینا انجام میدن ، همون که از نظر ژنتیک بررسی میشه .. بعدش انتقال میدن ...بوده یا شما دیدی یا شنیدی که بعد از اینکه از اون آزمایش سالم دراومد یعنی مشکلی نداشت جنینو انتقال بدن و نگیره ؟ یا همه اوون حنینهایی که یه سلول برمیدارن آزمایش میکنن بی برو برگرد مثبت میشه انتقالش ؟ یعنی این آزمایش ژنتیک یا پی جی اس روو جنین یه جور گارانتی حساب میشه برای اینکه وقتی انتقال دادن مثبت بشه جواب آزمایش ؟ 

دختر فروردين به نظرم شما جنينهات زياد بوده خيلي؟ درسته؟! ميتونم بپرسم مشكلتون چي بوده؟! 

عزيزم وقتي تعداد تخمك خيلي زياده احتمال اينكه تعداديش خوب نباشند زياده. ولي ميشه چندتاييش هم خوب باشند. چرا اين چند تا جنين باقي مونده رو باز نميكني نگه داري تا روز پنج هر كدومش رسيد به روز پنج و خوب بود انتقال بدي! به عنوان اخرين بار. بعد بري دنبال اهدايي. 

جنينهات كجاست؟! تو كدوم مركز؟! شنيدم بعضي مراكز تو تهران مانيتور ميكنن تقسيم جنينها رو و اينجوري اونهايي كه سالم به نظر مياند رو انتخاب ميكنند. شايد بد نباشه بپرسي از دكترت. 

انشالله كه هر تصميمي ميگيري خير باشه و به زودي بياي خبراي خوب بدي. ❤️

سلام ... 

ماه رمضانتون مبارک دوستای عزیزم ... 

چقد خوبه شنیدن خبر بارداری .. مبارک باشه به همه ی مامانای جدید تاپیک .. 

مامان الینا جون شما کجایی؟ خونریزیات تموم شد ؟ 

منم هفته ی 28 بارداریمم ... و سه چهار روزه دردای شدید لگنیم و رحمم شروع شده ... استخونای ناحیه تناسلیم انگاری داره خرد میشه از درد!! فک کنم حسابی داره جا باز میکنه ...

الهی به حق لحظه های مبارک این ماه عزیز به زودی زود دامن همه ی خانمای منتظر سبز بشه با یه نینی سالممم و تپل و دوست داشتنییییی ...

الهه صبرمبارکت باشه عزیزم،خیلی خوشحالم که بهارامسال انقدرخوبه هرروزخبرمامان شدن دوستای گلمو میشنوم.الهی ۹ماه بارداری راحت وبی استرس داشته باشی.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام به همه دوستان ، دختر فروردين عزيز خوشحال شدم كه دوباره اومدي پيش ما ، ان شا الله به حق اين ماه عزيز شما هم به زودي مامان بشي عزيزم .

مامان سبحان عزیز،فداتشم ،ممنون ازدعای قشنگت،ان شاءلله که جشن مامان شدنمونو باهم بگیریم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....