2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

لیلا جون آخه چقدر شما ماه و عزیزی...باور کن الان میخواستم پیام بدم و از حالت با خبر بشم وقتی حاضریتو نمیزنی یه حس سکوتی داره این گروه..مثل آنا جون که وفتی سرشلوغه و نیست آدم دلش میگیره و همینطور نازی جون...

آفرین به شما خانم با سلیقه و خوش ذوق..انشالا اون طالبی هم به ثمر رسیده و نوش جان کردی..

عزیزم ممنونم ازت فدای سرت..همینکه لطف داری و وفت میگذاری و تایپ میکنی یعنی یه دنیاااا😙😙😙😙

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

لیلا جون با حرفات هم کاملا موافقم عزیزم همیشه همینارو میگه همسرم اما من خیلی احساس تنهایی میکنم..امیدوارم جشن مادرانگیت رو بگیریم توی این گروه و همینطور تک تک بچه ها...آمین

منتظر جان دقیقا همینطوره ممنون ازت که به این مطلب اشاره کردی خیالم راحت شد که چارش فقط این دو تا داروست..فقط لنفو رو من هم تا جاییکه اطلاع  دارم انجام نمیدن جدیدا و خیلی از دکترها اعتقادی ندارن چون عوارص جانبی دیگه ای داره که خیلی مطلوب نیست..فعلا به این قضیه فکر نکن همون که بتونی آندو رو رفع کنی التهابات فروکش میکنن..حالا آنا جون شاید بهتر بتونن راهنمایی کنن..موفق باشی عزیزم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها این گلا رو خودم کاشتم تو تراس... تقدیم تک تکتون ... ایشالله با روحیه و با شادی به این تلاش ادامه میدیم وبه امید خدا به آرزومون میرسیمتقدیم آنا جون که همیشه کمکون میکنه...nazi جون تا زودتر همه هورمونات اوکی بشن بری دنبال نی نی هات ... برای رویا جون که انتقال بدیو و بیای خبر خوش مامان شدنتو بدی... برای aatrisa که خدا بهترین راهو جلوی پات بذاره و انقدر همه چیز برات آسون پیش بره که خودت کیف کنی و زودی مامان شی... برای منتظر رحمت جون که براش همه چیز راحت پیش یره و اینبار بیای با یه بتای تپل شادمون کنی...افسون جون که خدا با یه نی نی سالم دلتو پر از شادی کنه... برای پرپر جون... برای دختر فروردین عزیز...برای adi جون ...برای lisa ...bahar ..hanagoliiii که بارداری رو راحت بگذرونن همچنین مامان ایلیا عزیز...و بقیه دوستان این تایپیک ....

لیلا جان ماشاالله به ذوق و سلیقه ات آفرین چه گلهای قشنگی انشالله به زودی بچه هات دورت را میگیرند واقعا خوشحالم از این که هستی

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سلام به همه امیدوارم همه برنامه هاتون عالی پیش رفته باشه😙

انا جون خوبی دخمل گلت خوبه؟

انا جون بازم سوال دارم...دوشنبه باید برم غربالگری دکترم یه سری ازمایش نوشته که باید ناشتا باشم حالا نمیدونم قرص تیروییدمو بخورم یا نه؟شما خوروی رفتی از دادی؟

سلام

من جدیدا خیلی ترسو شدم تا صدایی میشنوم دلم میریزه ، فرقی نمیکنه روز باشه یا شب، صدا از بیرون باشه یا از تو خونه، حتی تو خواب ، نمونه اش چند شب پیش از تند تند زدن قلبم که رو شکم خوابیده بودم بیدار شدم ، اول فکر کردم زلزله میاد بعد فهمیدم که تپش قلبم هست که منو تکون میده ، نگران خودم شدم 

در حالت عادی تپش قلب ندارم 

از بعد از میکرو دی ماه که منفی شد بیشتر شده 

مثلا یه نمونه دیگه تو ماشین نشستیم و ساکتیم و بعد یه دفعه همسری شروع میکنه حرف زدن من از جام می پرم

میخواستم نظرتون رو بدونم

[QUOTE=42844465]سلام دختر فروردين . اگر خودت و شوهرت از نظر ژنتيكي و كاريوتيپ سالم هستيد، چرا بايد قيد جنينهات رو بزني؟! ممكنه جنين سالم داشته باشي!؟ اين همه دارو زدي اين جنينها رو به دست اوردي؟ شانس جنين فريز خيلي بالاست. چرا مي خواي اين كارو بكني؟![/Q

نازی جون راستش به این نتیجه رسیدیم که حتما جنینامون مشکلی دارن که بعداز۶بارانتقال وبررسی همه چیز نتیجه نگرفتیم،هزینه پی جی اس هم خیلی بالاس من ۷تاجنین دارم که بخوام بررسیشون کنم ۱۱میلیون هزینش میشه واسه همین به فکرجنین اهدایی افتادیم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم چقدر دلم واست تنگشده بود......عزیزم نگران نباش ایشالله بهترینا در انتظارته.....دوستان اهوازی بیان حتما کمکت میکنن.....از خودت بیخبرمون نذار عزیزم......بوسسسسسس

ممنونم آنای مهربونم،خدامیدونه که منم هم دلم براتون تنگ میشه هم پیگیرتک تک بچه های تاپیک هستم ولی پیامی نمیذارم که ناامیدیاموبه بقیه منتقل نکنم،ان شاءلله که بچه دارشدن و مامان شدن توسرنوشت هممون باشه،خداگل دخترشماهم برات حفظ کنه.

بوس برادخترخوشگلتوخودت  

[QUOTE=42848557]عزيزم منم اهوازم، واسه همين دغدغه ها و استرس رفتن به تهران و مرخصي گرفتن از كار و دانشگاه ترجيح دادم اهواز انجام بدم چون واقعا الان امكان رفتن واسم نبود ، شماره كلينيك رويان جهاددانشگاهي اهواز رو واست ميذارم ببين به دردت ميخوره ميتوني جواب سوالتو بگيري06137220155[/Q

آره پرپرجون واقعا استرس رفت وآمدخیلی بده ،من۵ساله مدام توراه ماهشهرتهرانم،ترجیحم اینه که ایندفعه اهوازاقدام کنم تااسترسم کمترشه.بابت شماره ایم که گذاشتی ممنون عزیزم.

بچه ها این گلا رو خودم کاشتم تو تراس... تقدیم تک تکتون ... ایشالله با روحیه و با شادی به این تلاش ادامه میدیم وبه امید خدا به آرزومون میرسیمتقدیم آنا جون که همیشه کمکون میکنه...nazi جون تا زودتر همه هورمونات اوکی بشن بری دنبال نی نی هات ... برای رویا جون که انتقال بدیو و بیای خبر خوش مامان شدنتو بدی... برای aatrisa که خدا بهترین راهو جلوی پات بذاره و انقدر همه چیز برات آسون پیش بره که خودت کیف کنی و زودی مامان شی... برای منتظر رحمت جون که براش همه چیز راحت پیش یره و اینبار بیای با یه بتای تپل شادمون کنی...افسون جون که خدا با یه نی نی سالم دلتو پر از شادی کنه... برای پرپر جون... برای دختر فروردین عزیز...برای adi جون ...برای lisa ...bahar ..hanagoliiii که بارداری رو راحت بگذرونن همچنین مامان ایلیا عزیز...و بقیه دوستان این تایپیک ....

ممنونم ليلا جون خوش قلب و مهربون، ان شاءالله مامان دوقلو ها بشي و دسته دسته گل تقديمت كنيم 

[QUOTE=42848557]عزيزم منم اهوازم، واسه همين دغدغه ها و استرس رفتن به تهران و مرخصي گرفتن از كار و دانشگاه ترجيح دادم اهواز انجام بدم چون واقعا الان امكان رفتن واسم نبود ، شماره كلينيك رويان جهاددانشگاهي اهواز رو واست ميذارم ببين به دردت ميخوره ميتوني جواب سوالتو بگيري06137220155[/Qآره پرپرجون واقعا استرس رفت وآمدخیلی بده ،من۵ساله مدام توراه ماهشهرتهرانم،ترجیحم اینه که ایندفعه اهوازاقدام کنم تااسترسم کمترشه.بابت شماره ایم که گذاشتی ممنون عزیزم.

واقعاً رفت و آمد قوز بالا قوزه، به اميد خدا جفتمون همينجا جواب ميگيريم به زوووودي

كاري چيزي داشتي اينجا من در خدمتم

سلام  آنای عزیز و دوستان آنا جون من توو سیکل انتقال حنین فریز هستم . روزی سه تا استرادیول دارم . به سوال که داشتم اینه که من میتونم رازیانه رو ادامه بدم تا روز انتقال جنین ؟ تداخلی با استرادیول نداره ؟ اینو دکتر طب سنتی که توو رمینه آی وی اف هستش گفته بهم که تا وقتی جواب آزمایشت اومد ادامه بده ... بنظرت تداخلی نداره ؟ و اینکه لنفوتراپی همون پی آر پی هستش ؟ چرا منسوخ شده ؟ دوستمون گفت که دکترش میگه منسوخ شده

رویا جون والا نمیدونم رازیانه با استرادیول تداخل داره یا نه.....

اگه دکتر طب سنتیت گفته شاید نداره....

اما من کلا هیچ داروی گیاهی تو سیکل استفاده نکردم به جزء پنیرک.....

لنفوسیت تراپی فکر کنم قدیمیتره اما پی آر پی جدیدتره فکر نکنم یکی باشن.....

در مورد منسوخ بودنشون چیزی نمیدونم اما میدونم بودن از دوستات که هر دو رو انجام دادن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون و اینکه من چه کارهایی انجام بدم برای انتقال جنین فریزام ؟ تحربیاتتونو میگین من یه هفته وقت دارم تا انتقال بدم...با روغن زیتون میتونم شکممو ماساژ بدم ؟ طبعم سرده .

عزیزم با روغن زیتون یا سیاه دون ماساژ بدی خوبه خصوصا برا کسی که طبعش سرده و رحمشم سرده.....

در کل سعی کن استرس رو از خودت دور کنی.....

تا حدی تحرک داشته باشی.....

آبم زیاد بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان شما پنیرک را در روز چند بار میخوردی؟به نظرت با روزه و غلظت خون چه کنیم؟یک سوال دیگه هم دارم من دو ماه پردنیزولون خوردم ولی چون انتقالم کنسل شد فعلا قطعش کردم به نظرت کی دوباره شروع کنم بخورم ؟

عزیزم من من پنیرک رو جای چایی میخوردم.....

روزی یکی دو لیوان میخوودم فقط تازه تازه دم میکردم میخوردیم.....

عزیزم روزه رو خیلی نمیتونم توصیه کنم خصوصا برا کسی کهمشکل غلظت خون داره.....

پردنیزولون هم دارویی نیست که خودت سر خود بخوایی شروع یا قطع کنی.....

پس ببین دکترت کی میگه شروع کنی.....

ضمنا قطع کردنشم یهویی نیست باید به مرور کمش کنی بعد قطع کنی.....