2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نانا عزیز منم دفعه قبا اسپرین داشتم از یه ماه قبل تا زمانی که آزمایش دادم ولی ایندفعه نداشتم ولی رفته بودم طب سنتی اون گفت باید آسپرین بخوری و من دارم میخورم ... البته اونسری که من آسپرین داشتم رفته بودم طبش ولی اینجا توو مرکز ندادن ...طب سنتی هم که رفتم خودش زنان معمولی بود و میگفتن که در مورد آی وی اف زمینه داره تحقیقاتش در مورد طب سنتی 

نانا عزیز منم دفعه قبا اسپرین داشتم از یه ماه قبل تا زمانی که آزمایش دادم ولی ایندفعه نداشتم ولی رفته بودم طب سنتی اون گفت باید آسپرین بخوری و من دارم میخورم ... البته اونسری که من آسپرین داشتم رفته بودم طبش ولی اینجا توو مرکز ندادن ...طب سنتی هم که رفتم خودش زنان معمولی بود و میگفتن که در مورد آی وی اف زمینه داره تحقیقاتش در مورد طب سنتی 

آنا جون من استراديول خارجي گرفتم بعد شنيدم ميگن ضخامتو خوب بالا نميبره ايرانيش ميگن بهتره،نميدونم چقدر صحت داره

لیا جون والا من ایرانیشو تهیه میکردم.....

تازه ایرانیشم به زور پیدا میکردم خارجیش که پیدا نمیشد.....

به نظرم فرقی نداره همون ایرانیشو بخر چون خانوم دکتر به من گفته بود فرقی ندارن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنا عزیز که جواب میدی .لیزا عزیز و بقیه دوستانی که مامان شدین مبارکتون باشه وبارداری شیرینی داشته باشین .یه سوال داشتم آنای عزیز اگه شما هم اطلاعاتی داری ممنون میشم بگی .اونایی که لولشونو بستن آیا درد دارن طرفی که لولشونو بستن ؟ و بخاطر چی هستش اگه دارن ؟

رویا جون شرمنده من اطلاعات دیتیل در این زمینه ندارم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنا عزیز که جواب میدی .لیزا عزیز و بقیه دوستانی که مامان شدین مبارکتون باشه وبارداری شیرینی داشته باشین .یه سوال داشتم آنای عزیز اگه شما هم اطلاعاتی داری ممنون میشم بگی .اونایی که لولشونو بستن آیا درد دارن طرفی که لولشونو بستن ؟ و بخاطر چی هستش اگه دارن ؟

رویا جون شرمنده من اطلاعات دیتیل در این زمینه ندارم....

سلام به همگیدوستانی که انتقال دادین ان شاالله با جواب مثبت دل همه رو شاد کنید.بهار جون می شه بپرسم دکتر شما اسمش چیه به خاطر این می پرسم چون به شما هپارین و پروژسترون نداده

بهاره جون خوب بهار جون طبیعی باردار شده و معجزه خدا شاملش شده.....

برا همین نداره عزیزم وگرنه تو میکروهاش داشت!!!!!

سلام به همگیدوستانی که انتقال دادین ان شاالله با جواب مثبت دل همه رو شاد کنید.بهار جون می شه بپرسم دکتر شما اسمش چیه به خاطر این می پرسم چون به شما هپارین و پروژسترون نداده

بهاره جون تازه فهمیدم انگاری مخاطبت یه بهار دیگه بود....

سلام دوست جونا،امروزرفتم نی نی هاموانتقال دادم،دوتاازنی نی کوچولوهامواوردم باخودم خونه،خیلی خوشحالم،ازتک تکتون التماس دعادارم،ویه سوال؟گفتن شانزده روزبعدانتقال از بدم امروزم حساب میشه یاازفرداست؟

نانا جون قدمشون مبارک.....

ایشالله کنگر بخورن لنگر بندازن.....

عزیزم خیلی فرق نمیکنه امروزو حساب کنی یا نه چون احتمالا تا ۱۴م مشخص میشه....

انا جون دکتر سلکسان رو واسه چی تجویز میکنه یعنی چه مشکلی داشتم بعد پادرد و کمر درد از علایم سلکسان هستش ؟

عزیزم واسه مشکل انعقادیه.....

حتما غلظت خون داری.....

فکر نکنم پا و کمر درد از علایمش باشه....

پروژستروم اگه داری شاید از عوارض اون باشه....