2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
سلام بچه ها دکتر سونو کرد گفت قلبش تشکیل شده نشونمم داد اما گفت واسه شنیدن صداش ۱۶هفته میشنون الان خیلی زوده....به خدا هر لحظه واسه همه منتظرا دعا میکنم دامنشون سبز بشه...ادی جون و لیلا جون ممنونم ازتون

خدایا شکرتتتتتتت

عزیزم خدا شاهده تا پستتو باز کنم فقط تو دلم میگفتم خدایا فقط و فقط شادیشو میخواما.....

خیلی اذیت شده ها......

تا دیدم نوشتی قلبشو دیدی دلم آروم گرفت.....

عزیزم نگران نباش به این زودا صداشو نمیذاره واست.....

اولین بار صداشو تو سونوی ان تی میشنوی.....

خیلی مراقب خودت و دردونمون باش.....

بوسسسسس

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها رفتم سونو خداروشكر همه چيز خوب بود حالا دو هفته ديگه بايد دوباره برم 😍

خدایا شکرتتتتتتتتتت

خدایا از این خبرای خوب زیاد کن......

امروز خیلی خسته بودم دو تا خبر خوب خستگی تنمو در کرد.....

لیزا جون ایشالله به سلامتی زایمان خوبی داشته باشی......

بوس به خودت و وروجکت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نا جون گذاشتن کیسه ابگرم روی باسن جای پروژسترون اشکال نداره؟یه چیزه دیگه واسه من هپارینو پروژسترون رو 9 صبح زدن میتونم ساعتشو جابجا کنم که همسرم خونه باشه مثلا هپارینو دو ساعت زودتر بزنم 7 صبح بزنم بعد پروژسترون رو بجای صبح 7 عصر بزنم یا خیلی اختلاف داره؟؟

عزیزم فقط همون لحظه تزریق کیسه رو نذار فرداش بذار.....

هر شب اون سمتی کیسه بذار که شب قبلش زدی....

ساعت تزریقاتو کلا میتونی تغییر بدی طبق برنامه خودت بزنی ولی از بعد تغییر دیگه مرتب برن.....

منم سلکساننو صبحا میزدم و پروژنترونامم انداختم شبا زدم.....

خیالت راحت.....

راستی هپارینم بهتره به بازو بزنی.....

انوکسان و سلکسانم بهتره دور ناف زده بشه.....

سلام به همگيمن امروز روز هفتم انتقالمه بي بي چك گذاشتم در حد توهم خودم هاله انداخته تو رو خدا دعام كنيد واقعا مثبت باشه ديگه طاقتم تموم شده

عزیزم مبارکت باشه خانومی.....

ایشالله با بتای تپلت شادیت صدچندان میشه....

بهار و مونیکا من توی داروهایی بعد انتقالم هم پروژسترون و هپارین دارم آیا میشه هر دوش رو با هم تزریق کرد یا فاصله زمانی میخواد.من امروز برای اولین بار خودم سلکسان توی بازوم تزریق کردم از خوشحالی دارم میمیرم.سایز ضخامت  رحمم روز ۹      ۵.۵  بود .گفتن داروهاتو ادامه بده یه عالمه داروی دیگه هم دادن .داروهایی جدید م جالب و جدید بود واسم چسب استرادیول هست که دور ناف میزنم به مدت ۲۴ ساعت .۱۰ روز دارم . وژل  استرادیول که شبیه به زل پیروکسیکام هست و روزی دوبار روی بازوم میزنم و صبر میکنم تا از طریق پوست جذب  بشه . . و واژیفیم  دارم که اینم جدیده یه شیاف که خودش آماده هست ورودی یکبار.داروهایی اینسری م جالب بود گفتم اینجا بگم

نازی جون به سلامتی عزیزم......

خانومی با هم نزن.....

لااقل دو ساعت فاصله بده.....

من که کلا صبحا سلکسان میزدم شبا پروژسترون.....

برعکسشم میشه!!!!!

بهارجون مرسی عزیزم حتما ازت هم مثبت میشه مبارک باشه،بهارجان ژل پروژسترون کجا میزنی؟نازی جان تو بیمارستان هپارین و پروژسترون رو تو یه زمان واسه من زدن یکی بازو یکی باسن

مونیکا جون بیمارستات با هم میزنن ولی بعدیارو لااقل دو ساعت فاصله لازمه.....

اینو خانوم دکتر خودش به من گفت.....

که من کلا صبح و شبش کرده بردم....

آهان راستی هپارین دو باره درسته؟

پس اگه یکیو صبح میزنی اون یکیو شب با پروژسترون دو ساعتی فاصله بده!!!!!

مونیکا پس عیبی نداره با هم بزنم.یه خانوم قراره  بعد از انتقال بیاد خونه اگه بشه با هم بزنه و بره خیلی خوبه که دوبار نخواد بیاد.مونیکا روز چند سیکلت انتقال دادی؟انتقال من انشالله میشه ۱۷  یا ۱۸ سیکلم.بهار جون انشالله که مثبتی.

عزیزم بهتره فاصله بدی.....

لااقل دو ساعت......

صبح و شبشم بکنی چه بهتر.....

سلام به همگی بهار جون از صمیم قلب بهت تبریک میگم عزیزم ...گوارای وجود انا جون خواهرم هفته 14هستبا اینکه تو سونوها گفتن هماتوم نداره اما دیروز خونریزی شدید کرد که الان تبدیل به قهوه ای شده . دلیل خونریزی بجز هماتوم چی میتونه باشه ؟نگرانه وهیچ مرکز سونویی نیس الان

شاینا جون والا شاید هماتومشو ندیدن.....

علت دیگشو نمیدونم شایدم دز پروژسترونش کمه یا استرادیولش بالا پایینه ....

ایشالله که خیره و به سلامتی بغلش میکنه......

ایشالله به زودی خبر مامان شدن خودتم بدی عزیزم....

سلام لطف ميكنين راهنمايي كنين براي بالا رفتن ضخامت آندو قبل انتقال چه تغذيه اي بايد داشت؟؟؟

لیا جون آب زیاد بخور ولی خیلی به تغذیه گیر نده چون ممکنه یه چیزی به یکی بسازه برا تو خوب نباشه......

هیچ تغذیه ای قابل مقایسه با داروهات نیست.....

نگران نباش با داروهات ضخامتت اوکی میشه ....

سلام لطف ميكنين راهنمايي كنين براي بالا رفتن ضخامت آندو قبل انتقال چه تغذيه اي بايد داشت؟؟؟

لیا جون آب زیاد بخور ولی خیلی به تغذیه گیر نده چون ممکنه یه چیزی به یکی بسازه برا تو خوب نباشه......

سلام لياجان فكرميكنم لوبيا سبز خيلي عاليه

بهار و لیا جون اولا لوبیا سبز طبعش سرده دوما مثلا برا شاینا جون لوبیا سبز برعکس جواب داده بود.....

خیلی درگیر این چیزا نشین.....

هیچی جای استرادیول رو نمیگیره....

نازی جون عدد ضخامت اندومتر رو نمیدونم ولی انتقال اصلا اصلا درد نداشت، دوستانی که هپارین میزنین چکار کنم جاش کبود نشه؟؟میشه بجای بازو رو شکم بزنم؟؟

مونیکا جون نه به بازو بزن.....

هپارین بهتره به بازو زده بشه......قلق های تزریقش صفحه ۶ بود یه نگاه بنداز....

سمیه جان مرسی

انا جون قربونت دیروز  طبق روال بیمارستان زدم اخه دیدم یه دفعه پروژسترون رو از 9 صبح بکنم 9 شب خیلی میشه ترسیدم مرسی عزیزم از امروز تغییرش میدم

جای هپارینو میشه فشار داد ؟

راستی  واسه منgcsfقبل انتقال به بازوم زدن که شبش استخون دستم داشت میشکست خیلی درد داشت

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت