2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویا جان ۶۵۰۰ بود بتای لیزا جون

لیزااااااا عزیزم مبارکت باشه خداروشکر ،،،امروز به سلامتی یه سونو جیگر در انتظارته 😍😍😍😍

Nazi جون ممنونم، حتما تاکید میکنم تا خدا چی بخواد ،،،اون آزمایشهایی که آنا جون گفته بود رو یه سریشو اینجا انجام دادم ولی آزمایش ANA رو نه ،،من دیگه انقدر گیر میدم که اونم برام انجام بدن،،،ایشالله خوش خبریه همه دوستان تایپیک ،،آمین

سلام به روی ماه تک تکتون.....

دیروز بهار جون سونو نداشت؟؟

یا امروز بود؟

اگه کسی ازش خبری داره بیخبرمون نذاره.....

ایشالله ضربان قلب وروجکشو دیده باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به روی ماه تک تکتون.....دیروز بهار جون سونو نداشت؟؟یا امروز بود؟اگه کسی ازش خبری داره بیخبرمون نذاره.....ایشالله ضربان قلب وروجکشو دیده باشه....

سلام آنا جان ...منم منتظر بهارم یخبر بده دیروز وقت سونو داشت انشالله صداشو شنیده رفتن جشن بگیرن خبری نیست ازش

سلام خانوما خوبين

نميدونم منو يادتونه يا نه

٢٥ ابان اخرين پريودم بود بعد با ميكرو تو رويان ازمايشم مثبت شد و مامان شدم

متاسفانه ٢٣فروردين تو ٢٢ هفتگي پسرم خدا بچمو ازم گرفت و بدبخت روزگارم كرد

الان هرروزم شده گريه و زاري دارم ميميرم و زنده ميشم

ولي با همسرم تصميم داريم دوباره از اول شروع كنيم

درضمن بهم گفتن دهانه رحمت شل هست و دكترم از ماه سوم پروژسترونو درام قطع كرده بود گفتن علتش اينا ميتونه باشه

الان ميخوام بدونم ايا احتمالش هست كه سقطم مربوط به ايمني انعقادي باشه؟؟ اين ازمايشارو لازمه بدم؟؟؟

بعد تو اين دو سه ماه كه وقت دارم دوباره شروع كنم رحمم رو چجوري اماده كنم؟؟

مشكل ما حركت كند اسپرم بود

راستي برام دعا كنيد كمي اروم بشه دلم😞😞😞

دعا کن و بخواه.... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد
سلام خانوما خوبيننميدونم منو يادتونه يا نه٢٥ ابان اخرين پريودم بود بعد با ميكرو تو رويان ازمايشم مثبت شد و مامان شدممتاسفانه ٢٣فروردين تو ٢٢ هفتگي پسرم خدا بچمو ازم گرفت و بدبخت روزگارم كردالان هرروزم شده گريه و زاري دارم ميميرم و زنده ميشمولي با همسرم تصميم داريم دوباره از اول شروع كنيمدرضمن بهم گفتن دهانه رحمت شل هست و دكترم از ماه سوم پروژسترونو درام قطع كرده بود گفتن علتش اينا ميتونه باشهالان ميخوام بدونم ايا احتمالش هست كه سقطم مربوط به ايمني انعقادي باشه؟؟ اين ازمايشارو لازمه بدم؟؟؟بعد تو اين دو سه ماه كه وقت دارم دوباره شروع كنم رحمم رو چجوري اماده كنم؟؟مشكل ما حركت كند اسپرم بودراستي برام دعا كنيد كمي اروم بشه دلم😞😞😞

سلام نسترن جون من شما رو خوب يادمه تقريبا بعد از سقط من شما مثبت شديد و يادم هست كه چه قدر خوشحال بوديد ، نميدونم واقعا حكمت خدا چيه ، ان شا الله كه خودش كمكتون كنه كه دوباره بتونيد اين راه رو طي كنيد ، خيلي سخته ولي اميدوارم خدا خودش صبر و آرامش رو بهتون بده ، توكل به ذات بزرگ خودش ان شا الله حتما همگي نتيجه ميگيريم و بالاخره يك روزي مامان ميشيم .

انا جان من انوکسپارینو نود درجه بزنم یا یکم مایل باشه, چون شکمم بزرگ شده نگرانم

عزیزم فرق نمیکنه هر جور که حس میکنی بهت استرس نمیده بزن....

یکم مایلم باشه میشه خلاصه نگران نباش کلی فاصله هست بین سرسوزن و وروجکت.....

اما اگه میترسی مایل بزن منم گاها مایل میزدم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما خوبيننميدونم منو يادتونه يا نه٢٥ ابان اخرين پريودم بود بعد با ميكرو تو رويان ازمايشم مثبت شد و مامان شدممتاسفانه ٢٣فروردين تو ٢٢ هفتگي پسرم خدا بچمو ازم گرفت و بدبخت روزگارم كردالان هرروزم شده گريه و زاري دارم ميميرم و زنده ميشمولي با همسرم تصميم داريم دوباره از اول شروع كنيمدرضمن بهم گفتن دهانه رحمت شل هست و دكترم از ماه سوم پروژسترونو درام قطع كرده بود گفتن علتش اينا ميتونه باشهالان ميخوام بدونم ايا احتمالش هست كه سقطم مربوط به ايمني انعقادي باشه؟؟ اين ازمايشارو لازمه بدم؟؟؟بعد تو اين دو سه ماه كه وقت دارم دوباره شروع كنم رحمم رو چجوري اماده كنم؟؟مشكل ما حركت كند اسپرم بودراستي برام دعا كنيد كمي اروم بشه دلم😞😞😞

نسترن جون فدات بشم خیلی خیلی خیلی ناراحت شدم......

به عنوان کسی که بارداری پرخطری داشته و خونریزی داشته و هر لحظه ترس از دست دادن دردونه شو داشته فقط میتونم بگم واقعا برات ناراحت شدم......

ولی از خدا میخوام به زودی زود زود اینو برام جبران کنه......

عزیزم فقط یه توصیه بهت دارم.....

فرض کن اصلا نه مشکل ایمنی و انعقادی نداری، با توجه به اینکه همچین دردیو تجربه کردی حاضر نیستی این آزا بدی و خیالت راحت باشه که بررسی کردی؟؟

عزیز دلم من برا منفی همیشه توصیه میکنم این آزا. بدن چه برسه برا تو که همچین دردیو تجربه کردی......

عزیز دلم من جای تو بودم بدون چون و چرا این آزارو انجام میدادم تا بدونم یه درصدم از این لحاظ مشکل ندارم.....

بلزم میگم خیلی برات ناراحت شزم و فقط برای شادی در آغوش کشیدن دردونت در صحت و سلامت کامل لحظه شماری میکنم....

راستی عزیزم من شخصا حس میکنم مشکل انعقادی احتمالش بالاتره حتما حتما حتما این قضیه رو بررسی کن.....

چون چندین مورد سقط ماههای بالاتر به علت مشکل انعقادیو دیدم.....

ایمنیم کنارش بررسی کنی که چه بهتر....

سلام به روی ماه تک تکتون.....دیروز بهار جون سونو نداشت؟؟یا امروز بود؟اگه کسی ازش خبری داره بیخبرمون نذاره.....ایشالله ضربان قلب وروجکشو دیده باشه....

سلام به روی ماه خودت آنا جون مهربون😘

د