2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048418 بازدید | 684655 پست

انا جون يك دنيا ممنون🙏😙عسل و خرما چي انا جون ميتونم بخورم؟ اضافه وزن نداشتم ولي خستگي شديد دارم و خيلي بي انرژي ام.

ليلا جون واقعا ممنون، اميدوار ميشم اينا رو ميگي. ❤️😘 ليزا جون اميدوارم همه چيز برات خيلي خوب پيش بره، تو فكرتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا عزیز ببخشید گفتی خلط پشت گلو نشانه چیه ؟‌

من در حالت عادی خلط پشت خلق ندارم هرچقدر حرف بزنم نیازی نمیبینم گلومو صاف کنم ولی وقتی زیاد میخندم پشت سرهم اونموقع نیاز پیدا میکنم که گلومو صاف کنم ..کهدالبته قبلنا زیاد میخندیدم اینجوری بود ولی الان چون تازگیا مثلن یه ۲-۳ سالیه نخندیدم نمیدونم بازم اونجوریه یا نه ...بنظرت همون خلط پشت گلو که میگین هستش ؟ 

آنا عزیز ببخشید گفتی خلط پشت گلو نشانه چیه ؟‌

من در حالت عادی خلط پشت خلق ندارم هرچقدر حرف بزنم نیازی نمیبینم گلومو صاف کنم ولی وقتی زیاد میخندم پشت سرهم اونموقع نیاز پیدا میکنم که گلومو صاف کنم ..کهدالبته قبلنا زیاد میخندیدم اینجوری بود ولی الان چون تازگیا مثلن یه ۲-۳ سالیه نخندیدم نمیدونم بازم اونجوریه یا نه ...بنظرت همون خلط پشت گلو که میگین هستش ؟ 

سلام دوستان عزيز ، آنا جون و ليلا جون ممنون از پاسختون ، منم فكر ميكنم اين بار دوز داروهام رو بايد طور ديگه اي تنظيم ميكردن حالا هفته بعد برم با دكتر صحبت كنم ببينم كي بايد برم و اين بار ميخوان چي كار كنن ، توكل به خدا شايد هم حكمتي درش بوده ، ان شا الله كه همگي نتيجه بگيريم به اميد خدا .

نازی جونم ممنونم عزیزم ، نازی اسمت یه جور دیگه شده من فکر می کردم نازی جدیده همش تو فکرت بودم که کجایی نمیای :(

بچه ها یه سوال بپرسم راجبه اندومترین؟ من دفعه قبل صبح یادم رفته بود بذارم که خونریزی شروع شد الان هم دوباره دودل بودم صبح گذاشتم یا نه که گفتم بیام بذارم اومدم دیدم دوباره لکه بینی و اینا شروع شده. نگران نیستما فقط برام سوال پیش اومده که الان یعنی بدن من بدون اندومترین در حالت عادی لکه بینی و خونریزی داره و اندومترین جلوشو می گیره یا نه چون چند وقته از اندو استفاده می کنم بدنم عادت کرده و یه دوزش یادم بره اینجوری واکنش نشون میده؟

سلام رویا جونم پرستار که گفت رنگ نمیزنه جوابو بگه چون قردا صبح زود سونو دارم دکتر همونجا بهم میگه ولی دلم طاقت نمیاره که ،باید زنگ بزنم آزمایشگاه یه دو سه ساعت دیگه کلی التماس کنم شاید بگن 

الان پست فرستادما ولی پیداش نمی کنم :(

خوبی رویا جونم؟ پرستاره گفت که زنگ نمیزنه جوابو بده چون فردا صبح زود سونو دارم همونجا دکتر میگه. ولی دلم طاقت نمیاره یه دو سه ساعت دیگه زنگ بزنم آزمایشگاه یه ذره التماس کنم ببینم میگن

ليزا جون من فكر كنم خونريزيت مربوط به هماتوم باشه مثل بقيه بچه ها، سعي كن استراحت داشته باشي و شيافت رو هر وقت ميذاري يك مسج بزن به شوهرت كه گذاشتم، 😆 كه يادت نره و شك نيوفتي

سلام صفحه نی نی سایت برای من همش غیر دست رس میزنه اصلا نمیتونم پیام بدم این هم دلیل غیبط من

سلام باران جون ،،،من هر کی نمیاد حدس میزنم یا سایتو گم کرده یا کلا نی نی سایت اجازه ورود نمیده

الان پست فرستادما ولی پیداش نمی کنم :(خوبی رویا جونم؟ پرستاره گفت که زنگ نمیزنه جوابو بده چون فردا صبح زود سونو دارم همونجا دکتر میگه. ولی دلم طاقت نمیاره یه دو سه ساعت دیگه زنگ بزنم آزمایشگاه یه ذره التماس کنم ببینم میگن

لیزا جونم ،،،نگران نباش ،،، فقط من موندم این پرستار تو مشکل روحی روانی نداره ،،،خب مثلا چی میشه یه کلمه بگه ،،،حالا خوبیه اینجا اینه خود آزمایشگاه جوابو میزنه تو‌سایت ،،، 

قربونت ليلا جون، اره بهترم. 

ديگه نشستم برا خودم برنامه ريزي كردم كه اين دو ماه بگذره انشالله ازمايشها رو تكرار كنم ببينم خدا چي مي خواد. 

الانم نمي دونم سرما خوردم چي شده گلوم گرفته صدام باز نميشه، نه تب نه سر درد نه ابريزش!؟ فقط گلوم گرفته! هفته ديگه هم دكتر اي وي افم رو ميبينم احتمالا مي فرسته پيش متخصص واسه تيروييد و لوپوس. 

خودت خوبي چيكار كرده؟ برنامه ات مشخص شد؟!