2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست

سلام بچه ها ببخشید نگرانتون کردم نمیتونستم وارد سایت شم الات با لپ تاپ اومدم ، رویا جونم نرفتم اورژانس قرار شد قردا برم آزمایش خون بدم 5 شنبه هم برم صبح ساعت 7 سونو به امید خدا ببینم چی پیش میاد . وای دلم برا همتون تنگ شده بودا :****

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازت آنا جون در مورد ضخامت اندومتر یه مطلبی بگم ،،،همونطور که آنا جان گفت فقط تکرار میکنم که تجربه خودمو بگم 😀 ضخامت اندومتر در اولین روز خونریزی پریود خیلی نازک و خب یه امر طبیعیه چون اندومتر برای در بر گرفتن جنین هست تا بتونه ازش تغذیه کنه،،، حالا رفته رفته به سمت تقریبا اواسط دوره این دیواره ضخیم میشه اگر تو اون حول و حوش نطفه تشکیل نشه دیگه دیواره شروع میکنه به نازک شدن تا موعد پریود که میریزه،،من که برای انتقال جنین فریز رفته بودم نزدیکای اواسط سیکل دکترم گفت الان سونو خیلی مهمه و فلان روز حتما باید انتقال بدم وگرنه دیگه نمیشه حتی اول روزی سه تا استرادیول میخوردم ولی از روز  هشتم دوره گفت چهار تا بخور به اضافه تزریق پروژسترون و روز پانزده دوره هم انتقال دادم حالا بازم تاکید میکنم من نمیدونم مشکل چی بوده که اندومتر نازک شده ولی طبق گفته دکترم روز تخمین برای انتقال فریز مهمه،،، تجربه من بود

لیلا جون ممنون از اطلاعات خوبت عزیزم.....

بابت خبر دادن از لیزا جونم یه دنیا ممنون.....

ایشالله خبر زایمان موفقشم بدی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من انتقال فریز دارم لطفا راهنماییم کنین تغذیه ١٠روز قبل انتقال و بعدش چطور باشه،التماس دعا

لیا جون عزیزم به سلامتی......

عزیزم همونطور که اکثرا به دوستان تاکید میکنم به نظر من اصلا نمیشه از لحاظ تغذیه از کسی کوپی برداری کرد.....

من شخصا چه قبل انتقال چه بعدش حتی تا سه ماه اول یعنی تا غربالگری لب به سردی نزدم و فقط و فقط و فقط گرمی خوردم البته به جز قاعده آورا....

چون طبعم سرد بود و همچنان که از یه سال قبل انتقال سردیو از رژیم غذاییم خذف کردم تا غربالگری اول لب به سری نزدم به جز یکی دو مورد مثل مرغ و ماهی که اونم با مصلحاتش گرم کردم.....

اما خوب کسی که طبعش گرمه نمیتونه مثل من عمل کنه یا حتی کسی که طبع معتدلی داره.....

پس من شخصا نمیتونم به کسی توصیه غذایی بکنم.....

یا مثلا بعضا نشاسته حل میکنن میخورن من نخوردم چون هم مستعد یبوستم هم طبع نشاسته سرده.....

یا شیر سویا نخوردن چون کم کاری تیروئید دارم.....

کلا چیزی که معدم باهاش آشنا بود و طبع گرمی داشت رو تا سه ماه اول بارداری خوردم....

تو هم نگاه به طبعت بنداز و بر اساسش یه رژیم غذایی برا خودت تعریف کن!!!!!!

فقط میتونم بگم آب زیاد بخور!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هااااا  پیج من ژاپنی شد 😂😂😂😂😂😂http://uupload.ir/files/qp38_screenshot_2017-04-25-16-13-01.jpg

بین لیلا جون چقدر سایت دوشت داره؟

میخواد یه زبون جدیدم یاد بگیریا!!!!!!

ایکی نی سان چی......

خخخخخخ

آناجون من و همسرم رفتیم پیش دکتر صفری نژاد باتوجه به آزمایش شوهرم گفت اصلا اسپرم بالغ نداره چطوری شما آی وی اف شدین؟گفت واریکوسل شدید گرید3داره و واسه 26 وقت عمل گرفتیمالان این سوال برام پیش اومده که  اون 8تا جنینی که واسم تشکیل شد از کجا اومده بود؟یعنی اسپرم گریدCرو تزریق کرده بودن؟!تازه تو آزمایشش فقط دوتا اسپرم Cوجود داشت

مهدیه جون خوب نمیشه با شرایط گذشته خیلی تحلیل کرد خوب همسر من یادت باشه مورفولوژی یک داشت و تحرکشم تا حدی قابل قبول بود اما یهویی مورفو و تحرک (گرید آ و بی) کلا صفر شد.....

پس نمیشه گفت چون الان شرایط همسرت اینه قبلا هم همین بوده......

احتمالا شرایط همسرت نسبت به قبل بدتر شده!!!!!

عزیزم به نظرم با یه دکتر دیگه هم مشورت کن اگه هر دو نظر به عمل داشتناون وقت جدی این قضیه رو دنبال کنین شایدم شرایطش خیلی بهتر بشه.....

فقط یه توصیه دارم حتما قبل عمل یه اسپرم پروسسینگ انجام بدین و اسپرمای به درد بخور رو فریز کنین چون نمیدونی بعد عمل دقیقا چی منتظرتونه!!!!!

لااقل اگه الان میشه چند تا اسپرم به درد بخور داشت ذخیره داشته باشین.....

البته ایشالله بعد عمل کلی اسپرم فرش خوب در انتظارتونه!!!!!

انای عزیز, دکتر امپول پرولوتون هفتگی دادن که داروخونه به جای ۲۵۰, پونصدشو داد که منشی گفت دوازده روز یه بار بزن, بعد دکتر گفت تا هشت ماه دارم. شیافم گفتن از هفته بعد شبی یکی, حالا این شیافو تا کی باید استفاده کنم. شما کی قطع کردین. بعد بین دو تا غربالگری سونوی دیگه مثلا برای حنسیت هم رفتین

سلام عزیزم......

والا من تا ۳۲ هفته پرولوتون داشتم......

شیافم از وقتی پرولوتونام شروع شدن و لک و مک و هماتومم رفته بودن پی کارشون تا یکی دو هفته اول یکی شد بعد یه رور در میون و بعدشم قطع شد......

پس تو هم بستگی به شرایطت داره!!!!!

من که برا تعیین جنسیت نرفتم همون غربالگری اول و دوم رو رفتم.....

سلام بچه ها ببخشید نگرانتون کردم نمیتونستم وارد سایت شم الات با لپ تاپ اومدم ، رویا جونم نرفتم اورژانس قرار شد قردا برم آزمایش خون بدم 5 شنبه هم برم صبح ساعت 7 سونو به امید خدا ببینم چی پیش میاد . وای دلم برا همتون تنگ شده بودا :****

لیزا جون خدارو شکر بهتری و بهترم خواهی بود......

الان یه وروجک مامانی تو دلته و بایدم حالت خوب باشه.....

ایشالله به سلامتی بغلش کردی کیفت کوکه کوک میشه!!!!!

سلام،انا جون من تيروييدمم از قرار پايينه؟!درمانش چيه؟! اصلا درمان داره يا هميشه براي كنترلش بايد دارو خورد؟! من هيچ اطلاعي تو اين زمينه ندارم. 😔

عزیزم منظورتو از پایین نفهمیدم!!!!!

یعنی کم کاره یا پرکاره؟

منظورا اینه که tshت پایینه یا بالاست؟

عزیزم خوب برای غیر طبیعی بودن تیروئید حتما نیازه که دارو بگیری و کنترلش کنی چون خیلی آیتم مهمیه!!!!!

مگه میشه دکترت به این مساله توجه نکرده باشه؟

تو باروری و بارداری و این زمینه ها خیلی آیتم مهمیه!!!!!

انا جون دكترم قبل سيكل اينو چك كرده بود خوب بودم قبلا هم هميشه ازمايشش رو داده بودم نرمال بود. دكترم ميگه با حاملگي اين اتفاقها تو بدنم افتاده و حاملگي بعدي بايد دارو بگيرم. عددش پايين بوده خيلي. من هنوز عددها رو نديدم. قراره برام بفرستن

سلام صبح بخیر، لیزا جان خداروشکر که خوبی عزیزم ان شالله همه چی به  خوبی و خیر پیش بره برات، 

بچه ها آنای مثبت چی هست؟ چون خودم سقط داشتم کنجکاو شدم بدونم این دیگه چه صیغه ایه ..

من امروز رفتم ازمایش های انعقادی و ایمنی رو انجام دادم منتظر جواب اون و کاریوتایپم که ببرم ب دکتر عارفی نشون بدم، راستش نمیدونم دعا کن ازمایش هام کاملا اوکی باشه یا نباشه ... اگه خوب باشه یعنی دلیل سقطم نامشخصه و اگه خوب نباشه ناراحت اون سه تا جنینم که  دارم ... واقعا اعصاب پانکچر جدید رو ندارم 

خدایا به ما رحم کن ..

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

خودم فكر ميكنم با حاملگي ايمني بدنم فعال شده و باعت كم شدن تيروييدم شده و جتينم رشدش متوقف شده. 

فكر كنم ميخوان انقدر صبر كنن كه اين ازمايشها همش نرمال بشه و بعد انتقال بدم و همزمان دارو بگيرم يا مانيتور بشم نميدونم. 

ولي من مي خوام بهشون بگم از الان فرض كنيمن اين قراره اينجوري بمونه و بهم دارو بدين كه كنترل بشه. نميدونم چقدر به حرفم اهميت ميدن ولي من تلاشمو ميكنم. به پرستار كه اينا رو گفتم، گفت احتمالا اگر اينجوري ميخواي دكتر ارجاعت ميده به متخصص مربوطه كه اونها بهت دارو بدن و ازمايشها رو تكرار كنند. خيلي گيج وشوك شدم.😔

انا جون دكترم قبل سيكل اينو چك كرده بود خوب بودم قبلا هم هميشه ازمايشش رو داده بودم نرمال بود. دكترم ميگه با حاملگي اين اتفاقها تو بدنم افتاده و حاملگي بعدي بايد دارو بگيرم. عددش پايين بوده خيلي. من هنوز عددها رو نديدم. قراره برام بفرستن

نازی جون بله سقط خودش میتونی باعث به هم ریختن سیستم ایمنی بشه.....

نگران نباش با دارو کنترلش میکنه.....

همینکه متوجه مشکل شدن و انقدر شعور داشتن بررسی کنن خودش نعمت بزرگیه!!!!!!

سلام صبح بخیر، لیزا جان خداروشکر که خوبی عزیزم ان شالله همه چی به  خوبی و خیر پیش بره برات، بچه ها آنای مثبت چی هست؟ چون خودم سقط داشتم کنجکاو شدم بدونم این دیگه چه صیغه ایه ..من امروز رفتم ازمایش های انعقادی و ایمنی رو انجام دادم منتظر جواب اون و کاریوتایپم که ببرم ب دکتر عارفی نشون بدم، راستش نمیدونم دعا کن ازمایش هام کاملا اوکی باشه یا نباشه ... اگه خوب باشه یعنی دلیل سقطم نامشخصه و اگه خوب نباشه ناراحت اون سه تا جنینم که  دارم ... واقعا اعصاب پانکچر جدید رو ندارم خدایا به ما رحم کن ..

افسون جون توکلت به خدا باشه عزیزم.....

خانومی ایشالله که کاریوتایپت مشکلی نداشته باشه و اگه هم باشه لااقل میفهمی مشکل چیه.....

حالا خدای نکرده کاریوتایپت مشمل داشت بازم اون سه تا جنین رو میتونی تو پی جی اس استفاده کنی.....

ایشالله که خیره و بهترینا در انتظارته عزیزم.....