2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
مرسی لیلا جون، میشه توام به دکترت بگی برات انجام بده، من قبل از انتقالم بهش گفتم انجام بده گفت قبلا دادی خوبه موردی نیست!؟ اما بعد از سقط دوباره خودش نوشت که تکرار کنم و بالا بود، حالا نمیدونم راه حلش چیه!؟ چه دارویی میده!؟ اصلا میشه با این اوضاع حاملگی موفق داشت!؟ من علائم لوپوس رو ندارم ولی مثل اینکه فاکتورهای مربوط بهش بالا بوده. البته خوندم که بالا بودن استروژن و پروژسترون توی حاملگی عامل محرک برای انتی بادیهها و تحریکشون هستن. خیلی گیج کننده است من هیچی نمیدونم در مورد این تستها.

Naziجون اتفاقا میخوام اصرار کنم برام انجام بده ،،، واقعا منم گیج شدم نمیدونم دیگه باید چیکار کنم،،،به هر حال نگران نباش یه چیزیو میدونم که با دارو میشه کنترل کرد و مانع سقط شد ،،،،البته اینو از دوستم شنیدم که کلا بیماری آنتی بادری داره ،،،دکترش گفته بود حامله شدی سریع باید کل نه ماه رو دارو بگیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مرسی لیلا جون که گفتی، 

فقط دنبال روزنه امید میگردم. راستش دوست خودم که لوپوس داشت و حتی یک دوره ای تو بیمارستان بستری شده بود تو فاز خاموش بیماریش باردار شد و یک دختر ناز داره، اما در مورد دارو گرفتنش هنوز نمیدونم می خوام بهش زنگ بزنم. 

تو میدونی دوستت چه داروهایی داشت؟! 

من سی و پنج سالمه یک بار چهار سال پیش یکی از فاکتورهاش مثبت شده بود دکترم تکرار کرد منفی شد شایدم لب مرز شد نمیدونم. اما الان مثل اینکه اوضاع خرابه که دکترم گفت تا سه ماه هیچ کاری نکن. می خوام بگم بهش که تو این سه ماه دارو بده که بیاد پایین. 

استروژن و پروژسترون بالام باعث تحریکش میشه.

من سی و پنج سالمه یک بار چهار سال پیش یکی از فاکتورهاش مثبت شده بود دکترم تکرار کرد منفی شد شایدم لب مرز شد نمیدونم. اما الان مثل اینکه اوضاع خرابه که دکترم گفت تا سه ماه هیچ کاری نکن. می خوام بگم بهش که تو این سه ماه دارو بده که بیاد پایین. استروژن و پروژسترون بالام باعث تحریکش میشه.

Nazi جان اصلا نگران نباش الان از فوروم خارجیا میام😂😂

گفتن با یه بار مثبت مهم نیست ،،،فاصله میدن میگن تکرار کن چون خودبه خود منفی میشه در بیشتر مواقع و حتی حتی اگرم نشه بالای ۱:۴۰ کمی مثبت حساب میشه که ممکنه یه داروی ملایمی بدند ممکنه و کنترل بیشتر توی بارداری ،،،اگر ۱:۶۰ باشه و ثابت بشه که مثبته توی بارداری داروی کورتون دار بهت میده حله ،،،چون تو بارداری ممکنه برای بعضیا چند برابر بشه به هر حال مشکل خاصی نیست خیالت راحت

من سی و پنج سالمه یک بار چهار سال پیش یکی از فاکتورهاش مثبت شده بود دکترم تکرار کرد منفی شد شایدم لب مرز شد نمیدونم. اما الان مثل اینکه اوضاع خرابه که دکترم گفت تا سه ماه هیچ کاری نکن. می خوام بگم بهش که تو این سه ماه دارو بده که بیاد پایین. استروژن و پروژسترون بالام باعث تحریکش میشه.  

Nazi  جون منم ۳۵ سالمه هم سنیم 😍😍😍

راستی گفتن آلرژی هم ممکنه مثبتش کنه بعد باز میاد پایین

وای مرسی لیلا جون که گفتی، فقط دنبال روزنه امید میگردم. راستش دوست خودم که لوپوس داشت و حتی یک دوره ای تو بیمارستان بستری شده بود تو فاز خاموش بیماریش باردار شد و یک دختر ناز داره، اما در مورد دارو گرفتنش هنوز نمیدونم می خوام بهش زنگ بزنم. تو میدونی دوستت چه داروهایی داشت؟!

کامل نمیدونم ولی کورتون رو مطمینم ،،،

پردنیزولون کورتونه؟! اخه نوشته ریسک زایمان زودرس داره  

نگران زایمان زودرس نباش ،،،چون حسابی کنترلش میکنن و لازم باشه دارو میدن ،،،دوست من کلا بیماریشو داره ،،،تیروییدشو چند سال پیش درآورده ،،اندومتریوز داشته ،،،دیگه بنده خدا لیستش کامله 😂😂😂 

آره نوشته داروی داروی از گروه کورتون دار که برای بیماریهای آوتوایمن ،تیرویید هاشیموتو همون که دوستم داشت و بیماریهای آوتوایمن با منشا غدد تجویز میشه

هپارینم بعضیا داشتن تو‌این فوروم 

سلام به همه دوستان عزیز ، امیدوارم که همگی خوب باشید ، از وقتی سایت مدلش عوض شده من تازه امروز یه کم باهاش سازگاری پیدا کردم خیلی بد شده قبلی بهتر بود . آنا جون عزیزم یک سوال داشتم من توی سیکل جنین فریز بودم روز ١٧ سیکل ضخامت آندومترم تا ٧.٩ بالا رفت ولی بعد دو روز بعد که دوباره رفتم سونو اومدش پایین که سیکلم رو کنسل کردم دکتر هم دلیل مشخصی براش نگفت البته هفته بعد وقت گرفتم دوباره برم باهاش صحبت کنم ولی میخواستم بدونم چرا چنین اتفاقی میفته شما دلیلش رو میدونی عزیزم یا هر کسی که اطلاعی داره میتونه کمکم کنه ؟

سلام به روی ماهت عزیزم.....

والا تا جایی که من میدونم ضخامت آندو میره بالا و یه جایی دیگه دیواره ریزش میکنه و پریودی اتفاق میافته.....

خیلی دیتیل و علمی در مورد این پروسه نمیدونم واسه همین سختمه بتونم این مشکلتو توجیه کنم!!!

شاید دوستان اطلاعات دقیقی داشته باشن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پردنیزولون کورتونه؟! اخه نوشته ریسک زایمان زودرس داره

عزیزم بله کورتونه!!!!!!

نازی جون به این چیزا فکر نکم مگه من و امثال من به خاطر نقص ایمنیمون تا حدودای بیست هفتگی پردنیزولون نداشتیم.....

پس فکرای بد نکن......

لازم باشه برات تجویز میکنه و بدون جای نگرانی نیست.....

درسته هر دارویی عوارضی داره اما خوب میبینی که من و امثال من که کم نبودن با گردنیزولون وروجکای صحیح و سالم و رسیده و ترگل ورگل داشتیم.....

پس فکرای بد ممنوع!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com