2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
شادن شوهرم منو خونه زندانی کرده اصصصلا اجازه نمیده برم بیرون دلم گرفته😭😭 کسی رو هم نمیتونم دعوت ک ...

راست میگی عزیزم این دوهفته خیلی سخت میگذره یعنی هرروزش به اندازه صدروز به سر آدم میگذره

حالا من شوهرم میگفت عادی باش بخواد بگیره میگیره به این چیزا نیست که فقط نمیذاشت چیز سنگین بلند کنم روی این مورد حساس بود فقط😅

انشاالله نتیجه ی خوبشو همین روزا میبینی ستاره جون😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
راست میگی عزیزم این دوهفته خیلی سخت میگذره یعنی هرروزش به اندازه صدروز به سر آدم میگذره حالا من شوه ...

ممنونم ان شاء الله...

دعا کن...

شوهرم خیلی سخت میگیره..

کلا منو به خاطر بچه میخواد😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد ژنتیکی که مربوط به ساختار اولیه هر انسانی هست و مربوط به دی ان ا میشه چطور از طریق تغذیه از ...

عزیزم تخمک از لحاظ ژنتیکی تغییری نمیکنه ،ولی از نظر چهره  کسی رو انتخاب میکنن که به شما شباهت زیادی داشته باشه و همچنین اگر اشتباه نکنم گروه خونی اون خانم هم مثل شما هست ،گلم میتونی با مشاوره مراکز ناباروری صحبت کنی ،اون ها همه شرایط رو برات توضیح میدن و این جوری راحت میتونی تصمیم بگیری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شادن شوهرم منو خونه زندانی کرده اصصصلا اجازه نمیده برم بیرون دلم گرفته😭😭 کسی رو هم نمیتونم دعوت ک ...

گلم کی گفته باید همش خوابید ؟اصلا برای خودتون خطرناکه ،اینستاگرام داری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم کی گفته باید همش خوابید ؟اصلا برای خودتون خطرناکه ،اینستاگرام داری ؟

اره خودم هم میدونم شوهرم میگه دیگه..

میره سر کار راه میرم کارهای سبک خونه رو انجام میدم..الان هم خیلی حرفشو گوش نمیدم..

نه اینستا ندارم.

اره خودم هم میدونم شوهرم میگه دیگه.. میره سر کار راه میرم کارهای سبک خونه رو انجام میدم..الان هم خی ...

آره کار خوبی میکنی ،آخه داخل اینستا خود دکتر ها گفتن که استراحت مطلق خوب نیست ،گفتم اگر اینستا داری لینکش رو برات بزارم که نشون همسرت بدی

آره کار خوبی میکنی ،آخه داخل اینستا خود دکتر ها گفتن که استراحت مطلق خوب نیست ،گفتم اگر اینستا داری ...

ممنون خیلی بهش میگم..

کلا استرس داره و از طرفی خیییییییلی بچه میخواد...

دعا کن شرمنده اش نشم🙏🏻😞

یعنی اگه گروه خونی هاشون یکی نباشه اشکالی ایجاد میشه؟؟؟

واقعا نمیدونم ،ولی در مورد جنین اهدایی یه لایو دیدم داخل اینستا که میگفت گروه های خونی حتما بررسی میشه

ممنون خیلی بهش میگم.. کلا استرس داره و از طرفی خیییییییلی بچه میخواد... دعا کن شرمنده اش نشم🙏🏻😞

انشالله که اینبار مامان میشی و ما رو هم خوشحال میکنی

ممنونم ان شاء الله... دعا کن... شوهرم خیلی سخت میگیره.. کلا منو به خاطر بچه میخواد😁😁😁

حتما عزیزدلم اگه لایق باشم❤

بنده خداها مقصر نیستن هزینه ها بالاست از یه طرفم سختیه رفت و آمد، دیگه میگن زودتر نتیجه بگیریم که راحت بشن😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@زینبی_بابا    @تورک_آنا    سلام عزیزان من متاسفانه میکروم منفی شد و از او ...

ببین من یه چیزایی هر چند ناقص میدونم. تو میتونی یه عالمه اهدا کننده ببینی و اونی که از لحاظ فیزیک بدنی و قیافه و مشخصات ظاهری بهت نزدیک باشه. برای تخمک اهدایی نیاز به نامه دادگاه یا همچین چیزی تا جاییکه میدونم نداری عزیزم. و تو مرکز مام اینطوره که اهدا کننده حتما باید زیر ۳۰ سال باشه و قبلا یه فرزند سالم به دنیا آورده باشه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره کار خوبی میکنی ،آخه داخل اینستا خود دکتر ها گفتن که استراحت مطلق خوب نیست ،گفتم اگر اینستا داری ...

استاره جون میشه اگه مطلبی هست برا مقدار استراحت و اینا برام بفرستی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..