2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
خواهش ميكنم عزيزم ، نگران نباش اصلا مطمئنم كه وزن ني ني ات خوبه ، بله عزيزم ني ني ام پسر هست ، دوست ...

سلام خوبین؟ شما سونو انومالی چند هفته رفتین؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره گلم، آمریکا خیلی موارد فرق داره ولی دیگه اونجا با توجه به خیلی مسائل هست راستش دیگه شورش رو در آ ...

سلام زینب جون من اوابوست میخورم به نظرت فقط رو کیفیت تخمک تاثیر میزاره‌ یا تو تعداده‌ تخمک ها؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام زینب جون من اوابوست میخورم به نظرت فقط رو کیفیت تخمک تاثیر میزاره‌ یا تو تعداده‌ تخمک ها؟

من سیکل قبلی ۵تا داشتم بدون مکمل 

این سیکل خفه کردم خودمو با مکمل حالا باتوجه ب تعداد جنین معلوم میشه رو کیفیت تاثیر داشته یا ن

زینبی جون لانه گزینی حدودا چند روز بعد انتقال انجام میشه؟

برای جنین بلاست حدودا یک روز بعد 

برای جنین 3 روزه، حدودا سه روز بعد از انتقال 

کلا جنین حوالی روز 6 بعد از لقاح شروع به لانه گزینی میکنه

من سیکل قبلی ۵تا داشتم بدون مکمل  این سیکل خفه کردم خودمو با مکمل حالا باتوجه ب تعداد جنین معل ...

سلام گلم انشالله همه بشن جنین ونی نی برات 😍😍

دکترتون کی بود؟چه مکملهایی خوردید ؟مشکلتون چی بود؟

برای جنین بلاست حدودا یک روز بعد  برای جنین 3 روزه، حدودا سه روز بعد از انتقال  کلا جنین ...

ممنونم...

من پنجشنبه صبح ساعت ۶ انتقال داشتم با بیهوشی، تا دیشب حالم خیلی خوب بود انگار اصصلا اتفاقی نیفتاده ولی از صبح بیدار شدم حال عمومی ام خیلی بده یک دردهای چرخشی تو شکمم و سردرد و سرگیجه و حالت تهوع خییییلی خفیف، فقط میل به دراز کشیدن دارم نمیدونم اثر بی هوشیه یا چیز دیگه؟

نگرانم😣

برام دعا کن🙏🏻🙏🏻

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم منم مثل شما در کنار کلکسیون مشکلات باروری با dfi بالا دست و پنجه نرم کردم ...

زینب جون بهتره که به دوستمون بگید که خودتون با dfi38پانکچر شدید ....اینجوری بیشتر دلگرم میشن😍

منکه شمارو الگو قرار دادم 😂😂😂😂

من سیکل قبلی ۵تا داشتم بدون مکمل  این سیکل خفه کردم خودمو با مکمل حالا باتوجه ب تعداد جنین معل ...

میشه بی زحمت بگی چی خوردی مکمل زخیرتون چند بود کجا انجام دادی ببخشید اذیتت‌ میکنم با سوالام

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی