2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینطورم‌چرا بالاست و رو انتقال تاثیر منفی نداره؟

راستش دلیل بالا بودنش رو نمیدونم اما اگر تیروئید تحت کنترل باشه رو انتقال اثر نداره. فقط باید همزمان که با دکتر غدد چکاپ میشین جواب آزمایش های مربوط به تیروئید رو به دکتر زنان هم نشون بدید چون ممکنه آیتم های مربوط به تیروئید توی رنج نرمال باشن اما از یه حدی به بالا روی باروری اثر بذارن. مثلا فکر کنم tsh تا پنج و نیم نرماله اما برای بارداری بهتره زیر ٢ باشه 

سلام. امروز جواب آزمایش ام رو گرفتم بتام 929 بود. امروز 14 انتقال ام. ممکنه دوقلو باشه؟ 

مبارک باشه خانومی. برای من روز چهارده ٨٠٠ بود اما یه دونه بود. انشالله برای شما هر چی خیره همون پیش بیاد 

سلام دوستان برای همگی ارزوی موفقیت میکنم۰من تازه پانکچر کردم از ۷تا تخمک ۴تا جنین تشکیل شد دوتا گرید bدوتا هم cو جایی که من میرم دو ماه بعد انتقال میدن فعلا فریز کردن به نظرتون با این گرید میشه نتیجه گرفت؟

سلام بچه ها  من دیروز رفتم دکتر داروهای سیکل انتقال رو نوشتن  امروز رفتم گرفتم استرادیول ...

من همین دیروز گرفتم ۳۹۵ آلمانی .. صدتایی 

واسه شما چندتاییه مگه؟؟ سازنده اش چ کشوریه؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام گلم مگر میشه با جنین شناس مشاوره کرد؟یعنی باید ویزیت شد؟باید چی بگی بهش🤭

آره عزیزم من سه بار با جنین شناس مرکز مشاوره گرفتم.نوبتاش طولانی تقریبا ۱ماهه. باید یا اورولوژ نامه بده یا دکتر خودتون.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
بهش چی میگی مثلا؟درمورد چی صحبت میکنید؟یعنی ازمایش همسرتون رو میبرید؟

من بعد اینکه جنینام بلاست نشدن دلیلشو پرسیدم اورولوژ نامه نوشت برا جنین شناس برا مشاوره.آره آزمایشا شوهرمو بردم گف میتونید یکی دوبار میکرو کنید ولی احتمال موفقیت خیلی کمه.ولی اینبار بعد آزمایش جدید قاطعانه گف میکرو نه و رضایت نداد البته گف اگه پول و اعصابو وقت داری برا میکرو خودتون مختارید ولی نظر من نه نه نه

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
من بعد اینکه جنینام بلاست نشدن دلیلشو پرسیدم اورولوژ نامه نوشت برا جنین شناس برا مشاوره.آره آزمایشا ...

بعد که اینا رو گفتن جنازه ما از اتاق دکتر بیرون اومد.یخ زده بودم راه میرفتم ولی حس نداشتم انگار همه را هاله میدیدم.الهی الهی الهی برا هیچکس پیش نیاد تورو خدا دعام کنید مهر ماه اهدایی میگیرم دیگه بریدم بخدا....

سلاممممم عزیزم خوبی؟ چشمام چهارتاشد تیکرتو دیدم وای توحامله ای؟؟؟ 😻😻😻😻 قربونت برم عزیزم

سلام مهربون جونم، خوبی تو؟

آره عزیزم آخرین انتقالم خداروشکر معجزه شد واسم😍😍😍 انشاالله قسمت خودت به زودیه زود

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...